Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Rezultati ankete: Bolje na PC-u il na PS-u gledajuči performanse, uloženo dobiveno, funkcionalnost...
PC 28 73.68%
PS 2 8 21.05%
podjednako 2 5.26%
Glasači: 38. Ne možete glasati na ovoj anketi

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 06.03.2005., 15:55   #1
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Igre, multimedia: PC vs PS2

Evo bubba me potaknuo da ovorim ovaj poll da čujem vaše mišljenje. Početak priče možete pročitati ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=1
Fleks je offline  
Staro 06.03.2005., 18:44   #2
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
imal sam PS2 doma ali jednostavno igranje na njemu nije isto ko na kompu , nemrem se nikak uživeti u igricu ( nebi se uopce mogel zamisliti da igram HL2 na PS-u )
na kraju sam prodal PS2 i žalil kaj sam uopce dal nofce za njega , bolje bi prešel da sam si kupil nekakvu grafulju novu za komp a ne PS2

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2005., 18:54   #3
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Na PC-u je definitivno bolje igrati iako priznajem i puno skuplje.Igrao sam neki nogomet na PS2 i ono kao pada kiša a ta kiša su bile bijele crte: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Skoro sam umro od smijeha: lol2 :
Veki-os je offline  
Staro 06.03.2005., 19:00   #4
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
Nisam kupio PS2 ali sam ga posudio i imao dosta dugo, i jednostavno uživam igrati na njemu dobre igre. Jednostavno nemogu reći ništa protiv njega, ono što se može na njemu nemože se na PC-u, dakle glavna prednost mu je njegova prenosivost, kompatibilnost i jednostavnost upotrebe. Imao sam PS1 od 96 godine i jednostavno mi je to sve priraslo srcu. Po meni su PC i PS2 podjednaki u multimedijalnoj ulozi.
Ivan_1 je offline  
Staro 06.03.2005., 19:17   #5
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Čuj ja sam za PC, ali ovo je ionako PC forum. PS2 pruža neki gušt (multi) ali ja sam ipak više za PC.

Naravno da bi se kvalitetno igrao na PC-u treba ti oko 5x više para nego za PS2

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline  
Staro 06.03.2005., 19:43   #6
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Pročitali ste onaj link koji sam dao. Nebi ni pokreto ovu temu da nije bilo bubbe. Samo me zanimalo mišljenje ostalih.
Fleks je offline  
Staro 06.03.2005., 20:16   #7
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Bubba je u pravu, za ono što PS2 nudi, to je odlično. Da bi složio PC istih mogućnosti treba ti ~7000kn bez monitora...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline  
Staro 06.03.2005., 20:29   #8
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Renesis
Bubba je u pravu, za ono što PS2 nudi, to je odlično. Da bi složio PC istih mogućnosti treba ti ~7000kn bez monitora...
Bas tako. Bubba prica o 2k kuna,a ps2 sa 2 joysticka je sada oko 1500kuna(jos manje nego sto kaze). Sad nek mi neko kaze da za 1500 kuna dobijes PC mashinu koja moze vrtit/radit sve sto moze PS2. . Jest da moras ulozit jos nesto u tipkovnicu i ostale stvarcice ako zelis na net,ali opet dodje najmanje 3x manje od PC-a. I da Fleks,samo jos nesto,kad sam procitao tvoj post ,i ja sam se malo uvrijedio na ono JADNICI. Bez obzira sto si stavio smajlic na kraju. Jebiga,krivo si se izrazio
spawn je offline  
Staro 06.03.2005., 21:18   #9
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
sony primorava game developere da se prilagode hardware levelu na PS2, sto znaci da igra koja na PS2 ide bez greske trazi na PCu cpu na 3GHz minimalno 512rama i neku extra jaku graficku, zato sto svi samo izbacuju nove naslove na trziste, nema nikakve optimizacije, sto kod PS2 NEmoze proci, u zivotu nisam vidio igru koja trza na PS2
Staro 06.03.2005., 21:57   #10
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Al i dalje je PC bolji . Po meni se nemre uspoređivat jedno sa drugim. Ko da uspoređuješ enterprise sa jugićem. Razlika je jednino (nažalost) u cijeni. Plejka nema nikakve mogučnosti kakve ima PC. Nemreš spržit jedan jeb*ni CD, a kamoli ripat dotični. Možeš ugradit hard, al nemreš ništ s njim. Strategije, simulacije, pa i pucačine su muka na plejki. Sve osim nekakvih arkada (budimo realni, GTA to i je. Shot to kill bez mozganja). Pardon, ali to je moje mišljenje. Sad dal sam u pravu il ne...

@Bruno_rv: Sorry o:
Fleks je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2005., 23:20   #11
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Gledajući samo igranje PS2 je puno isplativiji, al jednostavno nemogu na njemu igrat strategije,pucačine,simulacije aviona.Jednostavno nije za to.
Gledajući multimedi da su podjednaki, u multimediju ubrajam i obrade Pthosohopom i slično ,tako da reći PS2 služi i za multimedi je malo bedasto. MOžeš samo osnovno, surfat,gledat film i ništa više. Al Bubba ima pravo za 1500kn ti nemožeš složit nikakav komp da vrti današnje igre. Je da se za PS2 optimiziraju, al zato često izgledaju puno lošije.
Freek je offline  
Staro 06.03.2005., 23:44   #12
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

ps2 je bolji sto se tice ekipa dodjes vas 4 multi tap i deri dok je pc bolji za sve ostalo.

Kada bi imao viska para ubo bi ps2 ako nis neka sluzi ko dvd komponenta....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 06.03.2005., 23:48   #13
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Fleks
Plejka nema nikakve mogučnosti kakve ima PC. Nemreš spržit jedan jeb*ni CD, a kamoli ripat dotični. Možeš ugradit hard, al nemreš ništ s njim.
Od kuda ti to? FYI, ljudi su radili nelinearnu obradu videa na PS2. PS2 ima OS koji moze biti uzor Windblowsima. Na PS2 mozes spojiti i DVD przilicu, ako te je volja.

Citiraj:
Strategije, simulacije, pa i pucačine su muka na plejki. Sve osim nekakvih arkada (budimo realni, GTA to i je. Shot to kill bez mozganja).
Inace, ne znam zasto bi ista od ovoga sto si nabrojao bilo muka igrati na PS2, i jedina prepreka koja postoji je relativno niska rezolucija. PS2 raspolaze s sva potpuno funkcionalna USB porta, na koje mozes kaciti od tipkovnica i miseva pa sve do joystickova i volana.

My point je bio da za 2k kn, koliko kosta full opremljeni PS2 (2 joysticka, remote, chip i slicne drke), ne mozes kupiti ekvivalentno racunalo. Uz malo truda, PS2 mozes pretvoriti u multimedialni centar. Za takvo sto na PCu, treba ti 3-4 puta vise love.

Heto...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline  
Staro 07.03.2005., 01:07   #14
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
mislim da je bubba u pravu.... ako sony odigra prave karte ps3 bi mogao oznacit pocetak kraja igranja na pc-u
Chuby je offline  
Staro 07.03.2005., 01:27   #15
Panter4
Premium

Panter4's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
pc i ps su dvije razlicite stvari. neznam zasto ih usporedjujete.
ako izbacimo cijenu iz usporedbe, pc je bolji od ps-a po apsolutno svemu, ali nemremo zanemarit cijenu, a za 1500kn kolko kosta ps je nemoguce slozit cijeli pc tako da je za 1500-2000kn ps definitivno bolji i jedini izbor (a i za 3000-3500kn).
pc moze radit stvari koje ps nikada nece moci, a ako vam nesto od toga zatreba morate ga kupit.

dobra je bila ona usporedba... ps je ko jugic a pc ko avion, samo je pitanje sta vi trebate. ako idete samo do placa (igrice) onda je jugic ok i stici cete tamo prije nego avionom
Panter4 je offline  
Staro 07.03.2005., 04:06   #16
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Bubba
My point je bio da za 2k kn, koliko kosta full opremljeni PS2 (2 joysticka, remote, chip i slicne drke), ne mozes kupiti ekvivalentno racunalo. Uz malo truda, PS2 mozes pretvoriti u multimedialni centar. Za takvo sto na PCu, treba ti 3-4 puta vise love.
Istina za 2000kn ne mozes slozit takav PC. Ali ja zelim grafiku HL2 il Doom-a 3 a to mi PS2 nemoze ponudit. Ja zelim visoke rezolucije to PS2 takoder nema. Ja zelim izvorni Fallout2, Baldurs Gate (a ne onaj hack and slash za konzole), Neverwinter nights..., zelim Syberia-u, Monkey Island-e....
Cinjenica je da su konzole u prvom redu namjenjene akcijskim i arkadnim igrama sto pokazuju i sami proizvodaci doticnih, te da je njihova cijena ispod 2000kn jer kupujemo proizvod 4 godine star i igre koje izvlace maksimum iz njega, a neusporedivo su losijeg grafickog prikaza i ispod danasnjih PC standarda.Takoder koristenjem PC-a i monitora tvoji ukucani mogu u miru gledati TV...
I Bubba ne pretjeruj. PS2 nema ni 10% PC mogucnosti. Objasni mi kako da radim web stranice, programiram, obradzujem fotografije, crtam(auto cad, corel), modeliram, radim animacije(flash,3dStudio max), prezentacije, pisem seminare, diplomske... na PS2...Da ne govorimo o nadogradivosti PC-a...
To neznaci da nemam PS2/odnosno necu kupiti PS3 vec da je PS2 IGRACA konzola (naglasak na igraca) na kojoj mozemo i gledati filmove i nista vise ni nista manje. Osobno me zanimaju samo 2 igre s PS2 i to za igranje u drustvu. Kada sam sam nikad ga neigram. Filmove gledam na LG-ievom DVD/Divix playeru. Muziku slusam s kompa koji je prikljucen na liniju.Osim PC-a z siga imam jos jedan (Barton2600+,Gainward Ti4600,512Mb DDR,80Gb HDD... ) i 100 put mi je bolje igrat u LAN-u nego na podjeljenom (razlomljenom) ekranu PS2-neusporedivo...
Staro 07.03.2005., 06:42   #17
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Citiraj:
Originally posted by gospar
nebi se slozio s bubbom iznosi neke gluposti. prvo koga boli za novac? jel imam jel sam zaradio jeli se hocu igrati najbolje najkvalitetnije moguce evo $$$$$$ tetak imbecil ferid iz bilo kojeg hgsrota daj mi to to i to i fuck off, mislim sta se uopce prica o novcu.
imao sam/imam game boy, super nintendo, psx sve je to sranje.

evo par naslova koji mi padaju prvi na pamet kad pomislim na kulturu ponocnog ratovanja sa tastaturom i misem

fallout
starcraft
diablo
baldurs gate saga
i sada WOW jeli on ima uopce pojma sta je to wow ja nisam spavo 10 dana covvjece ... alo kakav playstation boze coveka : hitthewa

sto se tice multiplayera igrao sam na netu aktivno sve sto se spojiti dalo od Counter Strikea do Age of Empiresa. u lanu dobio dioptriju u Starcraftu itd.

sto se tice konzola spomenuo bih megahitove Super Mario Kart sva tri zlata na 150cc, Zelda Links To the Past, Yoshi Island i jos mnogo drugih naslova sto skupljaju prasinu u ormaricu.

sto se tice multimedije nevidim sta playstation uopce moze...glupost. najblize multimediji je ovaj stinger bazuka sto imam za gadati ekran u kojeg ide 6 baterija i kojeg nisam ukljucio ohoho godina. muziku, filmove gledati preko playstationa pa nisam mazohist. to je kao da kuhas rucak u casi mislim drzi tekucinu ali sta ja zapravo mogu s time? nista

@E.T mislio sam napisati sve sto i ti ali s nekim ljudima mi se neda razgovarati jer takvi kefiri zeli samo argumentirati na argumente pa onda jos malo argumentirati takav tip mi je poznat i na to svrsavaju, nezele nista shvatit.
Staro 07.03.2005., 11:02   #18
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Save as... Nitko ne kaze da ces na PS2 zaradjivat lovu grafickim dizajnom, 3d animacijom i slicnim. Ali da se za 2k kn moze raditi sve to i jos igrati, moze!

Citiraj:
Osim PC-a z siga imam jos jedan (Barton2600+,Gainward Ti4600,512Mb DDR,80Gb HDD... ) i 100 put mi je bolje igrat u LAN-u nego na podjeljenom (razlomljenom) ekranu PS2-neusporedivo...
PS Two ima Ethernet. PS 2 ima Firewire. Osobno sam svjedocio GTu u 8 igraca, IIRC (mislim da je cak bio nekakav Info ili tako nesto). Takve mogucnosti imaju dosta novijih igara.
-->
Citiraj:
Originally posted by E.T.
I Bubba ne pretjeruj. PS2 nema ni 10% PC mogucnosti. Objasni mi kako da radim web stranice, programiram, obradzujem fotografije, crtam(auto cad, corel), modeliram, radim animacije(flash,3dStudio max), prezentacije, pisem seminare, diplomske... na PS2...Da ne govorimo o nadogradivosti PC-a...
Prosurfaj kroz tekst. PS2 ima OS s kojime mozes raditi sve sto si nabrojao ovdje. BTW, Corel, 3dStudio Max, Photoshop? Daaaj, molim te, 95% korisnika to ne treba, a imaju ga na racunalo samo zato sto je susjed Perica 1337 hax0r pa ima to na CDu. A najveci domet im je Open-->Save as... Nitko ne kaze da ces na PS2 zaradjivat lovu grafickim dizajnom, 3d animacijom i slicnim. Ali da se za 2k kn moze raditi sve to i jos igrati, moze!

Citiraj:
Osim PC-a z siga imam jos jedan (Barton2600+,Gainward Ti4600,512Mb DDR,80Gb HDD... ) i 100 put mi je bolje igrat u LAN-u nego na podjeljenom (razlomljenom) ekranu PS2-neusporedivo...
PS Two ima Ethernet. PS 2 ima Firewire. Osobno sam svjedocio GTu u 8 igraca, IIRC (mislim da je cak bio nekakav Info ili tako nesto). Takve mogucnosti imaju dosta novijih igara.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline  
Staro 07.03.2005., 11:08   #19
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Save as... Nitko ne kaze da ces na PS2 zaradjivat lovu grafickim dizajnom, 3d animacijom i slicnim. Ali da se za 2k kn moze raditi sve to i jos igrati, moze!

Također i 95% vlasnicima konzole ne treba ništa od toga što PS2 ima, nego samo ubaci igru i to je svo njegovo korištenje konzole.
-->
Citiraj:
Originally posted by Bubba
Prosurfaj kroz tekst. PS2 ima OS s kojime mozes raditi sve sto si nabrojao ovdje. BTW, Corel, 3dStudio Max, Photoshop? Daaaj, molim te, 95% korisnika to ne treba, a imaju ga na racunalo samo zato sto je susjed Perica 1337 hax0r pa ima to na CDu. A najveci domet im je Open-->Save as... Nitko ne kaze da ces na PS2 zaradjivat lovu grafickim dizajnom, 3d animacijom i slicnim. Ali da se za 2k kn moze raditi sve to i jos igrati, moze!

Također i 95% vlasnicima konzole ne treba ništa od toga što PS2 ima, nego samo ubaci igru i to je svo njegovo korištenje konzole.
Freek je offline  
Staro 07.03.2005., 13:34   #20
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Tako su neki zadebilili, da covjek ni nezna više kaj bi bilo pametno za napisat!

Bubbu ne poznajem niti sam ga ikada vidio uživo, ali 100 % podržavam njegovo mišljenje o PS2.Dotičnu konzolu nisam nikada imao, a malo puta sam se čak i igrao na njoj, no uvijek me privlačilo neko čudo poput nje.Iz dana u dan, već (neznam koliko točno godina, ali dosta), dosta vremena izlaze nove kvalitetne igre za PS2, koje mogu igrati i oni koji su kupili konzolu u njenim samim početcima i oni koji su je kupili jučer.Ja to sa svojim kompjuterom nemogu.Kada ćemo već o postotcima, ja se dam kladit da 50 % ljudi u hrvatskoj ima kompjutere doma za zabavu(iliti kao središte multimedije u svome stanu) i čak i oni koji nemaju bog zna kakva
primanja za te su kompjutere izdvojili preko 5000-6000 kuna.Za njih sa sigurnošču možemo reći da su se masno zajebali i da su mogli imati PS2 za 3x manje novaca koji bi obavljao sve funkcije koje su njima potrebne umjesto PC-a.Naravno da je PC kvalaitetniji i može dosta toga što ova konzola nemože ali ja mislim da je pitanje u anketi isplativost svega toga.Zato svi koji su došli srat kako bi kupili rađe kompjuter od PS-a neka si zabiju taj isti PC u guzicu i neka počnu pisati postove vezane uz naslov teme, jer jebem ja sve PC usere koji se služe nekim njegovim mogućnostima samo kako bi ostavili svoj trag na tim područjima.Njih smatram običnim psima koji pišaju da označe svoj teritorij.Točka.

EDIT: Hmm, ovo sam zaboravio komentirat:

>nebi se slozio s bubbom iznosi neke >gluposti. prvo koga boli za novac? jel >imam jel sam zaradio jeli se hocu igrati >najbolje najkvalitetnije moguce evo >$$$$$$ tetak imbecil ferid iz bilo kojeg >hgsrota daj mi to to i to i fuck off, >mislim sta se uopce prica o novcu.
>imao sam/imam game boy, super >nintendo, psx sve je to sranje.

Gospar, daj pogledaj uopće o čemu se radi, citiram Fleksa " Bolje na PC-u il na PS-u gledajuči performanse,ULOŽENO DOBIVENO , funkcionalnost..."

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline  
Staro 07.03.2005., 15:30   #21
marac
Premium

marac's Avatar

Nisam čitao sve postove ali imam jedno pitanje?

Zašto XBOX nije uvršten u usporedbu?
marac je offline  
Staro 07.03.2005., 15:42   #22
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by LordNitro
jebem ja sve PC usere koji se služe nekim njegovim mogućnostima samo kako bi ostavili svoj trag na tim područjima.Njih smatram običnim psima koji pišaju da označe svoj teritorij.Točka.

Jebeš onda iste takve korisnike koji kupi tipkovnicu za PS2 jednom upali net na njoj
i gotovo, tek tolko da može reć da je PS2 surfo.
Freek je offline  
Staro 07.03.2005., 16:34   #23
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Citiraj:
Originally posted by LordNitro

Gospar, daj pogledaj uopće o čemu se radi, citiram Fleksa " Bolje na PC-u il na PS-u gledajuči performanse,ULOŽENO DOBIVENO , funkcionalnost..."
ja samo znam da su neki vanzemaljci ovdje izjavili da se na PC i PS2 moze podjednako igrati i da to pokusavaju potkrijepiti nekim argumentima? moj odgovor je dat na temelju takvih izjava i na temelju NASLOVA ovog topica. PS2 nema nikakvu funkcionalnost za bilo koga tko ima vise od 2 godine starosti. A a sto se tice ulozeno dobiveno, recimo da PS2 kosta 100kn ja nebi taj novac davao jer za to ulozeno ja kao osoba koja se ipak ozbiljno bavi igranjem zadnjih 10 godina nedobijam nista sto meni treba.

da pojasnim scenariji potpune neozbiljnosti i debilizma sto se tice konzola. prijatelji ulaze na vrata od sobe, osobe koje nikad u zivotu nisu vidjele racunalo niti ga znaju upaliti. stanu kraj mene i pitaju a sto to igras daj meni malo... moj odgovor eno ti tamo playstation neshvacas ti ovo.

Zadnje izmijenjeno od: gospar. 07.03.2005. u 19:05.
gospar je offline  
Staro 07.03.2005., 17:55   #24
Ivan_1
Premium

Citiraj:
Originally posted by E.T.

Objasni mi kako da radim web stranice, programiram, obradzujem fotografije, crtam(auto cad, corel), modeliram, radim animacije(flash,3dStudio max), prezentacije, pisem seminare, diplomske... na PS2
Programirati se može koliko ja znam, na DVD-u sa konzolom dolazi program mislim da se zove YA BASIC, kojim se može programirati i modelirati u 3D, i neznam što još...ima upute za korištenje.
Ivan_1 je offline  
Staro 07.03.2005., 19:10   #25
gospar
Faraon

gospar's Avatar

mogu se tuci i orasi s njome mislim...
Staro 07.03.2005., 19:49   #26
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Citiraj:
ja samo znam da su neki vanzemaljci ovdje izjavili da se na PC i PS2 moze podjednako igrati i da to pokusavaju potkrijepiti nekim argumentima? moj odgovor je dat na temelju takvih izjava i na temelju NASLOVA ovog topica. PS2 nema nikakvu funkcionalnost za bilo koga tko ima vise od 2 godine starosti. A a sto se tice ulozeno dobiveno, recimo da PS2 kosta 100kn ja nebi taj novac davao jer za to ulozeno ja kao osoba koja se ipak ozbiljno bavi igranjem zadnjih 10 godina nedobijam nista sto meni treba.

da pojasnim scenariji potpune neozbiljnosti i debilizma sto se tice konzola. prijatelji ulaze na vrata od sobe, osobe koje nikad u zivotu nisu vidjele racunalo niti ga znaju upaliti. stanu kraj mene i pitaju a sto to igras daj meni malo... moj odgovor eno ti tamo playstation neshvacas ti ovo.
Uff, gospar, gospar, kužim ja što ti želiš reći, ali zaboravio si jednu stvar : O ukusima se ne raspravlja!!! Dok su za tebe igre na konzolama glupe, za druge su glupe igre na PC-u.....i tako u krug.I istina je da se može igrati na Ps-u kao i na PC-u, samo ovisi o igrama koje neki covjek preferira.Aj mi reci primjer za neku tučnjavu na PC-u, zato jer ja to možda volim.Na PS-u ih ima puno, poput tekkena itd. neda mi se nabrajat.Ima još nekih žanrova koji dominiraju na PS-u, kao što strategije dominiraju na PC-u, što znači da tvoje izjave baš ne vrijede..Napominjem još jednom kako ja nemam PS, niti sam mnogo igrao na njemu, ali čini mi se da sam ja tu jedan od onih koji imaju širok pogled na svijet.NHF

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline  
Staro 07.03.2005., 20:02   #27
krpica
Premium
Moj komp

krpica's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Molim vas dajte mi recite koje se igre na PC-u mogu pohvaliti tolikim nastavcima poput Tekkena, Final Fantasya, Pro Evolution Soccera, Metal Gear Solida...
Što se tiče grafike:dali je netko od vas igrao Metal Gear Solid:Snake Eater,Final Fantasy 10...
Nemojte misliti da pljujem po PC-u i ja isto puno vremena provodim na njemu ali stvarno mislim da je PS2 bolji za igranje.
BTW jeli netko od vas igrao GTA San Andreas!?

P.S. Šta če tek biti kad kod nas dođe PSP?
krpica je offline  
Staro 07.03.2005., 20:06   #28
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by krpica
Molim vas dajte mi recite koje se igre na PC-u mogu pohvaliti tolikim nastavcima poput Tekkena, Final Fantasya, Pro Evolution Soccera, Metal Gear Solida...
Što se tiče grafike:dali je netko od vas igrao Metal Gear Solid:Snake Eater,Final Fantasy 10...
Nemojte misliti da pljujem po PC-u i ja isto puno vremena provodim na njemu ali stvarno mislim da je PS2 bolji za igranje.
BTW jeli netko od vas igrao GTA San Andreas!?

P.S. Šta če tek biti kad kod nas dođe PSP?
Igro i GTA VC i SA na PS2, GTA VC mi je neusporedivo bolje izgleda na PC nego na PS2. MOžeš li shvatiti da ti igraš na TV-u dakle manja rezolucija manje detalja, dakle slike nije oštra ko na PC-u.
Imaš HL,ako hoćeš nogomet imaš FIFA,PES za PC, Red Alert, Warcraft. NFS....................
Freek je offline  
Staro 07.03.2005., 20:14   #29
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Svi vi imate PC ili PC + PS2 pa pretpostavljam da ipak taj PS2 nemoze sve sto i PC. Nevidim bas u sig-ovima da netko posta sa PS2.
Ako cemo o isplativosti onda je jedinica jos isplativija a tek jedan commodor 64, netko ti ga pokloni i evo ti besplatno igranje .
Postoje neki standardi grafike i mogucnosti ispod kojih je PS2 danas i zato i izlazi PS3 da uhvati PC. U pocetku ce to biti sjajan proizvod no za 3-4 godine PC ce ga ponovno ostaviti dok ne dojde 4 i tako unadogled...
@ Bubba -ja nisam jedan od tih korisnika.
@Ivan_1 - ti programiraj u njemu, meni treba MS visual studio.net s reg codom od moje firme a program na kojem radimo je pisan za Win a ne za PS2 . , i nijedan od strojara koji ga koristi ne projektira na PS2 koristeci isti
Staro 07.03.2005., 20:39   #30
Ivan_1
Premium

Citiraj:
.........ja kao osoba koja se ipak ozbiljno bavi igranjem zadnjih 10 godina nedobijam nista sto meni treba.
nemoj baš preozbiljno...

@ E.T. ja samo kažem da se može programirati, sad što i kako, koje su mogućnosti neznam, to pitaj nekog tko je proučavao, ja osobno nemam pojma o programiranju pa nemogu razumjeti to.

Ne bi trebali oko ovog više raspravljati, to postaje kao- "Ko je bolji, Intel ili AMD?...Nvidia ili ATI?
Ivan_1 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno