|
![]() |
#13561 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Tudaj, Majka priroda je nista manje no savrsenstvo.... Da vas priupitam, bi li se netko poslije rucka isao druzit sa istom na Dotku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13562 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
[ Gle fakat na toj slici ima neki bajk i neki lik na podu.[/QUOTE] Može li netko pogoditi što je gledao lik prije nego što je završio u prašini?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13563 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Prošlo skoro godinu dana od ove snimke (ne mogu u šumu pa kopam po bukmarksima videe ![]() http://vimeo.com/16339114 edit: Renesis down!!! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 23.09.2011. u 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13564 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#13566 |
|
![]() |
#13568 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13569 |
|
![]() |
#13570 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13571 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13572 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Izgleda da će i 2012 nastaviti rast cijena bicikla. Ovo je već grozno koliko neke stvari dođu bez popusta.
![]() |
![]() |
#13573 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
De5tr0yer dolazis onda danas na zadnji cener? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13574 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#13575 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13576 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13578 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
http://www.youtube.com/watch?v=cVEh9Tby54g mozda pomogne ekipi da manje pada ![]() renesis subotu stize u ZG, i volio bi nedjelju mozda odvoziti nesto, nakon jako dugo vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13579 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Kak si mene učil, tak i sve ostale. Nedjelju bi mogli na sljeme, oko podneva do 2h nisam siguran kad ću bit točno slobodan, jel ti paše? -- Inače, jučer smo bili na sljemenu ja, Daniel, Onyx, avatar i njegov frend sa 29", vozili smo 12+ DH dio bez one početne strmine kod medvedgrada, ja inzistirao i zaboravio na par teških dropova za ove dečke koji su se tek vratili u biciklističke vode. Bilo je jako fora moram priznat, premda sam danas skužio da sam cijelo vrijeme vozio sa otpuštenom stražnjom kočnicom, nisam dobro stegnuo adatper za ramu bio. Još mi bilo čudno što me jebe stražnja kočnica ![]()
![]() |
![]() |
#13580 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() Sad se dvoumim da li da se naspavam i idem u 3 sutra ili da se budim u zoru da idem s Cuksom u 11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13581 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13582 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Yo, ljudovi, danas vidjeh ovaj bajk http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=2083 uživo kod Tomy-a u servisu, došao čovjek prije sljemena na fajn tjuning (ispostavilo se da nije ništa bilo s bajkom, ali eto) i moram priznati da sam ostao iznenađen izgledom bajka. Naime ovako na fotkama bajk mi je zbog ovog toptube-a užasno ružan, ali uživo je to sasvim druga priča, bajk je predivan! Malo sam popričao sa leekom i sve u svemu bajk ga je došao nešto ispod 12k kn sa svim našim davanjima (PDV+špediter, bez carine jer je bajk "product of EU") Samo 300€ više(a bio je na sniženju i koštao je svega 100€ više od 5.0 ali ih više nema) je 6.0 koji ima i shock i vilju FOX i to RP2 i F32 TALAS 150 with FIT-technology, ja mislim da za tu lovu nema boljeg bajka trenutno na tržištu! BTW, @NIK, bajk je "sand blasted, anodized black" dakle mat crna ali ona najbolja verzija, nema grebanja boje, bljedjenja itd, i osjećaj pod rukom je neopisiv! Definitivno nešto za uzeti u obzir, a nije na odmet pogledati i što nude u OUTLET-u, ima jako zanimljivih ponuda ![]()
![]() |
#13583 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nerve AM je po meni best buy, pogotovo onaj s Talasom 120-150mm. Bas me zanima kakav ce paket opreme imati 2012.g. Sto bi volio da zamijene kocnice ![]() Znaci boja je kao na mom bivsem Seeku, lijepo. Glede onog upita za Reigna 2...kazu da mailom i telefonom ne daju podatke o popustima i da treba navratiti do poslovnice...sto mene navodi na zakljucak da se nekakav popust za cash da usicariti. Osobno jedva cekam da objave cijene u nasim shopovima, ako preceraju (a nekako ima osjecaj da hoce), ide uplata direkt Canyonu (a koji, bumo vidli jos...fond se puni ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.09.2011. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13585 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() baš sam sada htio pitati ide li tko sutra.... uglavnom, meni tek 10h tunel igra ulogu jer pola sata ranije znaći dosta ranije buđenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13590 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Jutro radni narode, rekoh, da pozdravim i skratim si vrijeme dok cekam cuksa pod mudima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|