|
|||||||||||
|
|
#22982 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas roštilj i još ponešto ![]() Za početak focaccia ovaj puta sa sirom i maslinama. Da svijetla je jer je samo od bijelog brašna i nisam ju mogla više zapeč jer bi se posušila ![]() Onda je došao na red ručak koji se još upotpunio sa suvlakiem Naravno ima i desert a i ledena kava i još jedna ledena kavica ![]() Bio je još i sladoled, ali o tome više sutra jer je već bio mrak pa nema slikice |
|
|
|
|
|
#22983 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22984 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za dobre ražnjiće treba se potruditi. ![]() http://youtu.be/NP-tdHX9dBI Inače vrhunska stvar za veće komade mesa, piletinu. Ovo je privremeni roštilj dok ne ulovim vremena i napravim donji dio konstrukcije koji će se moći dizati po visini, ovisno o veličini mesa. Zaboravih reć da sam skuhao 45 litara dobrog Kölscha. http://en.wikipedia.org/wiki/Kölsch_(beer)
|
|
|
#22985 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
|
#22986 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() to neki diy ili gotovo rješenje? |
|
|
|
|
|
|
#22987 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Loša je slika ali mislim da se vidi kaj bu za ručak ![]()
|
|
|
|
#22988 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Otkad thumb radi na Zderama? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#22989 |
|
Super Moderators
|
Ak je HTML thumb-oduvjek ![]()
|
|
|
#22991 |
|
Super Moderators
|
Pada kiša, zahladilo je-taman bu mi legel današnji ručak ko budali šamar ![]()
|
|
|
#22992 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#22993 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
u subotu sam bila "Kod Dede" na ručku a jučer sam pohala piletinu i uz to rižoto s povrćem i paradjz/paprika/luk salata ![]() danas za gablec: sendvič od kukuruznog kruha, pohani šnicl od jučer, feta sir i majoneza...uz to paprika a kad dođem doma kuham špinat ![]()
|
|
|
#22994 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#22995 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#22996 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#22998 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ono crno je motorić i pokreće ga "D" (amerikanka) baterija, košta 8€. Stiglo sa Cipra. Mehanizam za okretanje 11 štapova, 25€. Isto tako stiglo sa Cipra. 11 štapića od inoxa, 4x4 mm. Težina 1 kg. Strojopromet 56 kn. Citiraj:
Na Cipru ovo zovu "Souvlaki", ali ga rijeđe rade nego "Souvlu". Souvlaki su naši ražnjići, a souvla su veliki komadi mesa od cca 20 do 30 dkg koji se polako peku da se izvana zažare, a u sredini ostanu saftni. Isti sistem, ali okomiti je giros, a u Turskoj kebab.
|
|
|
|
#22999 |
|
Registered User
|
Za večeru domaći kruh of kors, domaći putar i džem od grejpa i banane (domaći proizvod by me) ![]() |
|
|
|
|
|
#23000 |
|
Super Moderators
|
Danas mali odmor od sarme-pola domaćeg ćiknšita, krumpač, kristalka ![]()
|
|
|
#23001 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jucer u Malešnici (il Španskom, majke mi nikad necu zapamtit koji je koji kvart), Super Grill... ...za 20kn velki tanjur graha, dva kobasice, dosta senfa i luka. UbiJo sam se ko svinja zadnja, best buy na daleko |
|
|
|
|
|
#23002 |
|
Registered User
|
Sladoled od borovnica homemade Po receptu je trebalo ić 22 dkg borovnica al ja sam imala malo manje pa nije intenzivne ljubičaste boje, ali je svejedno jakoooo fini ![]() kuglica reci aaaaa i otopljen, fini kremasti |
|
|
|
|
|
#23004 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ammy, gimme recept! Imam kilu borovnica u dubinskom i neznam sta sa njima ![]() |
|
|
|
|
|
#23005 |
|
Super Moderators
|
Sad ste me na*****i da udem prekopavat škrinju...nekakva jadnička snjeguljica je platila glavom ![]()
|
|
|
#23006 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 21.09.2011. u 21:35. |
|
|
|
|
|
#23007 |
|
Registered User
|
225 g borovnica 225 g šećera u prahu 1,5 dcl vode 4 bjelanjka 3 dl slatkog vrhnja Napraviti pire od borovnica u električnoj miješalici. Staviti šećer i 1,5 dl vode na laganu vatru i zagrijavati dok se šećer ne rastopi. Zatim zagrijati da počinje ključati. Bjelanjke istući u čvrst snijeg, a zatim, kap po kap, ulijevati šećerni sirup, stalno miješajući. Nastaviti miješati dok se ne dobije čvrsta i ohlađena smjesa. Slatko vrhnje istući u mekšu smjesu i umiješajte u smjesu od bjelanjaka. Dodati voćni pire. Staviti u posudu i zalediti najmanje 4 sata, odnosno dok se ne napravi sladoled. Recept sam našla na netu, sva sreća da sam ga prepisala jer ga više nemrem nać i u originalnoj verziju su maline. Dakle ako se radi sa nekim voćem koje ima koštice kada se napravi pire od istog treba ga procijediti da se odstrane koštice.ovo izgleda mljac Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 21.09.2011. u 22:31. |
|
|
|
|
|
#23008 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
sladoled izgleda odlično . borovnice obožavam ali ih rijetko kupujem jer su užasno skupe a i teško ih je dobiti. vrlo rijetko ih vidim na placu ![]() ja sam jučer skuhala chili con carne pa to danas klopam za gablec. uz tortilje ofc ![]()
|
|
|
#23009 |
|
Super Moderators
|
Danas sarmuljak i pire ![]()
|
|
|