|
![]() |
#1 |
Guest
|
Igra sa strojevima - pitanje preporuka
Bok, koju igru bi mi preporučili ako naravno postoji gdje se može upravljati s stojevima tipa bager, kamion, dizalica.... Te molim preporuku za igru - vožnju kamionom ali nekaj bolje hvala ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jedino šta mi pada na pamet je Farming Simulator, Construction Destruction i 18 Weels of Steel... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
A tenkovi? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
tnx na odgovorima ![]() 18 weels of stell to sam već igrao kao i construction destruction... to više nebi. ![]() ovaj german simulator je primamljiv.... inače dal je igra world of tenks besplatna ili ? te zar je moguće da nema veći izbor takvih igarara? tnx ! ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
bagger simulator Nisan moga virovat da ima likova koji bi pritovarali 200 kubika žala po dana i to virtualno ![]() Ali svako ima svoje veselje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() samo se ti šali , nemoj da ti dođem bagerom i to velikim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Besplatna, s mogućnošću plaćanja bonusa tj. premium računa. ![]() Za džabe imaš 5 mjesta u garaži (možeš kupit još, ali 5 je puno ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
hvala na pomoći ![]() world of tenks, kakva je igra ? mislim u multiplayeru jel zabavna kolko kilsa možeš napraviti itd.... ? da nije spora i gdje je skinem ? za kamione to je to, bum to isto probao da vidim kakva je. kaje to ETS 2 ? tnx ! ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ovdje downloadaš igru |
|
![]() |
![]() |