![]() |
Igra sa strojevima - pitanje preporuka
Bok,
koju igru bi mi preporučili ako naravno postoji gdje se može upravljati s stojevima tipa bager, kamion, dizalica.... Te molim preporuku za igru - vožnju kamionom ali nekaj bolje hvala ! |
Jedino šta mi pada na pamet je Farming Simulator, Construction Destruction i 18 Weels of Steel...
|
A tenkovi? :D -> game.worldoftanks.eu
|
18 wheels of steel je odlicna igra, barem meni :)
|
Probaj Rig n Roll.
|
Citiraj:
|
tnx na odgovorima :chears:
18 weels of stell to sam već igrao kao i construction destruction... to više nebi. :D ovaj german simulator je primamljiv.... inače dal je igra world of tenks besplatna ili ? te zar je moguće da nema veći izbor takvih igarara? tnx ! :D |
bagger simulator
Nisan moga virovat da ima likova koji bi pritovarali 200 kubika žala po dana i to virtualno :roller: Ali svako ima svoje veselje... |
Citiraj:
samo se ti šali , nemoj da ti dođem bagerom i to velikim :fiju: |
Citiraj:
Za džabe imaš 5 mjesta u garaži (možeš kupit još, ali 5 je puno :D) i izbor između cca 115 tenkova. :care: |
Sjetio sam se kak se zove. Euro Truck Simulator 2 Truck & Trailer. Obavezno probaj ak volis takve igre. Ima stvarno zahtjevnih uparkiravanja slepera, pogotovo ak vozis na retrovizore..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
hvala na pomoći :care: world of tenks, kakva je igra ? mislim u multiplayeru jel zabavna kolko kilsa možeš napraviti itd.... ? da nije spora i gdje je skinem ? za kamione to je to, bum to isto probao da vidim kakva je. kaje to ETS 2 ? tnx ! :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje downloadaš igru |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:21. |