|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
C++ pomoc kod zadatka
Imam problem kod programa i bio bih zahvalan ako bi mi itko mogao pomoci program treba upisanu recenicu ispisati obrnuto medjutim program mi samo prvu rijec okrece dok ostale zanemaruje void okreni(char *p){ int br=0; char pom; while(*p!='\0'){ br++; p++; } p=p-br; for (int i=0, j=br-1; i<br/2; i++, j--){ pom=*(p+i); *(p+i)=*(p+j); *(p+j)=pom; } } int main(){ char niz[100]; cout<<"Unesite neki niz: "<<endl; cin>>niz; okreni (niz); cout<<"Naopako: "<<niz<<endl; system("pause"); return 0; } |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
davno sam radio u c++ al ovak brzinski, petlja ti nevalja vjerojatno jer razmak bilježi ko kraj rečenice. Al nek ti neko iskusniji kaže u čemu je problem, ja se stvarno dugo nisam susretao s c++om
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Kada stavim '\n' neradi program nakon upisa samo baci error i ugasi se, a probao sam stavljati umjesto cina gets_s pa mi to nece koristiti javlja error da nije deklarirano a stavio sam biblioteku u include za gets |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Druga stvar, cin je zao. Vrlo. Ono sto tebi treba zove se getline. Promotri: Code:
#include <iostream> #include <string> using namespace std; int main (void) { string a; short i; getline (cin, a); for (i = (short)a.size() - 1; i >= 0 ; --i) cout << a[i]; return 0; } Code:
azazel192 nema pojma u c++-u i ucitelj mu je konj :) ): jnok ej um jleticu i u-++c u amjop amen 291lezaza
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bubba vjerojano su radili tu naredbu, pa bi s njom napravili jer profeosri/učitelji znaju kakat kad uzimaš naredbe koje kao nisu obradili na predavanju il čemu već. Glupo al jbg. Citiraj:
![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 15.09.2011. u 18:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Studiram u Cakovcu racunarstvo, ma profa je glupa ko kurac pol zadataka joj se treba ispravljat, hvala na pomoci, i da neam pojma zato i pitam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|