|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
![]() Pozdrav, zanima me koju firmu bi mi preporucili da mi vrati podatke sa hard diska? Vec je bia u info labu, ali neznan jesu li se uopce potrudili ista napravit, pa bi pokusa kod jos neke firme, samo neznan koja bi to mogla bit.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Sta su ti rekli u info labu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
imaš firmu DataSector na Trešnjevci. Čuo sam samo pohvale za njih. Sretno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
*************** MOD: Raspravu preseli na prikladnije mjesto. Hvala. HelpDisc pa i Info lab imaju mnogo vise iskustva i vecu tradiciju... Ja bih se drzao proverenog kvaliteta! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.09.2011. u 01:06. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kako spasiti hard disk nakon pada?
frend traži nekog da spasi prijenosni hard disk, pao je sa 20cm visine i vise ga ne očitava komp. lampica radi, 2.5'' je. Neka firma je rekla 300kn popravak, ima li netko ko se kuži u to da popravi za manje, i spasi podatke. __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
300 kuna inace traze samo za dijagnostiku, frende. Ako mu podaci vrijede 300 kn, ja ne bi ni razmisljao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel uopće pokušao izvadit HDD iz kućišta i spojit direkt na PC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Inaće meni je jedna firma iz zg koja se bavi spašavanjem diskova uzela 6500kn za 5 gb spašenih podataka sa poluispravnog diska. Još mi i disk nisu vratili več si ga ostavili za djelove. Očito su na disku filmovi itd pa mu je 300kn previše za dati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hdd recovery
Citiraj:
Naime u jednom trenutku magnetske su glave dodirnule površine ploča i napravile ozbiljna oštećenja, tako da čak ni mi nismo uspjeli izvući podatke. Zamjena sustava magnetskih glava u ovom slučaju je nažalost beskorisna. Ukoliko imate pitanja, slobodno mi se obratite. Vrlo rado ćemo Vam pomoći.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|