![]() |
Hard disk recovery - iskustva, primjedbe, pohvale, pitanja,...
Pozdrav, zanima me koju firmu bi mi preporucili da mi vrati podatke sa hard diska?
Vec je bia u info labu, ali neznan jesu li se uopce potrudili ista napravit, pa bi pokusa kod jos neke firme, samo neznan koja bi to mogla bit.. :) |
Sta su ti rekli u info labu?
|
Nista, samo da se nemoze nista napravit, da je nazalost crka.. :wtf2:
Jedan momak mi je reka da bi moga biti firmware u pitanju.. Iman Seagate barracuda 500GB |
help disc... čudan odgovor od Info Laba, samo to su rekli
|
Citiraj:
imaš firmu DataSector na Trešnjevci. Čuo sam samo pohvale za njih. Sretno :) |
MOD: Raspravu preseli na prikladnije mjesto. Hvala. HelpDisc pa i Info lab imaju mnogo vise iskustva i vecu tradiciju... Ja bih se drzao proverenog kvaliteta! |
Posla san ga u Data sector, i evo su mi danas javili da je otisa skroz u p.m. tako da nista od njega... :dajpivu:
|
Kako spasiti hard disk nakon pada?
frend traži nekog da spasi prijenosni hard disk, pao je sa 20cm visine i vise ga ne očitava komp. lampica radi, 2.5'' je. Neka firma je rekla 300kn popravak, ima li netko ko se kuži u to da popravi za manje, i spasi podatke.
__________________ |
pa da meni netko garantira da će mi za 3glave spasit kompletan disk, samo bi zagladio bradu... naravno ukoliko sam nemam alata/znanja.
|
300 kuna inace traze samo za dijagnostiku, frende. Ako mu podaci vrijede 300 kn, ja ne bi ni razmisljao.
|
nece ti to nitko za 300kn ni pomirisati kamo popraviti iliti vratiti podatke!
|
Citiraj:
|
Inaće meni je jedna firma iz zg koja se bavi spašavanjem diskova uzela 6500kn za 5 gb spašenih podataka sa poluispravnog diska. Još mi i disk nisu vratili več si ga ostavili za djelove.
Očito su na disku filmovi itd pa mu je 300kn previše za dati. |
hdd recovery
Citiraj:
Naime u jednom trenutku magnetske su glave dodirnule površine ploča i napravile ozbiljna oštećenja, tako da čak ni mi nismo uspjeli izvući podatke. Zamjena sustava magnetskih glava u ovom slučaju je nažalost beskorisna. Ukoliko imate pitanja, slobodno mi se obratite. Vrlo rado ćemo Vam pomoći. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:15. |