|
![]() |
#3301 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC-u nije dosta pa i dalje izbacuju nove modele - Vigor i Bliss. Vigor je high-end zvijer - 1,5Ghz dualac; 4,3" 1280x720; Android 2.3.4, 8MPix kamera. http://pocketnow.com/android/htc-vig...-retailer-site Bliss je slabiji i vjerojatno će biti zamjena za Wildfire http://pocketnow.com/android/htc-bli...the-wild-photo
#3304 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nije me briga,meni bar ostali kontinenti nisu problem...nit ne računam da će bit kodnas,bitno je da mi neko u Šangaju to kupi i pošalje na adresu u Grazu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#3307 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Oni koji imaju zaključan original oni ionako ne mogu istalirati update nikako nego ručno skinuti sa neta i proći proceduru, tako da ni njima telefon nije zaključan i ako ga hoće otključati imaju 1-klik otljučavanje,a onda mogu staviti šta hoće na njega. Ja sam preko vikenda odlučio isprobati novi ROM za svoj Desire. Nisam sklon tim eksperimentiranjima i vozim LeeDroid već dugo vremena. Sada sam rekao da moram probati jedan 2.1 + 3.0 rom te sam se odlučio na ovaj: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1113070 Naravno, stock verzija pošto sam odustao od svih vanilla romova, samo se maltretiram sa njima, uvijek nešto ne valja. Mogu reći da sam ODUŠEVLJEN. Ne toliko sa izgledom sense 3.0 nego sa time što moj Desire napokon za mene nema više niti jednu manu i sve radi kako treba. 1. Problem odbijanja poziva kada vadiš telefon iz hlača riješen sa novim sense 3.0 lockscreen-om. 2. Problem nemogućnosti landscape moda na kalendaru kada unosiš novi sastanak riješen. Ovo me je užasno živciralo pošto kalendar na mobitelu koristim više nego SMS i uvijek sam morao koristiti malu tipkovnicu, sada je to riješeno i radi i polegnut. 3. Sortiranje kontakta prema prezimenu - riješeno 4. Više Exchange računa u mail aplikaciji - riješeno 5. Označavanje svih e-mail poruka kao pročitanih u mail aplikaciji - riješeno 6. Primanje velikih vCard kontakta preko SMS-a - riješeno Od ostalih stvari možda je ljudima zanimljivo to da ima task manager, da sada imate mogućnost paliti wifi, gps, bluetooth, brightness, hotspot, mobilne mreže, vibraciju, tihi mod, i ostale postavke iz notification bara (najgornje linije gdje vam stoji baterija i sat). Na lockscreen-u se nalaze telefon, email, fotoaparat i sms, i to su odlično riješili, stvarno brz pristup tim aplikacijama i pišu vam odmah nove poruke, propušteni pozivi itd... Plus sve je redizajnirano i ljepše izgleda. Uglavnom, svima preporuka! |
|
![]() |
![]() |
#3308 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo da napomenem nesto sto vidim da dosta ljudi ne kuzi il ine obraca paznju. Za custom rom NE TREBA OTKLJUCANI BOOTLOADER. Bootloader mora biti otkljucan samo ako netko hoce staviti custom kernel,tj. mogucnost overclock-a,undervolta i slicne djidje midje. Jest da je meni to najbitnije,ne toliko overclock,koliko undervolt radi baterije,ali nekima nije bitno. Za custom rom treba samo custom recovery i rootan mob. |
![]() |
![]() |
#3309 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Valjda sam na pravoj temi, ako ne neka moderator prebaci, nisam nasao nista prikladnije. Danas sam uzeo u Tele 2, Samsung i5800. Bio je kunu, pa sam ga zato i uzeo, nisam lud za mobitelom, do danas sam imao K750i i mogao sam jos par godina biti na tome. Pa posto nemam blage vez nista o Android sustavu, sto uopce trebam raditi sada sa miobitelom moze mi netko dati neki link sa helpom za pocetnike ili nesto slicno? Samo da malo pogledam, kako se to instalira, koja je zadnja verzija i tako uvod za pocetnike. Hvala
#3311 |
Premium
|
S-OFF/ON nije povezan s bootloaderom sto se kernela tice. Barem nije bio dosad. Desire je uvijek dolazio sa S-ON a bootloader je bio normalno otkljucan i mogao si ga fleshati bez problema. Jedino ako je netko zelio micati system fileove i particionirati telefon,trebao je S-OFF. |
![]() |
![]() |
#3312 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
#3314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3315 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#3316 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
prijatelj dobio sensation i jako se zali na trajanje baterije... koliko vam prosjecno traje bat ? njemu jedva dan izdrzi.
#3319 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3320 |
Guest
|
@Trouble Pa odnosi se na promjene voltaže. Povećanje za bolji overclock ili smanjenje za malo duži battery life! Možeš ti overclockat jako puno i bez drugog kernela! |
![]() |
#3321 |
Guest
|
ljudi kakvo je hvatanje wlan signala na mobitelima... tj da li razliciti modeli razlicito hvataju... recimo ovo pisem sa laptopa sa low signala 2/5 crtice jos nekak se moze surfati, bi li isto hvatao iphone 4, motorola defy, samsung galaxy jel bi se moglo surfati i na njima...? |
![]() |
#3322 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne.. razliciti mobovi, razlicita jacina signala.. Naravno da bi se moglo surfat ako uopce uhvatis signal.. Ja evo surfam sa senzacijom a rooter mi na katu cca 25-30 m (3 crtice od 4). Moram samo pazit gdje drzim ruke.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3323 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Trenutno mi je baterija na 27% i 32 sata bez punjača. 10-15 minuta poziva, čitanje maila nekoliko puta dnevno, nešto malo surfanja. 3G je isključen, a "obični" mobilni internet je stalno uključen. Isto tako treba pazit da u pozadini neka aplikacija ne vuče bateriju. Meni se prije par dana dogodilo mi je 10% baterije otprilike trajalo jedan sat. @ coconut Mislim da ne. Vjerojatno iz razloga što ima dosta integrirane memorije. Na site-u piše da kartica ne dolazi u paketu.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 17.08.2011. u 19:14. |
![]() |
![]() |
#3324 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3325 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
#3326 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Moj post se odnosi na HTC-ovu politiku otključavanja/zaključavanja, a ne na nečiju informiranost. Moja greška je u tome što u tom trenutku nisam znao za radosnu vijest kako je S-OFF za GB update ipak dostupan na AlphaRevX adresi. Eto, sad imamo root, S-OFF, kernele i sve đinđe ![]() So long, HTC: http://www.youtube.com/watch?v=MAC9k...ailpage#t=298s
![]() |
![]() |
#3327 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
#3329 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|