|
![]() |
#3273 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bit ćeš bez njega poslao ga u servis ili ostavio u VIP-u. I još te košta poštarine do servisa. Čemu? Neka VIP šalje. Potražnja za SGS2 u VIP-u je velika. Konačno su ga dobili na skladištu pa su čak poslali nešto u svoje poslovnice. Imao sam ga prilike uzeti u VIP-u u riječkom Mercatoru, ali su iskrsli neki problemi pa sam morao direktno kontaktirati njihovu Prodaju u centrali. Slijedeći tjedan, najvjerojatnije u srijedu, mi stiže na kućnu adresu.
#3274 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
#3276 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovo da je prasina usla pod ekran je nemoguce.. Fizicki prasina tu nemoze uc.. Jesi siguran da ti od pocetka prasina nije bila pod ekranom?? I da.. Mob ima death grip ali... Kad stavis ruku gore gdje treba, smanji mu se signal, ali taj signal je i dalje jednako jak kao na mom dellu ili nokiji n97 ili iphonu 4 od kolege.. A kad maknes ruku signal je jaci nego na svim ostalim uredjajima.. Tak daa.. Ne bi rekao da je to nesto negativno.. Negativno je sto je mob sporiji od della a to je vjerovatno do stock roma.. |
![]() |
![]() |
#3278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pozdrav! Trenutno imam Sonyericsson Xperia X8 telefon i namjeravam ga zamijeniti s nećim novim razmišljao sam o Samsungu Galaxy Ace, jel se isplati dati novce za taj mob jer nije puno jaći od ovog što trenutno imam? |
![]() |
![]() |
#3279 |
Premium
|
Ne znam kako stoji s upgradeom X8 na GB, jer Ace to nudi po defaultu. Koliko vidim, jedina bitna razlika je veličina ekrana i 200MHz brži proc. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3403 Koliko novaca bi morao dati za Ace?
#3280 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3281 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Mislim da se to neisplati, na njuškalu Ace cca 1.700kn dok X8 ima od 900-1.200 kako tko traži, možda bolje onda uzeti HTC Legend(1.500-1.700kn otprilike), ali nisam baš neki expert jer i sam tražim neki mob. |
![]() |
![]() |
#3283 |
Premium
|
HTC sprema još jednu zvijerku - Ruby. Specke su impresivne: 1,5GHz dual core, 1Gb rama, 4,3" qHD, zadnja 8MPix i prednja 2MPix kamera, BT 3.0,... http://www.tmonews.com/2011/08/htc-r...roid-goodness/
#3285 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Da li je netko ima sljedeci problem. Nekad mi se nakon poziva pojavi porukica "The process com.android.phone has stop unexpectedly. Please try again". Tako nesto u tom smislu, i onda mi nestane signala i mreze na mobitelu na nekoliko sekundi ... Je li imao netko neki slicni problem ??? |
![]() |
![]() |
#3286 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3287 |
Guest
|
Moram priznati da sam bio dosta zadovoljan sa zadnjih par Motorola sa HW strane. Ovim potezom brijem da će svi profitirati! |
![]() |
#3288 |
Premium
|
Ovaj članak objašnjava zašto je Google to učinio. Ukratko: zbog vlasništva nad patentima. I da, radi se o dijelu Motorole (Motorola Mobility) zaduženome za mobitele i tablete, a ne o cijeloj kompaniji.
#3289 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3290 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Motorola je omastila brk. Dobro će im doći, možda sad i naprave neki poželjan phone. Inače, novost oko HTC bootloader unlocka: Citiraj:
![]() |
#3291 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3293 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije mi jasno zasto je taj glupi potez toliko popularan kod fanova HTC-a, najprije lockaju bootloader,pa nude unlock uz gubitak garancije i fanovi su odusevljeni. ![]() Dogadjalo se sa starim froyom od t-mobile ili samo sada otkad imas GB ? Hm. Navedi jedan Motorolin smartphone koji dobija update brze od samsung-a. |
![]() |
![]() |
#3294 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Bolje ikad nego nikad. A što se tiće garancije, to još nije sigurno dali će se gubiti garancija. Ipak radiš sa nečim što je sam proizvođač napravio.
![]() |
#3295 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Zato se opet čeka community da napravi reverzibilno rješenje bez doticaja s htcdev-om
![]() |
![]() |
#3296 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#3297 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3298 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Radije neka se još "vrti" stock neko vrijeme nego da ostanem bez garancije.
#3299 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ne baš, garancija je i dalje ovdje, samo se napominje da se neće svaki brickani mobitel priznati pod garanciju. Inače, HTC je kod garancije iznimno korektan, i službeno unlockanje bootloadera im ide samo pod plus.
![]() |
#3300 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Znaš ono - ne vjerujem u to dok svojim očima ne pročitam da je zbrikani otključani uređaj zamjenjen novim pod okriljem garancije ![]() Onaj tko je sročio tu rečenicu napravio je jako dobar posao. Da ne ispadne kako samo gunđam, super je to što otključavaju uređaje! Malo je manje super što su nedavno zaključali Desire, ali ok, to je prastari model koji im je donio slavu - vrijeme je da ga potope pred novim modelima. Čudna im je politika i kao sretni vlasnik jednog HTC-a odavno govorim kako mi je ovo prvi i zadnji HTC. Osobno bih radije čekao alternativni način otključavanja bootloadera nego prihvatio ovaj njihov 'ireverzibilni' način.
![]() |
|
|