|
![]() |
#901 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Očito da nisi slova o igri pročitao, kao ni o bf serijalu uopće. Katastrofa od razmišljanja. Koliko godina imaš btw, 13 ili 14? I da, nauči se editirat postove i multiquotat ![]() @Neo-st - daj molim te, otvori mu profil pa samo malo pogledaj postove, npr u ssd temi, posebno onaj dio da se ssd ne grije uopće ![]() A takvih 'smislenih' postova ima, ono, 80%
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
fora je trailer da , no kako mi se cini ovo ce bit ratna zona , mislim da vise nece bit puno killova i solo igre , bar po ovome a i rekli su da nece bit lako doc do highest rank , bit ce kao u bf2 http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Neda mi se igrat BC2 više nakon što sam ovaj trailer odgleda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
hrpa informacija ukljucujuci popis oruzja, vozila i specijalizacija: http://planetbattlefield.gamespy.com....php?id=165281 |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovaj trailer je predobar,mapa izgleda jebeno,ma sve je izvrsno,pogotovo avioni ![]() EDIT:commo rose potvrđen za pc verziju: http://twitter.com/#!/L_Twin/status/103497957541806083 Zadnje izmijenjeno od: Constantine. 16.08.2011. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
@ ovaj video - nemam riječi ![]()
![]() |
![]() |
#912 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#913 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lagano pale ljude vec mjesecima,brijem da ce bit kolapsa za tu igru,bf2 je zakon a ova ce bit jos veca.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ja sam vec pripremio palicu bit ce ludnica,ja vjerujem da ce bit i hr servera,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
@ Croatia'91 Ovo nema smisla uspoređivat s CoD-om. Trailer stvarno predobro izgleda. Detalji i grafika su stvarno odlični. Nadam se da će gameplay biti još bolji. ![]()
![]() |
#917 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Trailer izgleda toliko dobro da odjednom zelim imati tu igru. Dosad sam samo mislio kako cu vjerojatno skinuti preko neta i prijeci singleplayer, ali sad definitivno zelim igrati i multiplayer koji izgleda uber zabavno. Toliko mi se svidio trailer da bi cak potrosio placu na novi komp da ju mogu uopce pokrenuti lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
U četvrtak u 11:30 [nisam siguran baš za to vrijeme] če biti live cover sa sajma o BF3,možemo očekivat prve dojmove igrača koji če tamo igrat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ok, definitivno potvrda onoga što se očekivalo od igre ![]() Nadam se da neće podbaciti implementiranje PB-a. @ hammer Hoće li ovo biti početak nove ere u povijeti MP gaminga ili je pak ta izjava rezervirana za koji drugi naslov? ![]()
![]() |
#921 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ovo izgleda kickass, no mislim da igri ne ginu isti exploit imbecili od igrača koji su upropastili BC. A vidim da DICE ništa nije poduzeo oko čudesnih kutija koji daju neograničen CG, GL i slične idiotarije. A valja probat pa vidjet.
![]() |
![]() |
#923 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#925 |
|
Stisneš i držiš middle mouse button i samo povučeš miš na koju opciju hočeš te pustiš MMB. To je sva mudrost. A to nije ni namjenjeno da usred fajta koristiš. IMHO taj sistem je zastario već, a i nepotreban. BC2 je imao poprilično jednostavan i funkcionalan sistem, makar ukazati na par stvari sa Q nije bilo moguće
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Zašto je zastario i nepotreban? Pa to je jedina stvar koja je falila u BC2, komunikacija sa public ekipom na brz i efikasan način. Taj sistem koristi L4D2 i sasvim je OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
|
BC2 ima zasvim zadovoljavajuć sistem. Pogledaš medica i stisneš Q, tražiš medkit, pogledaš vozilo i stisneš Q - tražiš prijevoz, bez puno mudrovanja. Rose sistem ionako nitko nije previše doživljavao, odnosno obračao pažnju na zahtjeve preko njega.
![]() |
#928 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Commo rose iz BF2 ima dosta prednosti nad jednostavnim sistemom it BC2. Ako se dobro sjećam ne moraš direktno gledati u team matea da ga zatražiš nešto... i spotanje sa ružom je naprednije jer i ako igra ne prepozna da protivnik treba biti spotan (dobro poznato vajnanje na TS-u da se nešto nemože spotat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
|
![]() |
|
|