|
![]() |
#871 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Recimo game.co.uk mi je poslao igru i nikad nije dosla.. tak da sam cekao dva mjeseca igru dok nije dosla druga posiljka. :/ Zadnje izmijenjeno od: viper. 15.08.2011. u 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
naravno da nije scam, uzimao sam već dosta puta s The Hut. jeftiniji su od game.co.uk, imaju non-stop neke akcije tipa 3 igre za 10 funti ili 2 za 25, i shipping je free (nije puno, no čovjeka veseli svaka ušteda ![]()
![]() |
#873 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
In-game soldier name limited to Origins account In some news that might not sit well with some Battlefield 3 players on the PC, it has been confirmed by DICE on their Twitter feed that PC players of the upcoming Battlefield 3 will be limited to just one solider (in-game name) per Origin account because the in-game solider name is linked to your EA Origins account. This is a radical departure from the past where you could have multiple in-game soldier names or profiles that were linked to your master account. In the past, being able to start a new solider from scratch allowed the chance to experiment more by just starting over, but now the decision to go this direction is only on the PC version. We have to expect that we will hear more specifics on this as it gets closer to release. We suspect, however, that despite all of the clarification DICE and EA will do, this will meet with much disapproval. - Sve nepotvrđeno, uzeto s nekog portala
![]() |
![]() |
#876 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#878 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
samo jedan nick,nemožeš mijenjat tako je,igra se skida sa origina,ja sam kupio key sa base hosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
To je samo trenutno disableano dok je Origin u BETA fazi, ionako su rekli da će Origin do izlaska BF3 biti finaliziran.
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
In some news that might not sit well with some Battlefield 3 players on the PC, it has been confirmed by DICE on their Twitter feed that PC players of the upcoming Battlefield 3 will be limited to just one solider (in-game name) per Origin account because the in-game solider name is linked to your EA Origins account. This is a radical departure from the past where you could have multiple in-game soldier names or profiles that were linked to your master account. In the past, being able to start a new solider from scratch allowed the chance to experiment more by just starting over, but now the decision to go this direction is only on the PC version. We have to expect that we will hear more specifics on this as it gets closer to release. We suspect, however, that despite all of the clarification DICE and EA will do, this will meet with much disapproval. neznam koliko je ta vijest točna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo i mojeg prodavača sa E-Baya: Link 28,65+6,62=35,27$ -> Limited Edition BOX Sumnjam da se može naći jeftinije od toga. Shop je provjeren, paket stiže brzo (nakon izlaska, naravno). Navalite! Napomena: s vremenom bi prije izlaska mogao spustiti cijene.
![]() |
#886 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
uglavnom već sam i 2 puta napisao znači jedan origin account (tj. jedan mail) i jedan soldier (za razliku od BC2 gdje valjda možeš 50 soldiera napraviti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
|
![]() |
#890 | |
Banned
|
Citiraj:
hoću li moć kasnije prodat cd key ako mi nebude dobar BF3? bojim se da će bit puno kampera i da će trajat dugo vremena...onda bi prešao na MW3 koji je ipak brži i nema toliko kampera,više zabave |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam nikada pokusao prodat neku svoju igru sa Origina ali mislim da je key vezan za account, odn. da ga mozes aktivirat samo na svom accountu ak je vec tamo bio prije ukucan. Tak da moras prodat cijeli acount. Mozda sam u krivu, ne znam. Nije Origin nista novo. Nov je samo naziv. Prije se inatslirao EA download manager a sad je Origin. Crysis 2 multi meni sucks. Da si rekao Crysis multi jos bi shvatio ali dvicu ne. Treba jos vidit kakav ce tocno BF3 bit. Za MW3 se sve zna vec zadnjih par godina. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.08.2011. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Banned
|
Citiraj:
neznam samo šta su do sad čekali BF3 me podsjeća na Crysis 2 multiplayer koji mi je bio dosta dobar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Premium
|
Citiraj:
što tu nije jasno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
. Zamolio bih te kao i kolega magarac da nezaigras BF3 nikad. Nakon ovih izjava gore covjek se malo zapita... Btw za ostatak ekipe, dali se zna tocan datum izlaska bete ?
![]() |
#898 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Banned
|
Citiraj:
izgleda da je ipak cod mw3 za prave igrače a bf3 za kampere,iako sam bio uvjeren u suprotno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|