|
![]() |
#12121 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bijesni DH dečko se sjurio niz stepenice u Impotrtanne, a puno ljudi. Glupan. Super mi je ova današnja ruta. Kočenje u svih 16 ![]() edit: zaboravih. Danas mi je prvi put u životu pukao lanac, taman prije prvih klupica. Sreća Srale imao alat, pa me Onyx nabrzinu naučio kako se popravlja ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 02.08.2011. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12122 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Je, danas je meni također bilo odlično, ekipa vesela i raspoložena. A spust je bio divlji, bar što se tiće mene jer iza sebe nisam imal vremena gledati kak ide dečkima. Kočio sam na knap da bi na one klinove na 57-ici skor pred njihov kraj i izvisio prek volana ![]() BTW. "Čuksov drop" su svi prošli bez imalo problema ![]() ![]()
![]() |
#12123 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kak je taj drop zgledal na snimci mislil sam da ću se zapiknut, al samo malo opuštenije voziti i prođe se bez beda. ![]() Naravno, tu dosta ima veze i hod vilice, no sve se da ako imaš iskustva. ![]()
![]() |
#12124 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam chillao, išao zadnji i skakutao na svaku grbicu. Vidio sam da si ti zapičio divljački. Drop i nije baš strašan ali isto su mi draži oni koje se preleti od ovakvih preko kojih se treba spustiti. Na ovima se puno lakše razbit. Kad se opet ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12125 |
Why So Serious?
|
Ja si sutra planirao dan odmora pa stavio trening ujutro, a kave popodne ![]() Četvrtak i petak opet rasturam prije neg se buraz vrati. Planirao sam u četvrtak odvoziti 8-cu no produžit do kamenih svata tj. ono što smo prvobitno buraz i ja odvozili jednom. P.S. Srale nešto muti za sutra ![]()
![]() |
#12126 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Idem i ja, čini se da ću izdržat podosta sljedeći put kad se najedem, a bogme i nosim suhoga sa sobom ![]()
![]() |
![]() |
#12129 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam imao u planu odvesti sutra mini Sljeme, znači tunel->klupice->greben->lonšćina, ali nekako kad vidim u kakvom sam stanju, sve mi se nekako čini da cu i ja sutra imat dan odmora, osim ako mozda nema intersenata za tu rutu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12131 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ovo sam imao u planu odvoziti, sad neka ceka dogodine...ali mozete probati ![]() Malo tezi kondicijsko-tehnicku uspon po Bikci, i zahebani spust po serpentinama sa Strmopeci...idealno za vjezbanje switchbacks tehnika ![]() Ruta za trening samo takva, i kondicijska i tehnicka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12132 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Daklem prije nego stavim na DROP/njuskalo oglasavam ovde... necu nista ostavljat sebi, treba mi lova za spajle ![]() ![]() 4x 203 mm centerlock shimano hone/deore LX rotori 1x koristen izmedju 30 i 50km (skuzio sam da je popularno reci tek spaljen) 1x otpakiran 2x zapakirani cifra 500kn cash and carry... edit: kupac sa PCE na poklon dobiva celeron iz mog oglasa, set noževa nažalost nemam ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 03.08.2011. u 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12134 |
Why So Serious?
|
Ha vidjeti kakvo je vrijeme ujutro pa se dogovoriti. Ali planirana 8-ca otpada jer je to 2.5h pedlanja po njoj, a uz kišu nebi to bilo pametno.
![]() |
#12136 |
Premium
|
Storija glede mojih kocnica se nastavlja ![]() - Zvali me danas sa servisa da su kocnice popravljene i da me cekaju...nakon ravno 78 dana - Na upit o onih 45 dana nakon kojih bi trebao dobiti nove ako ne poprave stare dobivam br. od gospodje Sanje M. i da se dalje cujem s njome (serviseru je sve jasno, ali bez uprave nista ne moze...covjek je izrazito ljubazan, iako ga pilim svaki tjedan) - zvrcnem Sanju i postavljam pitanja koja kad se sve sazme prica izgleda ovako: ...proslo je 78 dana, duzni ste mi dati nove kocnice ...ako i uzmem stare sto je s garantnim rokom koji je u medjuvremenu istekao ...ako nemate nove kocnice mozete mi dati i novce, to je cca 1800kn ...sto je s mojim racunom i garantnim listom koji se u tih 2mj.+ negdje zagubio Njezini odgovori izgledaju ovako: ...ne znam sto da vam kazem ...ja tu nista ne mogu ...ovi u Srbiji ne daju nove kocnice i mi ih nemamo ...garnatni list je negdje u Osijeku i poslali smo pozurnicu (ili tako nesto) da se nadje ...hocete da vam vratimo tih 1800kn, ali moram vidjeti sto ce direktor reci Bez dise niti zena niti serviser nista ne mogu. Sad cekam da se cuje s disom i da me netko nazove. Bas smo si fino popricali ![]() Rekao sam joj da cu problem iznijeti direktno Treku i da li nam to treba i da li se njima kao firmi isplati natezati za 1800kn koliko vrijede nove kocnice. Ona i dalje nista ne zna/ne moze, to ne ovisi o njima (aludira na Osijek...kao da sam ja bajk kupio od Capriola), te da su po prvi puta prolazili ovakvu proceduru (od kad je sve pod Srbima)...prrrrr. Ma super. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 03.08.2011. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12137 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uzmi 1800 i zaprijeti im se tužbom ako ti ne vrate garantni list u nekom roku koji sam izmisliš - jer bez njega ne možeš dokazati vlasništvo nad ukradenim bikeom koji će nadam se uskoro biti nađen - pa da vidiš kako će biti uljudni i ponizni. Vade se na Srbiju a preko njih im ide licenca i posao koji naplaćuju a prave se grbavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12138 |
Premium
|
Uzeo bi ja pare odmah kad bi mi ih dali ![]() Zvao sam Drustvo za zastitu potrosaca. Kazu oni da pismeno obavijestim Rog jomu da su mi duzni dati nove kocnice. Oni pak moraju na taj dopis odgovoriti u roku 14 dana. Ako se medjusobno ne dogovorimo mogu ih tuziti sudu casti pri HGK, a sto je besplatno. Sve mi to smrdi na to da cu vidjeti nove kocnice nikada, ako oni bas odluce ne dati mi ih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12139 |
Registered User
|
Neće doć to do suda časti, jer si neće oni to htjet priuštit. S tim da ti je taj dopis najbolji prvi korak, zatim obraćanje Treku da vidi kakvog dealera ima u Hr. Zapravo najbolje bi bilo da nekako upadneš u "Potrošački kod", ispričaš cijelu priču kako su ti maznuli bajk (ubaciš sliku-možda neko skuži) + javno ih ocrniš kad su već cicije. Plus budeš na telki, nije to sam tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12140 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li netko za preporučiti ženski biciklo do 2k kuna. Ne trebaju nikakve brzine samo da je kvalitetno itd. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12141 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovdje je populacija testosterondžija biciklista. Pa bolje odvedi malu ili za koga vec kupujes da sama vidi sta joj se svidja, da ne bi poslije bilo kako je ruzno ovo ono pa da bude nepozeljna u drustvu, da joj ne odgovara uz novu Gucci tasnicu... ![]()
![]() |
#12143 |
Avocado
|
Vani grdo izgleda. Pred 20 minuta bilo je 27°C, ali cijelo nebo na sjeverozapadu blješči, a tu i tamo zaluta i koja kapljica kiše koja je iminentna. Ako se stvarno spusti onda sutra ništa od vožnje...
![]() |
#12144 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@nik - duzni su dati nove kocnice. tocka. prijetis inspektoratom i cime sve ne. reci da ajde, ako im je lakse, neka ti daju 1800kn. nista manje od toga. i pali iz svih sredstava. inace, ako je manje od 45 dana, onda se garancija produzuje za vrijeme koliko je stvar bila kod njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12145 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozzz pajdasi ... Znam da su neki presli sa shimana na sram, konkretno me zanima odnos - deore (long cage) i x5 (sa medium cage) pa bi trebao mali info! Imam u rezervi x5 medium cage, hoce li biti problema da proguta kolicinu lanca potrebnu za 3x9sp? Odnaprijed imam 44-32-22, a odozada 11-36? Nemam shiftere (posto imam shimano mjenjacku grupu) da to probam na licu mjesta, pa me stalno nesto kopka, da li ce to raditi sa tolikim lancem? Edit: @nik Snimi razgovor! Ponovo zazovi tu zenu, naglasi jos da se razgovor snima. Predstavi se punim imenom i prezimenom i pitaj nju uljudno da se predstavi. Ono, skim imam cast razgovarati, funkcija i sl. Nakon toga odri redom u glavu sa pitanjima formuliranima na nacin da je ona upoznata sa cijelom povjescu slucaja. Direktno ju pitas da li su pronasli zagubljenu garanciju koju si im predao tad i tad. Vrlo vjerovatno ce odgovoriti na nacin iz kojeg je razvidno da je upoznata sa cijelom situacijom. Jebiga ... Sve su to labavi dokazi, bolje receno nikakvi, na sudu se ne priznaju, ali su barem nesto. Dok su u domeni vansudskog mozda zena "zakotrlja kotac". Nece joj biti svejedno kao odgovornoj osobi sigurno!
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 04.08.2011. u 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12146 | |
Premium
|
Citiraj:
Stvarno smijesno. Oko ovog mog bicikla se sve tak poklopilo kao u nocnoj mori. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12147 |
Why So Serious?
|
Tunel 13h? EDIT: Nitko se ne javlja, a nisam raspoložen za soliranje danas EDIT 2: predomislih se, ipak idem ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 04.08.2011. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12148 |
Registered User
|
Nik, pitao sam brata koji je odvjetnik što možeš napraviti da ih stisneš. Long story short ništa s pravne strane. Možeš podignuti privatnu tužbu ali se ne isplati. Ne idu ti nikakve kamate niti imaš pravo na uvećan iznos na tih 1800kn iako ti oni ne nadoknađuju vrijednost kočnica nakon isteklog roka od 45 dana. Definitivno noćna mora. U ovoj državi je daleko najbolje biti prokleti galamdžija i derat se na tog servisera i Sanju M. koji nisu ni krivi ni dužni jer ovako u rukavicama i finjak nećeš ništa postić, isto vrijedi i za policiju gdje da si uletio sa spikom "jel znate vi ko sam ja" bi daleko bolje prošao nego sa "ispričavam se možete li mi pomoći". @Ziiky - matematika kaže da ti nije dovoljan medium cage ako voziš 3x9, riskiraš oštećenje mjenjača i pucanje lanca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12149 |
Premium
|
Znam. Raspitao sam se vec - mogu se slikati. Ne isplati se s time gnjaviti...eventualno mogu podnijeti tuzbu sudu casti, iako ne znam sto bi s time dobio...ali barem je besplatno. Ili eventualno dignuti halabuku i ocrniti ih u medijima - ali i to trazi angazman, gubljenje vremena i energije - na koncu se opet ne isplati. Jedino sto se u ovoj drzavi isplati je uzeti zakon u svoje ruke i istjerati pravdu ![]() Slijedeci tjedan ih opet zovem da vidim sto disa kaze...iako znam sto ce biti - zavlacenje do iznemoglosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12150 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma prijeti inspektoratom i svime sto mozes, cisto da radis puno buke. skoro svi na spomen inspektorata izglade stvari, jer mu je jeftinije isplatit tebi 1800 nego inspektoratu brdo... na fino nista ne ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|