|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Hehe, ma nije tim redosljedom..ma joj izgled mi je kod kućišta postao potpun nebitan..al sviđa mi se taj funkcionalan robstan izgled (tu je s razlogom)..čvrstoća, robusnost, prostranost, dobro hlađenje..i naravno tišina kućišta (da nema onaj humming efekt ili ne daj Bože vibracije :S)..radim u jako tihoj sobi gdje je jedini izvor zvuka kućište tako da jako dobro, iz osobnog iskustva, znam koje kućište valja u gore navedenom opisu...veelika sam picajzla što se toga tiče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i foucs rs je super vozilo, ali je i dalje krapina... tak da - svakom svoje ![]() ako idem keširat preko soma kn na kejs, pa mora mi zadovoljavati neke vizualne norme, tak jasno... iliti nemrem reći da mi je izgled nebitan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kakav focus (fikus) majko mila :S..ako ćeš uspoređivat bolje ajmo reć Mercedes S500 (prostrana limuzina) ![]() ![]() EDIT/doza sarkazma: ispravak, ima tu i iskusnijih ljudi koji su vidjeli kućište izloženo u Linksu, ti su ajde kompetentni pričat o tom kućištu jer su ga imali priliku "isprobat". |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Ali mislio sam na fulltower kućišta bolja od HAF X-a do cijene od 1.250 kn. Da su bolja po pitanju funkcionalnosti, opremljenosti, cable managmenta, airflowa ili prostranosti (na stranu izgled). I da su dostupna u dućanima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
ne držim kućište na prozoru već na podu puno je bitnije da je to full tower i u svemu bolji od graphite i mnogih skupljih kućišta i nije uopće nakaradno za razliku od tt ili nekih nzxt koji su previše i za mene |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Fora je u tome što netko sada brani svoga konja, a kad je takav slučaj onda se negleda realno na to sve . ( Meni je stc01 najbolje kuciste ikad ![]() Šala šala, po meni i dalje sva ta "do 13 godina starosti" kučišta nebi smijela biti skuplja od 100€, sve ostalo je samo dokaz da se ciljano rade takva kučišta za dječake koji hoće ledice i da postoji negdje "x" u nazivu (ide 30km/h brže mam). Koliko god ozbiljno sastavljeno.... p.s. - brže brže, dok mod nije uletio... ups...pa...syss...? : )
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 24.07.2011. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
|
Nažalost, i dalje se komentira većinom izgled HAF X-a a komentari o bitnim osobinama izostaju. To nije teenage kućište jer takva imaju puno više LED-ica, koštaju manje, tanašnog su lima (duplo lakša od CM-a istih dimenzija), lošeg airflow-a, nikakvog cable managmenta a opremljenost im je 0. Sve što imaju je svemirski dizajn. Ako pričamo o teenage kućištima u tu bi se sliku puno bolje uklopio thermaldrek. S druge strane HAF X ima sve bitne stavke kojim bi trebao konkurirati za best buy fulltower do 1.250 kn (pa i više). Ako to kućište treba koštati 100 € onda bi se najveći dio ostalih trebao dijeliti besplatno. Stvarno bih volio argumentirani odgovor za bolji fulltower do 1.250 kn ali da se gledaju osobine koje sam naveo u prethodnom postu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
haf x ima jednu led koju možeš i ugasit,a plastike stvarno nema puno(i vjerujem da je kvalitetnija nego ona na tt ili nzxt),a da je za djecu nebi bilo teško 16kg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini li se to meni ili je ovo tema o Graphiteu? Preselite diskusiju na http://forum.pcekspert.com/showthrea...203324&page=10 ili http://forum.pcekspert.com/showthrea...177873&page=22
![]() |
#225 | ||||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Mislis da nisam imao pa laprdam? Ajde molim te, jesu li sva prijasna kucista imali 230mm ventove osim Haf-a? Ne mozes tako realno usporedivati kad su imali samo 120mm ventove.. Ja mislim da sigurno nisi imao nijedno kuciste od Haf-a (ma 100%) pa si onako fanboy. Tek si novi member a ponasas kao da jesi stariji Citiraj:
__________________ |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Registered User
|
Kolega Dottore, Mislim da je nekorektno tvrditi da odgovor ne prihvaćam dobronamjerno, jer ga, za početak, nisam dobio. Bar ne u onom dijelu koji sam naveo (airflow, prostranost, opremljenost, cable managment, cijena fulltowera do 1.250 kn). Baš naprotiv, uglavnom se komentira isključivo izgled. Pa naravno da Corsair, Lian Li, Silverstone imaju elegantnijih i puno ljepših fulltower kućišta, izrađenih od kvalitetnijih materijala. Ali mogu li se takva fulltower kućišta kupiti za 1.250 kn? Sumnjam. BTW ovo su kućišta kojima pristaje opis gamerski look: http://www.nzxt.com/new/products/cra...uardian_921_rb http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=9895 HAF X ima više industrial look. Ali previše smo otišli offtopic kao što coconut veli pa bih ja završio što se ovoga tiče. Have a nice day everyone. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako cemo iskreno, ni jedna ta kutija (600t , haf x) sklepana od lima ne vrijedi 1000+ kn. Nit je haf zaostao u vrticu nit je 600t pininfarina izgledom. O ukusima se i izgledu ne raspravlja , samo tvrdnja da je haf x kuciste koje ne valja i koje kupi prasinu i koje je natrpano glupostima nikako ne stoji i moze ju rec samo onaj ko je x vidio na slici.Na stranu izgled, haf x je bolja kanta i veca kanta, to sto u nazivu ima gamersko nema nikakvog utjecaja barem na mene, nema tu nikakvog fanboyizma ( imam cifteka ![]()
![]() |
#228 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Mulac kakav jesam potegao sam crtu odvijačem na bočnoj stranici svog 600T - kod montiranja jednog Gentle Typhoon-a kojeg sam danas za probu uzeo... Jel ima ko kakvu ideju dal bi se to moglo ispolirat i sa čime? Jedva se vidi i fakat me ne smeta, ali ako netko ima kakvu ideju nek ju slobodno podjeli samnom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 04.08.2011. u 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
http://www.chipoteka.hr/?module=modu...aziField=pasta predzadnji artikl - pasta za poliranje displeja mobitela; koristio sam je u razne svrhe i uvijek se pokazala učinkovitom, to bi trebalo rješiti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
DBS
|
Hvala na savjetu. Kupio danas i ispolirao bočnu stranicu u pitanju. Pokrilo je crtu, nakon 2. ili 3. premaza i sad se fakat ne vidi. Samo kaj je sad taj dio tak fino ispoliran da odskače od 'mat' ostatka bočne stranice. Srećom ne jako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
DBS
|
Upgrade:
ISPUH: 3 x 120 mm Gentle Typhoon @ 1450 RPM | USIS: 1 x 180 mm Air Penetrator @ 1200 RPM Usporedba AP 181 i stock 200 mm ![]() ![]() Improvizacija oko montiranja Air Penetratora ![]() ![]() - sreća kaj imam stariju verziju 600T, inaće bi ovo bio malo veći problem kod novih stock ventova Prije zatvaranja kućišta ![]() ![]() ![]() Temp. u idle-u 4~5° niže, a u loadu 6~8°. Ovi Gentle Typhooni stvarno vrijede svake lipe - i kroz rešetku guraju ogromne količine zraka uz skoro nikakvu buku. Ono malo i kaj se čuju je uhu ugodna frekvencija za razliku od stock ventova (200 mm) koji su mi išli na jetra. Najveći plus (minus) u temp. je grafa koja sad stoji na 38~39° u idle-u (na review-ima je idle oko 35° odnosno izvan kućišta). Load oko 60~65°. Potenciometar na 600T je prava stvar, kod stock ventova se nije uopće kužila razlika min/max. Sad je ne samo osjeti nego i čuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
ja sam sa neta naručio sve šta mi treba: 1 x *** NEW *** NZXT Single Sleeve Front Panel Connections Cable Set - Black 2 x BitFenix Internal USB Extension Cable - 30cm - Black Sleeve 4 x *** NEW *** NZXT Single Sleeve SATA Data Extension - Black 1 x *** NEW *** NZXT CB-24P Single Sleeved M/B 24Pin - Black 2 x *** NEW *** NZXT Single Sleeve 6-Pin VGA (PCI-Express) Extension 10" - Black 1 x *** NEW *** NZXT Single Sleeve 8-Pin Motherboard Power Extension 10" - Black |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|