|
![]() |
#271 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
kolega datum 14.06 je za amere a za jurop je 10.06 ![]()
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a jebes mi sve do prije neki dan je dole stajalo 10.6 Oo valjda sam toliko uzbuden da sam zabrijao ![]() vidim da je za x360 izasla i za ps3, ali grijeh je to igrati i spoilati na konzoli ![]()
![]() |
#274 |
|
i ja potvrđujem ! samo se nadam da bude bilo unutar 10 dana jer bum popizdyo od čekanja ![]()
![]() |
#276 |
|
istina ali nestrpljenje je jebena stvar ![]()
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
|
Citiraj:
![]() sada moram izbjegavati forume i jubito par dana dok poštar ne pokuca na vrata i uruči paket... a vas ostale (koji su nabavili preko Steama) molim da korisite SPOILER tagove ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
meni je isto ovo "nerealno" , sjećam se rasprave iz 2000 g. , "da će radit super na 166 MMX i Voodoo 1" , a sad se tek čeka unlock ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#282 |
Guest
|
jel ima neko info detaljniji o multyu? Hoće bit klasika ili će bti nekih perkova , killstreaka , leveliranja i toga? ![]() edit .: "The biggest change to Duke Nukem's multiplayer format is the inclusion of experience points and the resulting player customization. Players can earn basic points for basic kills, and bonus points by way of achievement kills and funny kills. These points are used to purchase upgrades," YEA Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 09.06.2011. u 20:51. |
![]() |
![]() |
#284 |
|
eto jednostavno nisam mogao odoljeti ,i čitam komentare sa GBXovog foruma od ljudi koji su dobili dan-dva ranije igru - suma summarum : pc verzija je definitvno najbolja , igrači (iako uzmite sa dozom opreza-duketards alert ![]() ima već par walktrough-a full igre , uploader je podijelio filmove na segmente i trenutno je odigrao cca 12h!! i navodno ima još ![]() verzije za konzole su malo lošije i imaju problema sa lagom u MP , duže traje load između levela ,dok trenutno PCijaši nemaju takvih problema. (PC)serveri su dedicated , preko Gamespya ,koliko sam shvatio... hehe,konzole.... al aj ne želim se rugati ,svatko ima pravo na Đuku ![]() PC grafika je notch više od demoa (za konzole je ista ![]() ![]() ![]() ![]() uglavnom, i oni koji nisu dobli još igru a pogledali su gameplay na jubitou ,su definitivno zagrijani i jedva čekaju... ja ne želim pogledati ni jedan film,jedva škiljim po forumu da nebi naletio kakav veliki spoiler ![]() igramo se uskoro ... ali prije toga me zanimaju ocjene gamerskih sajtova mislim da ga neće štediti..
![]() |
#285 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#288 |
audiofil i filmofil
Datum registracije: Apr 2011
|
Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru. Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Naravno da nečeš igrat kad nisi igrao orginal. Neznaš zapravo zašto je igra dobra.... A tko god je igrao orginal odigrat će i ovo, ako ništa onda zato kaj su je čekali.... čekali.... čekali....
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Upravo to, Đuka se ne igra zato jer je najljepši, ultra-super-grafički nabrijan naslov tipa Crysis jedinica, nego zato jer ima trknut, politički nekorektan, sulud humor... i jer pišaš od smijeha dok je igraš. ![]() Uf, jedva čekam da dođem s posla doma da je pokrenem...aaaa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Arghhhhhh, a ja na poslu popodne umjesto da doma rokam arghhhhh, ali noc je moja ![]() ![]() ![]() ![]() Ma kakav sex zeno ![]() Duke se vratija, idi spavat i ne budi me ujutro ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
vi koji su igrali đuku orginal znaju zasto je đuka bio overlord pucacina u svoje doba! Ja sam dobio pemtum 133mhz kao prvi komp i odmah igrao đuku demo i onda mi je stari od kolege nabavio cijelog đuku na 13 disketa uffff.... to su bila vremena.... cim ovo vidim nostalgija me lovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni ne smeta tvoj komentar, ali đuku si naljutija ![]() ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
|
IGN se toliko srozao zadnjih godina,da se njihovo mišljenje i ne uzima za ozbiljno. jednostavno se vidi da su pristrani Cod ,i da svaka igra koju recenziraju se uspoređuje sa CoD... šupci... @Technophreak "Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. " vidi se da nemaš pojma o povijesti đuke i zašto je sve ispalo kako je ispalo... kakve veze ima mjerilo od 4,5gb? šta treba biti Cod od cca 8gb ,koji btw ima SP u trajanju od 4 sata... i to na hard! 3dr nije niti pokušavao parirati novim i postojećim naslovima (a kamo li kopirati starije nastavke),niti grafikom niti uber spešl efektima ,nego da naprave igru za fanove , zabavnu,brzu ,i da je đuka unutra. go play your Cod or BF or whatever....ja uzimam sačmaricu i RL i idem klat svinje.... ![]() nhf naravno
![]() |
#297 | |
audiofil i filmofil
|
Citiraj:
Mjerilo od 4,5 GB ima veze kad igru čekaš 14 godina. Dam se kladit da je igra napravljena u manje od dvije godine, pogledaj malo bolje i shvatitćeš o čemu ti pričam. Jednostavno je nezamislivo izbacit igru na taj način, bar meni. Znam da te pale one pice iz Đuke, i njegove šaljive izjave, i češanje jaja od čelika, te ti je zato Đuka prirastao srcu. Ja ga pak stavljam među igre koje neću igrat jer jednostavno izgleda da nije za mene. I btw, COD i BF su overrated. ![]() Sretno svima i samo vi pwnajte izvanzemljane i za mene.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
Cisto iz znatizelje lega Technophreak kakve ti igre volis, igras i cijenis kao dobre ???
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
techno zao mi je sto nisi igrao orginal kad si bio picos kao ja onda bi cijenio đuku!! ova igra izgleda kako je trebala izgledat 2000godine cak je i auto tada bio spominjan!! toga se dobro sjecam!! i slicno je izgledao!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
audiofil i filmofil
|
AC I i II, predobri. Zapanjujuća grafika, interakcija, priča. Overall super igra. Elder Scrolls serijal. Slično kao i AC samo bez tolike interakcije. Splinter Cell serijal. Šuljane i muljanje, i opet nekakva priča. HL 2. Mislim da se tu nema što reći. Ne želim da se ovaj topic pretvori u TA IGRA SUXA/RASTURA. Jednostavno sam rekao svoje mišljenje, no shvaćam vas koji ste uzbuđeni zbog Đuke jedan, i koji jedva čekate zaigrat. Svako ima svoj ukus, a moj definitivno nije Đuka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|