![]() |
Duke Nukem Forever
|
moj prvi fps koji sam ikad odigrao se ugasio jakooo zalosno :(
|
Koma :(
|
Ne žimku zakaj su to toliko otezali i na kraju gase stvar kad bi igra bila sigurni hit $$$. Možda netko otkupi prava.
|
Sjećam se kako sam ga na desetak disketa čuvao ko oko u glavi, pa nošenja one teške kante P133 i monitora preko cijele ulice samo da bi bacili stadion u mreži preko LPT kabla ili serijskog čak, čekao nastavak godinama i nadao se...
Kvragu, kako vrijeme proleti... |
Eh Đuka Nuklearac, igra mladih dana. A bojao sam se da ce se ovo dogoditi, iako sam u podsvjesti cekao, ali eto nista.
:( |
rip
|
Ostaje samo nada da ce netko otkupiti prava na Đuku.....a vjerujem da hoce....
|
ja sam se nekako nadao da cu izvaditi koji dolar stripzeti, ali da ce ovaj put grafika biti malo bolja....da se zaustavim par minuta u igranju ;)...nista od toga izgleda...R.I.P
|
ma to je patka
sad ce biti za mjesec dana najava release datuma :) netko ce ga sigurno odkupiti pitanje je tko |
..tko bi zaboravio onaj MIDI let's rock :D:D:D,i 2d fejk 3d prasce sprajtove sa rocket launcherima..naravno i sexy kino,pišanje itd..:D aah,much better now..:respekt:
preferirao sam Shadow Warrior-a i Blood u to vrijeme..ali Duke je brutala bio i ostao..šatgan je ono,žešći do dana današnjeg.. |
Nobody steals our chicks, ...and lives!
What are you waiting for, Christmas?! Sad se sjetih te dvije :D |
Citiraj:
|
Duke Nukem je moćan naslov, čisto sumnjam da ga netko neće pokušat otkupit...
Samo se nadam da to neće biti EA pa da naprave NFS od njega :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
:roller: Genijalno :lol2: |
"I'm not gonna fight you, I'm gonna kick your ass!":lol2::care:
|
E da, ovaj mi je jedan od najjacih:
"I'm here to kick ass and chew bubble gum....an I'm all out of gum!" |
Da, to su ukrali iz filma "They Live!"
|
HAHAHHAHAHAHA Nakon toliko godina.......
Majku da im fino jeb... Otkad sam mali bio me teasaju sa tom igrom. Ovako sam mislio da će je radit vječno i nikad izdat pa je postalo i fora a sad ovako..... Ma neko će to otkupit i napravit 5 puta bolje. Tim koji pravi jebenu igru desetljeće, dva nije dostojan ni metka grrrrrrrrrrrrrrr pa taman napravili najbolju igru ikad. Mamu da im.. sad ću plakat evo. |
R.I.P.
Rest in pieces :D |
Citiraj:
|
pa stalker su radili skoro desetljece tak da ono :D
|
I Daikatanu su..pa ništa,na kraju smeće. A bome i Prey. Šteta u svakom slučaju,marketinški još uvijek prejak naslov,uz današnje grafičke kartice mogu samo pretpostaviti šta bi crytek neki engine radio,i kakve efekte,uz physx itd.
|
Budimo realni Duke Nukem je zavrsio zajedno s build engineom, sto god danas ili sutra napravili utopit ce se u masi drugih naslova. Tad kad je bio aktualan mogao si je priustit mahanje sisama na svakom cosku dok bi danas za to dobio 18+ only etiketu a mozda i izgon iz nekih ducana. Osim tog jedina konkurencija mu je bio Blood, bila su to drugacija vremena. Mozda je bolje da mi matori konji pamtimo Dukea u najboljem izdanju :D
|
Citiraj:
Shake it baby:D |
Đuka je radio i na mojoj nokiji :)
Ni neznam koliko puta sam onaj prvi level puta prolazio, to je bila zabava iz mladih dana... |
Neznam, ali imam neki osjecaj da ako izade novi đuka, da ce biti ko Turok.
|
Leekao je gameplay trailer Duke Nukema Forever koji pokazuje podosta o igri.
Pa pogledajte što smo mogli imat :) http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3222&select=27 |
Citiraj:
|
Dali ste primjetili da nije Health nego Ego. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |