|
![]() |
#8071 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8072 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Je može preporuka za neku mapu na kojoj bi se moglo malo istrenirati CQB (odnosno reflekse). Pun mi je k više mapa gdje se vučeš uokolo ko ljena guzica ili mapa gdje nemožeš išta napraviti jer se njih 50 skempalo u vukojebinu iza kamena i stabla u žbunje i čeka da ti prođeš kroz određeni kutak mape pa da on klikne mišem. Malo mi dosadno sa assaultom pa eto tražim sad neke "najpopularnije" mape (recimo arica harbor mi se sviđa i isla inocentes nije loša...naravno rush) Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 06.06.2011. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8074 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8075 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam siguran, ali pod CQB si vjerojatno mislio na CQC (Close quarters combat)? Dakle nema veze sa conquestom. Bilo koja mapa u SQDM-u će poslužiti iako mi je najdraža Isla Inocentes u ovom modu. U SQDM-u je zanimljivo i na Heavy Metalu i Cold War-u. A od rush mapa Valparaiso i meni mrzak Cold War ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8076 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
@Red Dwarf: Oaza je idealna za vježbati CQC. Prekrivena je kućama, većinu okršaja ćeš rješiti na kratkom dometu. Naravno, Panama i Laguna alta su favoriti, jer osim što možeš vježbati CQC u mnoštvu zgrada i prolaza, pružaju ugodniju igru od Oaze. EDIT: Close quarters combat (CQC) ili Close quarters battle (CQB) (dva naziva za isti tip borbe) Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 07.06.2011. u 09:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8077 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Nije ni Arica harbor Conquest tako loša mapa za vježbu, meni je bila idealna jer ima puno mjesta gdje se možeš sakriti i kokati neprijatelja i istodobno se skloniti ako tebe netko gađa. Uglavnom, bolja od onih zimskih mapa sa puno više otvorenog prostora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8078 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Oasis CQ, idealan za CS tip napucavanja, odlicno dizajnirana mapa, sa jednim bredlijem u sredini za kojega se svi bore. Malo odudara od ostatka bc2 mapa, i puno vise individualci dolaze do izrazaja od drugih CQ mapa , al bas zato je ova igra super s toliko opcija i razlictih nacina igre. Dobra stvar mape je da mada ima choke pointove, kad se malo usemis, lako ih je zaobilaziti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8080 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#8082 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8083 |
gadget freak
|
![]() |
#8084 | |
Premium
|
Citiraj:
rambo style ![]() šalim se... pa prebacim na pištolj pa šta uspijem ubiti...a sta ne...jbg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8085 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Možda glupo pitanje ali što je posebno na Digital Delux editionu ? ![]()
![]() |
![]() |
#8087 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8089 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Hmm imam jedan mali problem sad :S Igra se skinula preko Origina i složilo se sve i uđem u igru i u igri se pokušavam logirat ali stalno me traži Key (koji sam unio u Origin prije downloada) i dalje nemogu :S
![]() |
![]() |
#8090 |
gadget freak
|
Pa unesi key kad te traži. Ne sjećam se sad točno, ali mislim da unos key-a ide komplet, bez crtica između, dakle samo napišeš cijeli key zajedno bez razmaka i crtica.
![]() |
#8091 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#8092 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nepotvrđena info. Code:
We're starting the rollout of BF:BC2 version R32 to all empty servers at this time. This patch adds information to the "serverInfo" command and improves PB update behavior. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8093 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Ovako vam igraju pravi hard core BFBC2 fanovi ![]() 100 sati igranja do 50og levela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8098 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
A stvarno ne znam da li je uz aimbot izašao još nekakav cheat za health. Igram, gađam tijelo, pogađam glavu rafalno, barem 5-6 metaka otišlo direktno u glavu i taj me neprijatelj kokne i gledam - 87% healtha. Ja, naravno, padam mrtav od takvih stvari isti tren a još koristim armour... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8099 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |