|
![]() |
#8041 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() za početak ćemo ovo probati pa bu vidijeli-EDIT- ovo nije pomoglo -RenderAheadLimit to =0-EDIT-ni ovo nije pomoglo Zadnje izmijenjeno od: dart_tom. 28.05.2011. u 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8044 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
DxVersion=Auto - Move from auto to DxVersion=10 or DxVersion=9 ( since then i don't have crashes, now i have DxVersion=10) VoipEnable=true to VoipEnable=false SpeakerCount=0 to SpeakerCount=xx ( xx is number of speaker .Example : 5.1 = SpeakerCount=6) If you have Xonar audio card turn off GX.
![]() |
#8045 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
sada sam stavio ove nova beta drivere i za sada se ponaša ok i nema bijelog ekrana,jedino mi se srusila na desktop ali napredak je vidljiv za sada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8046 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
sto bi znacilo slijedece: Kicked, reason: TB Naime, igrao na CBC serveru, odigrao jednu mapu u skladu sa svojim rankom (dakle bio mi je K/D cca 0,75),nakon toga se loadala nova mapa i brate satralo me u prvoj minuti valjda 5-6 puta da se nisam stigo ni okrenut... i onda odjednom kick... da to ne znaci Too Bad? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8047 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
U svakom slučaju, sorry, desi se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8048 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Društvo, ako naletite na debile koji pripadaju klanu NoHack, odmah se skinite sa servera jer će vam k/d omjer drastično pasti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8049 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8050 | |
Guest
|
Citiraj:
nevjerojatno kako ti rusi prednjace po imbecilizmu i varanju u online igrama, ama bas svaka ima na prvom mjestu ruse kao najcesce cheatere, a jos ih je relativno malo jos online... EA zaboli kita, njima je glavno da prodaju igru, nije to kao nekad da ti odma bannaju cd key ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8051 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
i poljaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8053 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ništa.Baš ništa.
![]() |
![]() |
#8055 |
Guest
|
to popravljali prije koji mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
#8056 |
|
Ovog (Runaro_DE) baje se pazite, nas 5 je u coperu na valparaisu skinuo cim smo poletili i jos ti napise you got pwned.Isto je admin na nekoj stranici koja prodaje cheatove.
![]() |
#8057 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#8059 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
glupost...znaci da oni mogu rejpati dok ovi nemocno ginu..koji retardirani klinci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8061 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
najveći win u igri je heavy metal mapa i kad imaš negdje 12 wookija u timu koji se zacementiraju negdje i nedao bog da se taj makne...ajde još i da pogode nešto, ali ipak eto glavno da ekipa nabija k/d ratio drugi najveći win je kad igraš arica harbor rush pa imaš pun k wookija koji se sakriju odmah na početku mape (attackeri) i čekaju da im netko proviri ispred ništana...nedao bog da ako već snipeaju da koriste tenk pa da s njim snipeaju A ili B site |
![]() |
![]() |
![]() |
#8063 |
Guest
|
bez brige, srusio sam ga jedno 4 puta zaredom nije 2 kruga uspio napravit, zato i cvili ![]() |
![]() |
![]() |
#8065 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Naj više me živcira kad nemam sa kim igrat. Tak je često slučaj da neki retard uđe u Apache helić na NBG Heavy Metal 24/7 serveru na američkoj strani i uništava naše tenkove koji se respawnaju u bazi. Sad sam igrao taj isti server na ruskoj strani i ameri su nam došli skroz pred bazu i rejpaju nas a neki moron na našoj strani stavi C4 na naš tenk i digne ga u zrak! Ono, koji k.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8066 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8067 |
|
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Happy-Amigo krasan decko i napise jos kao izadji nemas sta izgubit, jos jedan pobjednik http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Runaro_DE svima nama znan... Jebemti i igru i igrace, i za koji kurac onda sluzi PB u ovoj igri osim toga sto je igra iole sranje jos i puna citera ? bravo dice...
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 06.06.2011. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8068 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@xulos Ne nerviraj se. Citera imas svugdje. ![]() Jedino me smeta sto nema provjere kao u Counter-strike da li ima wh, aimbot. Nikad ne znas tko je citer dok ne pogledas u statse Ovako uzivo gledas u igri kako zaista igra. Igra toliko kosta jeftino barem za sto kuna i napravis cheat. Pravi raj za citere.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8069 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#8070 |
gadget freak