Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.06.2011., 08:27   #2641
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Nitzer Ebb Pregled postova

Nadam se da nisam jedini koji se zamislio kad je vidio ovaj dizajn?

Kao da gledam neku silver varijantu micro kazetarke
Visage je offline  
Staro 04.06.2011., 08:58   #2642
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Mislim da podcjenjujes samzunga. Galaxy s je defitivno bolji od bilo kojeg htc-a u toj klasi,u svemu osim u kucistu. Bas sve ima bolje od baterije pa do kamere,zvuka, ekrana itd. Imao sam 3-4 htc-a u par mjeseci i jako se razocarao osim u podrsci tj. community-ju.
Prvo da razjasnimo, ne govorim ja samo o hardverskim karakteristika jer su vrlo slične, već općenito o HTC-u i Samsungu-u..
Vjerujem da je GS2 odličan itd, ali Sensation meni prednjači kao i svaki drugi HTC.. Evo prvi puta imam jedan htc, i to Desire (već godinu dana) i znam da će svaki slijedeći mob biti vjerojatno htc, kvaliteta izrade, community, ma jednostavno HTC se meni svidio i gotovo..
Nije Samsung kao SE (tipa xperia i ostale dječje igračke), no za mene rula htc i što ja tu mogu
GS2 mi super izgleda sa odličnim karakteristikama i djeluje mi kad ga se uzme u ruku da se ne osjeti onako plastični feeling kao kod Motorole ili SE ali nekako Sensation djeluje robusnije, čvršće i sigurnije.. Moram priznat da pričam ofrlje jer mobitele nisam imao priliku isprobat (kao ni nitko od vas) ali da ponovim, Desire me oduševio i ostajem vjeran htc-u..
Iskreno se nadam da ce na Sensationu riješit trzavost HD snimanja (što ni ne sumnjam uz dual core)..
GS2 i Sensation praktički nisu ni izašli (GS2 ok) ali kad se usporedno pokaže koji je bolji (ugrubo rečeno) onda ću odlučit koji uzet, naravno ako Sensation (ili GS2) popuši u veći segmenata (makar su to vrlo slični mobiteli) da ga neću uzet, ali to još treba vidjet..
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Sto se sensation-a tice,vidjet cemo tocno sto ce biti kad dodje. Tako su i za desire i za desire hd govorili da su zvijeri a na kraju jedino sto je zvijersko kod njih je community i kuciste. .
Ma nemožeš to pričat, pa Desire kad je izašao (a i dan danas) je bio vrh ponude smartfonea (u svim recenzijama je pobjeđivao debelo naspram konkurenata), 1GHz i 3.7" Amoled ekran a ti kažeš da je jedino zvjerski community i kućište, ili neznaš što pričaš ili kenjaš nepotrebno po Desire-u..
Za Desire HD da i ne govorim, još veće savršenstvo.. Namjeravao sam to uzet ali kad sam čuo za Sensation odlučio sam se strpit, jer trenutno mi netreba ništa više od Desire-a..
Samo da ti kažem, respektiram svakog člana foruma, pa ako ti neki moji komentari nisu baš na volju, nemoj zamjerit, ovdje smo da raspravljamo i da svatko iznosi svoja mišljenja, iskustva itd..
Staro 04.06.2011., 10:18   #2643
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Prijatelj mi ima HD, to je cigla
Najviše me smeta taj ekran koji nije nešto (osim što je velik), zbog toga mi je SGS2 zakon - relativno malen, a ogroman odličan ekran i super hardverski potkovan.
Staro 04.06.2011., 10:30   #2644
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Svakako, što je i za očekivat jer je i noviji model, naravno, pa neće valjda bit hardverski slabiji.. Kako stvari stoje ubrzo ćemo imat Quad-ove, procesori su već u debeloj izradi..

Kad dođe Sensation odmah ću tražit da mi ga daju u ruku, da osjetim tu moć
Desire HD je po meni tek nešto nezamjetno veći, baš sam ih neki dan uspoređivao.. Mislim, veći je svakako ali ne nešto sad pretjerano, meni onako taman..
Staro 04.06.2011., 10:55   #2645
Tomek32
Banned

Tomek32's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Treba preskocit ovu generaciju mobitela.
Danasnji high end single core modeli nisu definitivno za otpis i rade ko san.
A sad,na dual core,biti ce razlike,ali na quad jos vece,a 6mj nije dugo pricekat do pojave prvih modela.A sumnjam da ce nakon quad corea odmah doci i octo core,iako me nebi cudilo,no hajde,otom potom .

SGS2 mi se cini puno bolji nego sensation,no opet,mobitel valja koliko ima dobrih romova za njega .
Tomek32 je offline  
Staro 04.06.2011., 11:09   #2646
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Jel zna netko kako se spojiti sa Androidom na "akademske" wireless mreže koje zahtjevaju SecureW2 klijent za autentifikaciju?

Znači FSB-ova mreža, mreže u domovima, od filozofskog i taq to.
Treba ti AAI@EduHr identitet i slučaju nekih mobitela/laptopa ovo.
Šole je offline  
Staro 04.06.2011., 11:15   #2647
Tomek32
Banned

Tomek32's Avatar

I da.
Maknuo sam Live Wallpaper.
Sa autonomije od 8h na dan,idem ujutro u skolu,do nekih 17h je gotova,sam presao na 48h autnomije!!!!
Jucer sam napunio ujutro u 7h mobitel na 65% i evo ga sada u 11h baterija je na 10%,a bio je na 2Gu i na Wifiju doma cijelo vrijeme,i 15ak min 3Ga.Dakle to je bilo oko 28h,palo je 55%,dakle oko 50+h je normalno za ocekivati.
To mi se vec svida,sad cu probat i neki Kernel koji nudi OC te 925mV undervolt.
Ipak postoje te sitnice koje znaju pojesti bateriju,te uz dobar menađment se da fino izvuci iz tih slabasnih baterijica.
Uredaj je HTC HD2 na 2.3.4 GB-u sa CM7 Romom.
Tomek32 je offline  
Staro 04.06.2011., 12:33   #2648
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Prvo da razjasnimo, ne govorim ja samo o hardverskim karakteristika jer su vrlo slične, već općenito o HTC-u i Samsungu-u.......

.......nemožeš to pričat, pa Desire kad je izašao (a i dan danas) je bio vrh ponude smartfonea (u svim recenzijama je pobjeđivao debelo naspram konkurenata), 1GHz i 3.7" Amoled ekran a ti kažeš da je jedino zvjerski community i kućište, ili neznaš što pričaš ili kenjaš nepotrebno po Desire-u..
Za Desire HD da i ne govorim, još veće savršenstvo..
Ne bih polemizirao oko svega,ocito nisi imao sgs, ja sam imao desire,hd2, legend a desire hd sam imao par dana i sve su to odlicni telefoni ali sgs je bolji u svemu osim u kao sto rekoh konstrukciji iako imaju slican hardware.Desire hd je malo bolji ali ima sound isti ko u obicnom desire-u. Nije toliko bitno, bitnije je hoce li htc u novim modelima poboljsati svoje nedostatke koje su smetale velikom broju htc-ovih korisnika.
spawn je offline  
Staro 04.06.2011., 14:32   #2649
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Koji su to nedostaci smetali velikom broju korisnika?

Trenutno, mislim da slijedeći mob će mi biti HTC, iako još uvijek nevidim šta će mi bolji mobitel od Desire. U performansama sve je to tu negdje, grafičke kartice na mobitelim, to mi je ono wtf, koji će mi to. Imam 3 igre na svome, šah, onu koja je došla sa njime i jednu za bebu koja zaključa sve ostalo i šareno je pa bebi zanimljivo, a ne može mi unerediti mobitel.

Šta meni fali na Desire:
1. Baterija
2. Default podrška za "Tasks" te njihova sinkronizacija sa exchange servera.
3. Eventualno dijeljenje calendarskih sastanaka sa nokijama, nešto ne valja tu.

HTC mi je drag zato što ima dosta razrađen poslovni dio za razliku od drugih proizvođača. Npr. koji još Android mobiteli mogu slati i primati kontakte preko SMS-a u oblicu vCard?
Vama vjerovatno nije to ni bitno niti znate da postoji, ali meni je bitno.

P.S. Sada mi palo na pamet, da li se može kako pojednostaviti ono bluetooth proces prihvaćanja datoteke!? Mislim čovječe, barem jedno 3-4 puta moram stitnuti da se slažem kako bi dobio datoteku preko BT-a.
Mikeyy je offline  
Staro 04.06.2011., 14:54   #2650
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Tomek32 Pregled postova
Treba preskocit ovu generaciju mobitela.
Amen.
Dualci, quadovi... Ti PC-evi su vam pomutili razum. Još malo pa ćete meketati ko Stevove ovce

Od hardvera treba unaprijediti digitizere i ekrane, eventualno kamere i ćao.

Ali džabe ti to sve ako se Android ne spegla kako bog zapovjeda. Ove gluposti sa bluetoothom, kvazi podrška za exchange... To su sve Android "bugovi" i ako HTC sa svojim Senseom napravi iskorak i umjesto eyecandy điđebaja i vremenske prognoze ponudi rješenja za ovakve stvari - toeto! Nijedan quad vam to neće rješiti koliko god vam quadrantom mazao oči

Hoćemo softver koji adekvatno iskorištava trenutni hardver.
Staro 04.06.2011., 16:31   #2651
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Koj Android mi preporučate do max 1800kn preko oglasnika? Razmišljam o HTC Desireu, jel postoji koj bolji za te novce?
PR3DA70R je offline  
Staro 04.06.2011., 16:43   #2652
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp

Corporal Clegg's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Koj Android mi preporučate do max 1800kn preko oglasnika? Razmišljam o HTC Desireu, jel postoji koj bolji za te novce?
U tom cjenovnom rangu, tesko da postoji bolji Android.
Staro 05.06.2011., 10:35   #2653
Tomek32
Banned

Tomek32's Avatar

HTC HD2,go big or go home !
Tomek32 je offline  
Staro 05.06.2011., 11:06   #2654
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Strpi se još koji tjedan (dok dođe Sensation) pa ti možda mogu prodat svoj..
Amoled, garancija, futrola..
Staro 05.06.2011., 11:32   #2655
KixzoR
noob?
Moj komp

KixzoR's Avatar

HTC Wildfire root

Pozz ovak zanima me jel se može rootat nakon froyo-a 2.2? jel znam da su u unrevoked timu to pokušavali ali nisam onda dugo pratio i nemrem nač nikakve nove vijesti za taj mob!!!!!!
KixzoR je offline  
Staro 05.06.2011., 11:49   #2656
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Mislim da ljudi, po mom skromnom mišljenju, previše precijenjuju S-AMOLED i AMOLED ekrane. Frend mi ima SGS ja imam Desire HD. Kada uzmem njegov mob sve mi je nekako pretjerano svijetlo, boje su mi neprirodne nekako. Lijepo to izgleda, tu nema dileme, no neprirodno nekako. Kod moga DHD-a je malo "neuglednije" ali su mi barem boje prirodne i nekako mi se u globalu više dopada.
Tvrditi da je SGS bolji od DHD po meni je komično pomalo, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje
burmuz je offline  
Staro 05.06.2011., 12:46   #2657
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor KixzoR Pregled postova
Pozz ovak zanima me jel se može rootat nakon froyo-a 2.2? jel znam da su u unrevoked timu to pokušavali ali nisam onda dugo pratio i nemrem nač nikakve nove vijesti za taj mob!!!!!!
Alpharev će uskoro podržati hboot 1.0+ na Wildfireu:
http://alpharev.nl/x/

Prema riječima unrevokeda, ako si updejtao zadnji firmware ništa od roota:
http://unrevoked.com/rootwiki/doku.p...lic/unrevoked3
Staro 05.06.2011., 15:28   #2658
Nitzer Ebb
Premium
Moj komp

Nitzer Ebb's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

Nadam se da nisam jedini koji se zamislio kad je vidio ovaj dizajn?

Kao da gledam neku silver varijantu micro kazetarke
Je zato je design 80-tih vjecni, jednostavno + malo vuce na blink-blink, ali ne pretjerano...
Staro 05.06.2011., 15:33   #2659
KixzoR
noob?
Moj komp

KixzoR's Avatar

jesam update-o sam ga na zadnji froyo 2.2 official a nisam ni znao da ga neču moć rootat kasnije jer totalno mi je bezveze taj njihov official rađe bi neki custom koji je ziher brži jer neke mi applikacije štekaju a nebi trebale e sada neznam jel do mobitela ili kaj ali ja milsim da je do froyo-a, a što se tiče unrevokeda zadnje što sam čuo je da su neš uspijeli kao rootat ili downgreadeat na 2.1 a nemrem ništa nač o tome.
KixzoR je offline  
Staro 05.06.2011., 21:03   #2660
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Strpi se još koji tjedan (dok dođe Sensation) pa ti možda mogu prodat svoj..
Amoled, garancija, futrola..
Imaš PM.
PR3DA70R je offline  
Staro 06.06.2011., 10:43   #2661
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
" I HTC Sensation gubi signal kada ga ‘nepravilno’ držite, baš kao i iPhone 4" http://bit.ly/mk7Xpk
Staro 06.06.2011., 11:02   #2662
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nice. Ovo je još gore od iP4 jer njega si trebao uhvatti na točno odeđenom mjestu, a ovdje se radi o dijelu površine zadnje stranice.
Staro 06.06.2011., 11:08   #2663
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

A fakić, baš se ponadao uzet ga.. Ma ovo je sigurno nekakav Photoshop ili tako nešto, nevjerujem
Staro 06.06.2011., 12:35   #2664
Sniper
Community Manager
Moj komp

Sniper's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
joooj ja sam se zaljubio u jedan mob <3

http://www.htc.com/www/product/evo3d/overview.html

Misljenja?
Sniper je offline  
Staro 06.06.2011., 17:47   #2665
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Je li se tko uspio spojiti nekim Androidom na Ciscov VPN? Vidim da postoji aplikacija na Marketu koja to nudi, ali zahtjeva root pristup. Netko probao?
WraGG je offline  
Staro 06.06.2011., 21:20   #2666
lkw_pkw
Premium
Moj komp

lkw_pkw's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ljudi jel se tko igrao sa rootanjem i fleshiranjem na HTC Tattoo posto imam taj mob a htio bih fleshati novu verziju vec dva tijedna njuskam po forumima i trazim riješenja pa ako se netko slučajno bavio tim koji je točan princip sa tim fleshanjem?Da i to mogu napraviti i na svom Tattoo?
evo par linkova:
http://theunlockr.com/2009/10/06/how...droid-devices/
http://theunlockr.com/2010/03/10/how...te-a-goldcard/
http://theunlockr.com/2010/03/16/how...he-htc-tattoo/
K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje
lkw_pkw je offline  
Staro 06.06.2011., 22:47   #2667
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor Sniper Pregled postova
Misljenja?
Pa šta ja znam, pored D, DHD, Sensationa, nebi to uzimao, NIKAD
Uopće nisam ni razmišljao o tome mobitelu još otkad je izašao, na jedno oko i uho ušlo a na drugo izašlo..
Staro 07.06.2011., 00:26   #2668
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor lkw_pkw Pregled postova
ljudi jel se tko igrao sa rootanjem i fleshiranjem na HTC Tattoo posto imam taj mob a htio bih fleshati novu verziju vec dva tijedna njuskam po forumima i trazim riješenja pa ako se netko slučajno bavio tim koji je točan princip sa tim fleshanjem?Da i to mogu napraviti i na svom Tattoo?
evo par linkova:
http://theunlockr.com/2009/10/06/how...droid-devices/
http://theunlockr.com/2010/03/10/how...te-a-goldcard/
http://theunlockr.com/2010/03/16/how...he-htc-tattoo/
Nadji universalroot 0.6.2 beta,instaliraj preko recimo htcsynca ili nekog file explorera,skini rommanger i preko njega instaliraj recovery. Skini cyanogen rom za njega sa xda i fleshaj pomocu rommanagera. Thats it
spawn je offline  
Staro 07.06.2011., 01:28   #2669
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Pa šta ja znam, pored D, DHD, Sensationa, nebi to uzimao, NIKAD
Uopće nisam ni razmišljao o tome mobitelu još otkad je izašao, na jedno oko i uho ušlo a na drugo izašlo..
ha? Zasto? Ovaj EVO 3d ima: jacu bateriju(1730 mAh vs Li-Ion 1520) ,wimax,ima malo "noviji/jaci" proc(evo-8660 vs sens-8260 ),1gb rama,onda 3D hd snimanje(neznam komu to treba,al ajde)..
Staro 07.06.2011., 07:23   #2670
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor viper Pregled postova
ha? Zasto? Ovaj EVO 3d ima: jacu bateriju(1730 mAh vs Li-Ion 1520) ,wimax,ima malo "noviji/jaci" proc(evo-8660 vs sens-8260 ),1gb rama,onda 3D hd snimanje(neznam komu to treba,al ajde)..
Ma kažem, čitao sam nešto o njemu još prije ali šta ja znam, nije me se nekako dojmio..
Zato sam napomenuo da bi prije uzeo DHD ili Sensation (makar je on stepenicu više)..
Sa HTC-om se nemože fulat, no iznio sam svoje mišljenje.. (svaki ima nešto bolje/lošije, nijanse igraju ulogu)..
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na