|
![]() |
#2641 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Nadam se da nisam jedini koji se zamislio kad je vidio ovaj dizajn? Kao da gledam neku silver varijantu micro kazetarke ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Vjerujem da je GS2 odličan itd, ali Sensation meni prednjači kao i svaki drugi HTC.. Evo prvi puta imam jedan htc, i to Desire (već godinu dana) i znam da će svaki slijedeći mob biti vjerojatno htc, kvaliteta izrade, community, ma jednostavno HTC se meni svidio i gotovo.. Nije Samsung kao SE (tipa xperia i ostale dječje igračke), no za mene rula htc i što ja tu mogu ![]() GS2 mi super izgleda sa odličnim karakteristikama i djeluje mi kad ga se uzme u ruku da se ne osjeti onako plastični feeling kao kod Motorole ili SE ali nekako Sensation djeluje robusnije, čvršće i sigurnije.. Moram priznat da pričam ofrlje jer mobitele nisam imao priliku isprobat (kao ni nitko od vas) ali da ponovim, Desire me oduševio i ostajem vjeran htc-u.. Iskreno se nadam da ce na Sensationu riješit trzavost HD snimanja (što ni ne sumnjam uz dual core).. GS2 i Sensation praktički nisu ni izašli (GS2 ok) ali kad se usporedno pokaže koji je bolji (ugrubo rečeno) onda ću odlučit koji uzet, naravno ako Sensation (ili GS2) popuši u veći segmenata (makar su to vrlo slični mobiteli) da ga neću uzet, ali to još treba vidjet.. Citiraj:
Za Desire HD da i ne govorim, još veće savršenstvo.. Namjeravao sam to uzet ali kad sam čuo za Sensation odlučio sam se strpit, jer trenutno mi netreba ništa više od Desire-a.. Samo da ti kažem, respektiram svakog člana foruma, pa ako ti neki moji komentari nisu baš na volju, nemoj zamjerit, ovdje smo da raspravljamo i da svatko iznosi svoja mišljenja, iskustva itd.. |
||
![]() |
![]() |
#2643 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Prijatelj mi ima HD, to je cigla ![]() Najviše me smeta taj ekran koji nije nešto (osim što je velik), zbog toga mi je SGS2 zakon - relativno malen, a ogroman odličan ekran i super hardverski potkovan.
#2644 |
Premium
|
Svakako, što je i za očekivat jer je i noviji model, naravno, pa neće valjda bit hardverski slabiji.. Kako stvari stoje ubrzo ćemo imat Quad-ove, procesori su već u debeloj izradi.. ![]() Kad dođe Sensation odmah ću tražit da mi ga daju u ruku, da osjetim tu moć ![]() Desire HD je po meni tek nešto nezamjetno veći, baš sam ih neki dan uspoređivao.. Mislim, veći je svakako ali ne nešto sad pretjerano, meni onako taman.. |
![]() |
![]() |
#2645 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Treba preskocit ovu generaciju mobitela. Danasnji high end single core modeli nisu definitivno za otpis i rade ko san. A sad,na dual core,biti ce razlike,ali na quad jos vece,a 6mj nije dugo pricekat do pojave prvih modela.A sumnjam da ce nakon quad corea odmah doci i octo core,iako me nebi cudilo,no hajde,otom potom ![]() SGS2 mi se cini puno bolji nego sensation,no opet,mobitel valja koliko ima dobrih romova za njega ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2647 |
Banned
|
I da. Maknuo sam Live Wallpaper. Sa autonomije od 8h na dan,idem ujutro u skolu,do nekih 17h je gotova,sam presao na 48h autnomije!!!! Jucer sam napunio ujutro u 7h mobitel na 65% i evo ga sada u 11h baterija je na 10%,a bio je na 2Gu i na Wifiju doma cijelo vrijeme,i 15ak min 3Ga.Dakle to je bilo oko 28h,palo je 55%,dakle oko 50+h je normalno za ocekivati. To mi se vec svida,sad cu probat i neki Kernel koji nudi OC te 925mV undervolt. Ipak postoje te sitnice koje znaju pojesti bateriju,te uz dobar menađment se da fino izvuci iz tih slabasnih baterijica. Uredaj je HTC HD2 na 2.3.4 GB-u sa CM7 Romom. |
![]() |
![]() |
#2648 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koji su to nedostaci smetali velikom broju korisnika? Trenutno, mislim da slijedeći mob će mi biti HTC, iako još uvijek nevidim šta će mi bolji mobitel od Desire. U performansama sve je to tu negdje, grafičke kartice na mobitelim, to mi je ono wtf, koji će mi to. Imam 3 igre na svome, šah, onu koja je došla sa njime i jednu za bebu koja zaključa sve ostalo i šareno je pa bebi zanimljivo, a ne može mi unerediti mobitel. ![]() Šta meni fali na Desire: 1. Baterija 2. Default podrška za "Tasks" te njihova sinkronizacija sa exchange servera. 3. Eventualno dijeljenje calendarskih sastanaka sa nokijama, nešto ne valja tu. HTC mi je drag zato što ima dosta razrađen poslovni dio za razliku od drugih proizvođača. Npr. koji još Android mobiteli mogu slati i primati kontakte preko SMS-a u oblicu vCard? Vama vjerovatno nije to ni bitno niti znate da postoji, ali meni je bitno. P.S. Sada mi palo na pamet, da li se može kako pojednostaviti ono bluetooth proces prihvaćanja datoteke!? Mislim čovječe, barem jedno 3-4 puta moram stitnuti da se slažem kako bi dobio datoteku preko BT-a. |
![]() |
![]() |
#2650 |
49%winner
|
Amen. Dualci, quadovi... Ti PC-evi su vam pomutili razum. Još malo pa ćete meketati ko Stevove ovce ![]() Od hardvera treba unaprijediti digitizere i ekrane, eventualno kamere i ćao. Ali džabe ti to sve ako se Android ne spegla kako bog zapovjeda. Ove gluposti sa bluetoothom, kvazi podrška za exchange... To su sve Android "bugovi" i ako HTC sa svojim Senseom napravi iskorak i umjesto eyecandy điđebaja i vremenske prognoze ponudi rješenja za ovakve stvari - toeto! Nijedan quad vam to neće rješiti koliko god vam quadrantom mazao oči ![]() Hoćemo softver koji adekvatno iskorištava trenutni hardver.
![]() |
#2652 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
#2653 |
Banned
|
HTC HD2,go big or go home ![]() |
![]() |
![]() |
#2654 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2655 |
noob?
|
HTC Wildfire root
Pozz ovak zanima me jel se može rootat nakon froyo-a 2.2? jel znam da su u unrevoked timu to pokušavali ali nisam onda dugo pratio i nemrem nač nikakve nove vijesti za taj mob!!!!!! |
![]() |
![]() |
#2656 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da ljudi, po mom skromnom mišljenju, previše precijenjuju S-AMOLED i AMOLED ekrane. Frend mi ima SGS ja imam Desire HD. Kada uzmem njegov mob sve mi je nekako pretjerano svijetlo, boje su mi neprirodne nekako. Lijepo to izgleda, tu nema dileme, no neprirodno nekako. Kod moga DHD-a je malo "neuglednije" ali su mi barem boje prirodne i nekako mi se u globalu više dopada. Tvrditi da je SGS bolji od DHD po meni je komično pomalo, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje ![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
49%winner
|
Citiraj:
http://alpharev.nl/x/ Prema riječima unrevokeda, ako si updejtao zadnji firmware ništa od roota: http://unrevoked.com/rootwiki/doku.p...lic/unrevoked3
![]() |
![]() |
#2658 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2659 |
noob?
|
jesam update-o sam ga na zadnji froyo 2.2 official a nisam ni znao da ga neču moć rootat kasnije jer totalno mi je bezveze taj njihov official rađe bi neki custom koji je ziher brži jer neke mi applikacije štekaju a nebi trebale e sada neznam jel do mobitela ili kaj ali ja milsim da je do froyo-a, a što se tiče unrevokeda zadnje što sam čuo je da su neš uspijeli kao rootat ili downgreadeat na 2.1 a nemrem ništa nač o tome. |
![]() |
![]() |
#2661 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
" I HTC Sensation gubi signal kada ga ‘nepravilno’ držite, baš kao i iPhone 4" http://bit.ly/mk7Xpk |
![]() |
![]() |
#2662 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nice. Ovo je još gore od iP4 jer njega si trebao uhvatti na točno odeđenom mjestu, a ovdje se radi o dijelu površine zadnje stranice.
#2663 |
Premium
|
A fakić, baš se ponadao uzet ga.. Ma ovo je sigurno nekakav Photoshop ili tako nešto, nevjerujem ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
joooj ja sam se zaljubio u jedan mob <3 http://www.htc.com/www/product/evo3d/overview.html Misljenja? ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Je li se tko uspio spojiti nekim Androidom na Ciscov VPN? Vidim da postoji aplikacija na Marketu koja to nudi, ali zahtjeva root pristup. Netko probao? |
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ljudi jel se tko igrao sa rootanjem i fleshiranjem na HTC Tattoo posto imam taj mob a htio bih fleshati novu verziju vec dva tijedna njuskam po forumima i trazim riješenja pa ako se netko slučajno bavio tim koji je točan princip sa tim fleshanjem?Da i to mogu napraviti i na svom Tattoo? evo par linkova: http://theunlockr.com/2009/10/06/how...droid-devices/ http://theunlockr.com/2010/03/10/how...te-a-goldcard/ http://theunlockr.com/2010/03/16/how...he-htc-tattoo/
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
#2667 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2668 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2669 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
ha? Zasto? Ovaj EVO 3d ima: jacu bateriju(1730 mAh vs Li-Ion 1520) ,wimax,ima malo "noviji/jaci" proc(evo-8660 vs sens-8260 ),1gb rama,onda 3D hd snimanje(neznam komu to treba,al ajde).. |
![]() |
![]() |
#2670 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato sam napomenuo da bi prije uzeo DHD ili Sensation (makar je on stepenicu više).. Sa HTC-om se nemože fulat, no iznio sam svoje mišljenje.. (svaki ima nešto bolje/lošije, nijanse igraju ulogu).. |
|
![]() |
![]() |
|
|