|
![]() |
#2611 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Da li live wallpaper trosi vise baterije? I da li je istina da prilikom USB punjenja baterija traje duze,nego onda kada se puni na uticnicu? Te koji je po vama najbolji mod u SetCPU (governor) za cuvat bateriju,a da opet ne budu previse kompromitirane performase i ako se netko malo bolje kuzi pa da nabaci preporuku nekog dobrog kernela za HD2 koji ne znam,spusta voltazu procu ili tako,1Ghz je sasvim dosta. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. da 2. da, jer usb daje manje struje od punjača EDIT: moja greška jer sam krivo shvatio pitanje. Baterija će se duže puniti, ali neće duže trajati.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 02.06.2011. u 15:33. |
![]() |
![]() |
#2613 |
Guest
|
1. da 2. ne Baterija ti neće duže trajati ako ga napuniš preko USB-a. Samo će se duže puniti. |
![]() |
#2614 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Zanimljivo! Da li postoje jos koji trikovi koji se zapravo ne vide,a da zvacu bateriju? Gasim stalno preko power widgeta sve,no slucajno ako ima jos sto,dobro je znati ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Mrmlj. Gingerbread za Desire odgodjen.
The sun sets forever over Blackwater Park Zadnje izmijenjeno od: Corporal Clegg. 02.06.2011. u 16:28. |
![]() |
![]() |
#2616 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2617 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
U postupku fleshanja LG GT540 na 2.1, smrzla se lg aplikacija i naravno telefon se ugasio i više se neće upaliti... ima li kakvo rješenje da ga barem upalim? home+power ništa...
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 02.06.2011. u 19:57. |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2619 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2620 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel ga možeš ikako upaliti ili niti to ? Ako ga ne moš upaliti, vrlo vjerojatno si jedan od onih koji je uspio ubit mob i nema šanse da ga vratiš među žive. Zato i ekipa izbjegava LG-ev updater, te koristi KDZ updater. Probaj još ovo: http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=26
#2621 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zapravo bi joj se mogao produžiti životni vijek jer se puni slabijom strujom, zbog toga se manje grije a grijanje jako utječe na životni vijek litij ion a i drugih vrsta baterija. btw. HTC soon to launch HTCdev Developer Center, OpenSense SDK
#2622 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#2623 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Al ajde, bar nije odgodjen za neznam kad, već bi trebao ipak ovaj mjesec.. Pomalo mi smetaju sitni bugovi na 2.2.. |
|
![]() |
![]() |
#2625 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#2626 |
Suit up!
|
Koja pušiona ![]() Brutalno je skup, skuplji od preskupog ajfona 4. Definitivno ga je bolje kupit priko nekog oglasnika i stavit bonbon ili sl. low cost tarifu nego ga kupovati na ugovor. Sve mi se čini kako su operateri poskupili mobitele masu, čak i uz relativno skupe tarife s obzirom na prije par godina - čini se da dosta ljudi nisu mogli/željeli plaćati pretplatu.
#2627 |
Guest
|
Oj ekipa! Čuo sam navodno da ako je Desire zaključan na VIP recimo da se može prilično jednostavno iz kućne radinosti bez posebne opreme "otključati". Jel netko zna možda za postupak. (rekao sam sebi da prije pitam ovdje nego da pretražujem po XDA, a i boli me brutalno glava) ![]() |
![]() |
#2629 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2630 | |
Fresh Juice
|
Jep, u tarifama su cijene enormne. Tako da će i u oglasniku držat cijenu. Takve su cijene vjerojatno zbog onog podatka da je prodano milijun komada već pa da uberu malo profita. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2631 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2632 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SG2 na Njuškalu ima cijenu od >4k kn (4,2-4,5k). Zanimljivo je da svi novi mobači imaju sličnu cijenu kad dođu na naše tržište. Maltene ista cijena je bila i za DHD, Optimusa 2X,...
#2633 | |
Guest
|
Citiraj:
In your face VIP! |
|
![]() |
#2634 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
#2635 |
Premium
|
Znaš koje ti je moje mišljenje, uz jedan HTC a pogotovo u ovome trenu Sensation, na GS2 se mogu samo nasmijat, ma kakav Samsung.. |
![]() |
![]() |
#2637 |
Premium
|
Ma nadam se cijeni ne vecoj od 5000kn za uredjaj.. Mogao bi bit kao Desire ili hd, tako tu negdje, 4500-5000kn.. nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Suit up!
|
Neznam po čemu je HTC Sensation bolji od SGS2.... Jedino nešto veća reza, no uglavnom nebitno. Amoled je puno bolji, jača baterija, puno manji gabariti i više memorije su mi puno važnija karakteristika.
#2640 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Sto se sensation-a tice,vidjet cemo tocno sto ce biti kad dodje. Tako su i za desire i za desire hd govorili da su zvijeri a na kraju jedino sto je zvijersko kod njih je community i kuciste. HD snimanje nemoguce,slika losa, ekran obican lcd,zvuk los,baterija losa (osim kod nekih koji se kunu u par dana trajanja). A galaxy S snimanje bez trzanja,slika odlicna (mana-fali flash) ,zvuk odlican,baterija solidna , kuciste - jeftini plastikaner,ekran - superamoled,graficka sgx540 itd) Treba probat vise telefona pa suditi. Zasada sam sudrzan dok ne probam taj sensation,jer se i meni svidja, a ako stvarno bude radio kako treba,a ne kao na prethodnim modelima da sve radi polovicno (konkretno multimedija) ,konacno potpun HTC proizvod. EDIT: Taman sam pisao,nisam vidio post,pa samo da se nadovezem na kolegu. |
|
![]() |
![]() |
|
|