|
![]() |
#1114 |
Nema zakona jačeg od nas!
Datum registracije: Mar 2008
|
Nešto mi internet šteka (iako skidam 550KBps trenutno)... Status LANa je Limited or no connectivity, pod repair stane na prvoj stavci; renewing your IP address. Čačkao sam (po tutorijalima!) po LANu u pokušaju uspostavljanja FTP veze između PC i PS3. Nakon čačkanja, sve postavke sam vratio na staro. Naravno, nije uspjelo, a iako internet radi sasvim normalno, u donjem desnom kutu je uskličnik pored ikonice za LAN. Prijedlozi?
![]() |
#1115 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znam da nje malo OT, ali vjerujem da ljudi ovdje imaju iskustva. Koja je procedura oko odjave max adsl-a i kako naplacuju zadnji mjesec? Ako ga recimo odjavim 10.06 jel se placa samo trecina mjeseca ili citav mjesec??
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam mali problem, nemogu preko t-comove internet stranice povecat si brzinu sa 4Mbit-a na 10Mbit-a. Kada odem na '' https://mojt-com.t.ht.hr/webshop/sho...maxadsl_brzine'' pise mi ''U kategoriji koju ste odabrali ne postoje produkti koje Vam možemo ponuditi.''
![]() |
#1117 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#1118 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Bio prosli tjedan u T-com centru, i zena mi je rekla da su krenuli s djeljenjem Nintendo WII ![]() Pa koji nisu znali, odjavite MaxTV, prijavite ga, uzmite HBO ili Sport paket i dobivate Nintendo Wii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pitanjce... Prije par mjeseci istekao mi je ugovor za MaxADSL i od tad čekam neku ok akciju. Vidim na njihovim stranicama da "daju" LP Optimus/LG Star za nove korisnike. Pošto sam do sad koristio paket od 15GB, napravio bi novi ugovor s kojim bi prešao na flat. Zvao sam SZK i kaže cura da je ta akcija samo za nove korisnike i da ne vrijedi za produljenje ugovora/stare korisnike. Za nas stare kenjce vrijedi akcija Nokia C1/Nokia 2220 Slide. Niti jedan mob nije vrh al dobro bi došao jedan LG nekom od rodbine pa sad neznam jel postoji način za nekakav raskid ugovora pa sklapanje novog ili kako ide shema, ako uopće postoji? Tko pita, ne skita kažu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Raskines ugovor, pa zatrazis novi, budes par dana bez neta i to je to. Jedino ako si takav baksuz da kod tebe ima velika lista čekanja, pa ti netko uleti na paricu kad ti napravis raskid, onda ga **bat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa kad bi ga odjavljivao zar nebi morao plaćati penale za ostale mjesece koji su mi još ostali pod ugovorom? Za tu cifru mogu si i sam kupiti Wii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
A to sto kaze kolega jos iznad "i naravno ugovor 2 godine jos?" a staces drugo nego da se vezes? :P Kao da imas nesta drugo za birati, od HRT-a ono smece nemislim koristiti tako da mi je ovo sasvim ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
Pozdrav svima. Stvar ide ovako. Pošto mi je tv dosta daleko od kompa pa je onim dugačkim LAN kablom spojen preko modema na MAX-tv uređaj. Naravno radi sve 5 sve ok. Frend i ja smo došli na ideju da li je ikako moguće pokrenuti XBMC pa ga putem tog LAN kabla prikazat, preko MAX-tv uređaja, na tv-u i koristit ga. Dal daljinskim od max-tva ili tastaturom od kompa, da bi se na kraju filmovi mogli gledati na tv-u. Pošto nikad nisam previše proučavo taj MAX-tv uređaj, primjetio sam da ima 2 USB ulaza, što me je navelo da probam snimit live XBMC na usb drive pa ga uštekati. Natavno do sad bez rezultata. Vjerujem da me razumijete što pokušavamo. A li je itko probavao išta sl. pa da podjeli mudrost !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
Ko u bajci... Šteta. baš smo stavili XBCM live na usb reko možda ima nade al et. Zahvaljujem na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
|
Nemogu vjerovati sta mi t-scum radi. Naime do proslog mjeseca uredno sam imao brzinu 10Mbit-a, i tako dobijem ja onu obavijest o mogucnosti preslaska moje linije na VOIP (kao sda us mi dali mogucnost izbora). Naravno tehnicar je nazvao ja lijepo zahvalio i rekao da nezelim trenutno se jos prebaciti. I tako prekjucer ja zovem SZK da dignem opet brzinu na 10Mbit-a, sve 5,gospoda rekla da ce me nazvat. I meni vrag nije dao mira, posaljem im danas email i dobijem ovaj odgovor: ''Za broj xxx/xxx xxx trenutno nije moguća promjena MAXadsl brzine jer postoji zahtjev za migracijom na VOIP. Kada se realizira taj zahtjev i kada tehničar dođe kod tebe doma instalirati VOIP biti ćeš u mogućnosti promijeniti MAXadsl brzinu'' Znaci oni mene opet na kraju pokusavaju natjerat na VOIP iako imam kao neki izbor, ugovor mi nazalost istjece tek za godinu dana inace bih se vec isti dan prebacio na neki drugi ISP. Jel imao tko slicna iskustva ili neki savjet kako da ovo rjesim bez njihove instalacije VOIP-a?
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa napisi im zalbu te ju posalji preporuceno.....kad ti tehnicar kuca na vrata, nemoj ga pustiti unutra jer nisi to narucio i to je to....mislim da takionak nemas bas previse mogucnosti....znas onu resistance is fjutajl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
to me brine zato sto cu u ovom slucaju morat mozda mijenjat router ponovo i stavit njihov koji ce biti zakljucan i sa bugovitim SW-om,... pretpostavljam da ce onda "promet" od telefoniranja ici paralelno sa aDSL prometom sto znaci kad "heavy" downloadam moglo bi stekati (kao sto mi se i sad lagano osjeti na 12voip), a da ne govorimo o tome da uvjek neki problemi, pa ako nisam doma starci lagano lude ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Premium
|
Jel ima negdje primjer kako se pise zalba,zelim to rjesiti jos ovaj tjedan.Nekuzim sta nas uopce guraju na taj VOIP mi nemamo nikakve koristi od toga, jedino ce njima biti lakse trebat ce manje tehnicara jer ce se skoro sve moci rjesiti preko neta, osim hardverskog problema naravno...
![]() |
|
|