|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Da ne otvaram temu Trenutno imam Audigy 4 i poprilično sam zadovoljan, sada za nekih 280 kn preko ebaya sam razmišljao o kupnji x-fi extrememusica ona sa pozlaćenim konektorima što bi trebala biti baš x-fi čip ne krivotvorena audigy ![]() E sada da li se ovaj prelazak isplati uopće. Po nekim funkcijama na papiru x-fi je solidno bolja ali po nekim mišljenjima na netu ima lošiji zvuk od audigy 4? Da li netko ko je imao obje može reći razliku.... ![]() EDIT: E da i napomena u mene nije pro verzija sa pozlaćenim konektorima i snr je 106 što bi trebalo biti isto ko na extreme music. Zadnje izmijenjeno od: Michel. 28.05.2011. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...imao sam audigy 4 i po mom misljenju meni je zvucala bolje od x-fi musica koju sam takodjer imao i prodao...zvuk je bio jasno definiran i snazniji pogovo sto se tice dubokih tonova..to mi je ostalo u sijecanju..a koliko se sjecam audigy 4 na sebi ima chip iz "emu" serije creative kartica..ako trazis savjet ostani na audigy 4
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dosad sam koristija onaj prastari DanielK support pack, nisam ni zna za ovog PAX-a. Jeli ovaj "PAX Audio Suite DVD 2011 V1.05" ima sav software i drivere ili moram zasebno skidat 4.15 drivere ? Edit: Skinuo sam ipak Master suite 2 + 4.15 drivere Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 30.05.2011. u 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Od igara sam jedino igrao Call of Duty 2 na EAXu i jako se dobrom pokazala. Po meni je X-Fi Extreme Music best buy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
@Michel: Zvuk je jako dobar na toj Music no FPS ce ti ostati isti kao i sa onboard zvucnom posto WIN7 ne koristi hardware-sku akceleraciju zvuka nego sve ide preko CPU-a. Eventualno mozes dobiti bolje pozicioniranje, dolby djidje midje i DTS. Jos je nekim korisnicima Crystalizer dobra stvar pa ti vidi jel ti dobro zvuci pa odluci da li ces ga ostaviti ili ces ga iskljuciti. Ugl, uzeo si noviju karticu sa boljim chipom (cak meni i zvuk bolje zvuci nego na Audigy 4) i nadam se da ces biti zadovoljan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Imas Alchemy od Creative-a, besplatni je program i emulira EAX efekte. Dosta igara je podrzano, i radi cisto OK. Pogledaj na Creatieveom webu malo vise informacija o tome... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
|
Odlučio sam se za mijenjanje opampa i kondenzatora. Je li ovo u redu http://www.head-fi.org/forum/thread/...s-guide-no-56k ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
|
vidi i ovaj mod, rekao bih da je bolji od toga sto si ti pokazao... http://www.overclock.net/sound-cards...will-void.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
podrzavam i jednu i drugu stranu pomalo. Neka covjek isproba karticu kakva je. Ako ima vremena i volje te smirenu ruku i dobru lemilicu, neka se baci na posao. za cca 70 kn materijala dobije zvucnu koja je u rangu dosta skupljih kartica(100€+). Znaci minimalno ulaganje, ogroman dobitak. No treba imati volje upustiti se u takvo sto. Imao sa 3-4 X-Fi music kartice i nazalost nisam se upustao u te modove jer nemam mirnu ruku, a nisam imao nikog poznatog vjestog s lemilicom. Ugl. prvo nek se upozna s katicom kakva je, a onda ako ne bude zadovoljan u moddanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
sretno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Bolje i kondiće uzet s ebaya. Ja sam stavio 1000uF 16V Elna Cerafine kondić, još mi jedan ostao, kupio dva komada. Da još uvijek imam tu zvučnu, probao bih i kratko spojit sve kondiće kod opampa, navodno puno poboljšava zvuk. Ima dosta tih vodiča kako sve to napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
|
Citiraj:
ako se ne varam, fatality champion ima front panel dok PRO nema. znaci imas 5.25" panel koji na sebi ima dodatne ulaze/izlaze i neke kontrole. Kartica kao kartica je ista, tu nema razlike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
Da li je netko od Vas forumasa probao instalirati X-Fi na Mac OS X? da li to radi uopce? hvala! ![]() EDIT: koliko vidim po netu, to nazalost ne radi... Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 08.06.2011. u 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
E sada ćemo vidjet još za kondiće... Ali u svakom slučaju ni kartica mi nije još došla. Modat cu je za jedno mjesec. (Ako dođe ![]() EDIT: Heh zaboga evo došo papirić da je na carini. Ja reko u sebi a još i to ali dobro od toliko paketa s ebaya više je bilo i vrijeme ok sve pet. Pođem ja na carinu neki lik ko newman mi uzme onaj papir i zadere se praktički na mene ko nemožete vi to preuzet ovdje piše da morate imat račun. Ja reko evo isprinto sam ga, ovaj zapuše glasno i salo mu zavijori poput želea. Dobro a što je ovo objasnite...... Zvučna .... zaderem se ![]() Ok sutra ćete dobit potvrdu doma da ponovno dođete na poštu ( ulaz do carine doslovno ista zgrada) i onda smijete preuzeti paket koji vam je tu i platiti njima. Ali tek sutra možete...... pa pobogu... još kad mi udru sada 50% ili više vrijednosti što će bit veselo.... Zadnje izmijenjeno od: Michel. 08.06.2011. u 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Stigla je doma ! 94 kn carine ....... Ajde dobro, ubacim je lijepo stavim sluse instaliram drivere i to sve kako ide uđem u igru vidi vraga dobar zvuk ali gotovo isto ko audigy, s time da je bas lošiji.... Samo vidim po nekim efektima da valjda isto igraju ulogu u bad company 2 kad pucam ljepše se čuje jeka i tako neki sitni detalji ali sve u svemu nije puno drugačija od audigy ako ne i lošija u nekim segmentima.. Pozicioniranje neprijatelja mi se para bolje u igrama kao da dava bolji dojam 3d-a mogu nešto jasnije odredit odakle dolaze. Ne znam zasad sam zadovoljan zbog boljeg osjećaja prostora što sam i htjeo a valjda ce modanje ipak poboljsat sam zvuk.... E da i pogledam dac i opampi su potpuno isti ko na audigy..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...sad pogledaj sta sam ja napisao par postova gore ![]()
![]() |
#85 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
A evo opamp bi trebo doći za koji dan, ali ipak ću naručiti i kondenzator pokušavam naći od nichikona na ebayu neki kvalitetni ali ne znam koji bi to bio hehe pa dokle malo vidim po forumima i slično. Onaj što mi je netko pm-o elna kondenzator je iz hong konga a od tamo sam dobio bateriju original za nokiu za 20 kn koja radi malo bolje od one koju sam dobio s mobitelom ali isto tako sam znao dobiti obicne AA baterije sa skoro nikakvim kapacitetom i većinu stvari ne znaju napraviti nego samo kopiraju i to loše tako da ne bi iz honga naručivo ni kinesku hranu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Od jučer sam i ja ponosni vlasnik Xtreme Music kartice. Razlika u odnosu na zadnju onborad koju sam imao je primjetna (ALC883), a pozicioniranje u igrama je vrlo dobro ![]() Naravno, gore su Paxovi driveri i radi jako dobro. Samo jedno pitanje, gdje mogu namjestiti da mi Console Launcher bude u start-upu jer ga trenutno nema?
![]() |
#89 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|