|
![]() |
#271 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam u 2. chapteru, možda negdje na sredini. Zasad same pohvale za igru. Puno je dinamičnija od rethodnika, zabavna je i zarazna. Nakon prvog ne baš sjajnog dojma igra me oduševila.
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Svi dlc-ovi free http://www.gog.com/en/forum/the_witc..._legally/page1 Mora se instalirati patch 1.1 http://en.thewitcher.com/patch/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Super igra, prosa sam je upravo, 2,5 GB saveova -.-
Iako je igram 11 dana, nekako mi je kratko ovo sve. Mozda mi se ne svidja ovaj koncept chaptera, kao da "igras" knjigu i u letu stvaras svoju pricu. I sad kad zavrsis s ovim dijelom cekas nastavak gdje ce sve ove odluke prenjeti na daljnju pricu. Draze bi mi bilo da je neki otvoreni svijet/ogromna mapa kao u Elder Scrolls serijalima da mozes malo okolo lunjat itd. Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 28.05.2011. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
u pravu si, ne možeš tamo sejvat. al dobro, nije tolko teško pobit ove prije sa mačinom od 2 metra ![]() uglavnom, kad dođeš do drauga, cijelo vrijeme koristi quen, pokušavaj mu doći iza leđa, kad počne tornado bježi kud te noge nose i malo pomalo pada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni se čini da su to bile samo prazne prijetnje, ionako im je to gotovo nemoguća misija, pa kolko bi to bilo tužbi (s tim da ne brojimo ekipu s privatnih trackera i sl. kojima je još teže ući u trag)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trebam pomoć. Ne mogu rješiti quest kada trebam trolov jezik.Imam DLC za trola.Znam gdje i kako nabaviti jezik a da neubijem Trola ali onaj Sandler mi jednostavno ne nudi opciju da igramo poker za glavu.Čak sam se vratio u sejvovima pa sam otvorio trol quest pa onda otišao odigrati poker al jednostavno ne nudi opciju da igramo za glavu.Ima li tko rješenje za ovo jel ja u nečemu griješim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma skonto sam al kužim da je neki bug u pitanju. Moraju biti otvorena oba questa(poker i troll) i Sandlera treba dobiti iz prve u pokeru samo tako mi je ponudio da dobijem glavu ako ga nisam dobio iz prve nema glave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo tek 3.chapter,24 sata nakupio,malo-pomalo blizim se kraju ![]() I,usput zna tko ime one glazbe u Vergenu sto se pojavljuje dok setas,ne mogu nikako naci,ona nekako umirujuca melodija? Evo ovo,samo trebam ime http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Može 2 pitanja ako netko zna: 1. jeli netko proba odigrat ovu igru s HD4850/4830 na XP-u a da se ne vuče ko krepalina? 2. koji je level cap(usput kad već pitam ovo prvo ![]() Zahvaljot
![]() |
#295 |
Premium
|
1.Igram sa HD 4850,sve ultra postavke tj.skoro sve slidano do kraja,40fps u gradu,25-30 u borbi,iako se ne zamjecuje toliko pad FPS-a. Naime,toliki mi je FPS i sa low postavkama,tako da se ne obazirem,navodno novi driveri i 1.1 patch dizu perfomanse. 4gb ddr2,x3 AMD 8450@2.6ghz,rezolucija 1680x1050. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Povremeni pad ispod 30 FPS-a mi je prihvatljiv za RPG hack&slash žanr, glavno da nije slideshow. Eh usput moram privest kraju prvog Witchera, pa zaigrat ovaj 2. dio da me ne pribiju na stup srama ![]()
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Još se ufuravam u igru pa me zanima malo savjeta oko borbe.....Recimo kad me napadnu šestorica (u dvorcu) kako ih se može srediti?? (uvijek me par puta zakače i ubiju).... I kako staviti neke napitke na neku tipku ili shortcut....imam recimo onaj "swallow" al ne znam kako ga uzeti uopće.... I još jedno kratko - što se može staviti u one slotove gore desno?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
Ovako,sto cesce koristi space da izbjegnes udarce,i koristi queen sign takodjer cesce jer ti on daje zastitu od udaraca,i probaj s ledja udarati heavy armor jedinice. Napitke ne mozes koristiti trenutno,u "zaru borbe" vec trebas prije borbe uci u Mediation,udjes tako da pritisnes Ctrl i u sredini se nalazi pa desno i odaberi Drink Potions. U slotove stavljas zamke,bombe koje kasnije sam craftas,nozeve te mamce za odredene zivine(lures). |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel zna kako bi se riješio mouse laga u igrici odn.što ga stvara....Kad okrenem miša treba malo da se lik okrene. Znači nije stvar frame rate-a nego nečeg drugog... U svakoj igrici mi je neš drugo - npr. u L4D2 sam isključio vert sync i onda mi je nestao...to kod ovog nije slučaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|