Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.05.2011., 18:49   #271
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ja sam u 2. chapteru, možda negdje na sredini.

Zasad same pohvale za igru. Puno je dinamičnija od rethodnika, zabavna je i zarazna.
Nakon prvog ne baš sjajnog dojma igra me oduševila.
Staro 26.05.2011., 19:40   #272
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

na drugom poglavlju sam, the blood curse quest, na zadatku reach Vergen, i sad ja po onom zapaljenom polju kodam sa onim miđitom i soram one utvare ili kaj vec do iznemoglosti, neam pojma kud opce ic. Na mapi krajnje destinacije nema, tj. ne vidim je, sve je omedeno zidom, nemozes nigdje uopce proc, a ovi likovi dolaze do iznemoglosti. Pomagaj ko zna.

-->
Super igra do sad, ali evo upravo me nazivcirala,

na drugom poglavlju sam, the blood curse quest, na zadatku reach Vergen, i sad ja po onom zapaljenom polju kodam sa onim miđitom i soram one utvare ili kaj vec do iznemoglosti, neam pojma kud opce ic. Na mapi krajnje destinacije nema, tj. ne vidim je, sve je omedeno zidom, nemozes nigdje uopce proc, a ovi likovi dolaze do iznemoglosti. Pomagaj ko zna.

Staro 26.05.2011., 22:22   #273
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009

use medallion

-->
Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Super igra do sad, ali evo upravo me nazivcirala,

use medallion

Danko86 je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2011., 00:19   #274
kmatkovic
Premium
Moj komp

kmatkovic's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Super igra, ali skoro sam odustao na samome početku nikako da opalim onaj veliki samostrel... izludio sam bio, za dalje sve pohvale vrijedi odigrati
kmatkovic je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2011., 07:13   #275
imik
Premium

imik's Avatar

Datum registracije: May 2004
imik je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2011., 10:00   #276
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Zapeo sam na questu With Flickering Heart.Naime,pronasao sam ono tijelo u succubus lairu,dogovorio sastanak s Dandelineom u Burned Village u ponoc,i trebam otpjevati onoi da ga privucem,ali nista,gledao na Witcher 2 wikiju trebao bi ici potpuno drugacije,a ja nemam te rijeci.Htio sam zatim otici kupiti onaj Surgical tools od nekog trgovca,ali ga ne mogu naci,gdje se on nalazi u Vergenu?

-->
Moze mala pomoc?

Zapeo sam na questu With Flickering Heart.Naime,pronasao sam ono tijelo u succubus lairu,dogovorio sastanak s Dandelineom u Burned Village u ponoc,i trebam otpjevati onoi da ga privucem,ali nista,gledao na Witcher 2 wikiju trebao bi ici potpuno drugacije,a ja nemam te rijeci.Htio sam zatim otici kupiti onaj Surgical tools od nekog trgovca,ali ga ne mogu naci,gdje se on nalazi u Vergenu?

Staro 27.05.2011., 11:02   #277
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Je ima ova igra neki quest log gdje gledam questove i odabirem koji mi je aktivan i kojem mi igra onda tracka ?? jer mi je uvijek taj jedan se tracka i ne znam kako doci do drugih.
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2011., 11:06   #278
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Darth Revan Pregled postova
Je ima ova igra neki quest log gdje gledam questove i odabirem koji mi je aktivan i kojem mi igra onda tracka ?? jer mi je uvijek taj jedan se tracka i ne znam kako doci do drugih.
Pritisni J aka Journal.
Staro 27.05.2011., 23:20   #279
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010

Ja sam nasumicno pogađao redoslijed tih stihova koje moraš otpjevati i nakon 4. il i5.tog puta mi je prošlo. Ali malo nakon toga sam u svom inventory-ju skužio knjigu pod Quest Items, ta knjiga je Dandelionova i u njoj piše redoslijed stihova, tj. njegova 3 pokušaja, jedan od tih će ti proći.

-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Moze mala pomoc?

Ja sam nasumicno pogađao redoslijed tih stihova koje moraš otpjevati i nakon 4. il i5.tog puta mi je prošlo. Ali malo nakon toga sam u svom inventory-ju skužio knjigu pod Quest Items, ta knjiga je Dandelionova i u njoj piše redoslijed stihova, tj. njegova 3 pokušaja, jedan od tih će ti proći.

Staro 28.05.2011., 09:44   #280
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Hvala,nasumicno sam ipak stiskao i pogodio sam.
Otisao sam u succubus lair i popusio pricu kako ona ne ubija vec onaj Elf i sada trebam dokaz da odnesem Iorveth kako bi objesio tog Elf.
I pogadjas tream Surgical Tool,jel znas kojim slucajem gdje to ima za uzeti?

-->
Citiraj:
Autor thesekiman Pregled postova

Otisao sam u succubus lair i popusio pricu kako ona ne ubija vec onaj Elf i sada trebam dokaz da odnesem Iorveth kako bi objesio tog Elf.

Staro 28.05.2011., 10:21   #281
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Moj put (ukratko):

- Roche
- Loredo smaknut
- Prasac Henselt ubijen
- Mala Anais zarucena za kralja Radovida u cilju ocuvanja mira i stabilnosti na sjeveru
- Sile pustena
- Zmaj postedjen
- Letho pusten

Ni sam vise ne znam koje su sve utjecajne odluke bile.

-->
Super igra, prosa sam je upravo, 2,5 GB saveova -.-
Iako je igram 11 dana, nekako mi je kratko ovo sve.

Mozda mi se ne svidja ovaj koncept chaptera, kao da "igras" knjigu i u letu stvaras svoju pricu. I sad kad zavrsis s ovim dijelom cekas nastavak gdje ce sve ove odluke prenjeti na daljnju pricu.

Draze bi mi bilo da je neki otvoreni svijet/ogromna mapa kao u Elder Scrolls serijalima da mozes malo okolo lunjat itd.

Moj put (ukratko):

- Roche
- Loredo smaknut
- Prasac Henselt ubijen
- Mala Anais zarucena za kralja Radovida u cilju ocuvanja mira i stabilnosti na sjeveru
- Sile pustena
- Zmaj postedjen
- Letho pusten

Ni sam vise ne znam koje su sve utjecajne odluke bile.

Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 28.05.2011. u 10:43.
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2011., 11:45   #282
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

E to ti nebi znao reci, znam samo da sam ga kupio od nekog, mislim da je neka zenska ali se ne sjecam ni gdje ni kad..
-->
Citiraj:

E to ti nebi znao reci, znam samo da sam ga kupio od nekog, mislim da je neka zenska ali se ne sjecam ni gdje ni kad..
Staro 28.05.2011., 12:28   #283
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

sta radit tamo na kraju drugog chaptera kad se borim sa onim djubrem velikim plamenim.. izgino sam na njemu i vratio me na sejv jedno 20min prije pa sam popizdio i izaso van. jel moguce da izmedju tog nista ne sejva?

-->

sta radit tamo na kraju drugog chaptera kad se borim sa onim djubrem velikim plamenim.. izgino sam na njemu i vratio me na sejv jedno 20min prije pa sam popizdio i izaso van. jel moguce da izmedju tog nista ne sejva?

Staro 28.05.2011., 12:58   #284
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Nemam pojma, zar ne koristiš quick save svako toliko?

Jel to onaj plameni koji se pojavi nakon onog obreda, kad one svijeće pališ po podu? Ja sam mu postavljao zamke po podu i navlačio ga na njih, kad sam ostao bez onda sam ga išao dokrajčiti malo po malo, kombinacija Quen signa i izmicanja.

-->
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova

Jel to onaj plameni koji se pojavi nakon onog obreda, kad one svijeće pališ po podu? Ja sam mu postavljao zamke po podu i navlačio ga na njih, kad sam ostao bez onda sam ga išao dokrajčiti malo po malo, kombinacija Quen signa i izmicanja.

Staro 28.05.2011., 13:59   #285
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

nije.

pred kraj drugog chaptera na onom battlefieldu. preso sam ga. a cijelim putem do njega se nije moglo quick sejvat.

-->
Citiraj:
Autor thesekiman Pregled postova

nije.

pred kraj drugog chaptera na onom battlefieldu. preso sam ga. a cijelim putem do njega se nije moglo quick sejvat.

Staro 28.05.2011., 14:27   #286
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
u pravu si, ne možeš tamo sejvat. al dobro, nije tolko teško pobit ove prije sa mačinom od 2 metra

uglavnom, kad dođeš do drauga, cijelo vrijeme koristi quen, pokušavaj mu doći iza leđa, kad počne tornado bježi kud te noge nose i malo pomalo pada.
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2011., 14:28   #287
Albert Wesker
Premium
Moj komp

Albert Wesker's Avatar

ne citam bas novosti ali jel je bilo kakvih tuzbi onima koji su skidali tu igricu???pitam jer sam citao negdje da ce tuziti onoga tko skine...
Staro 28.05.2011., 14:33   #288
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Albert Wesker Pregled postova
ne citam bas novosti ali jel je bilo kakvih tuzbi onima koji su skidali tu igricu???pitam jer sam citao negdje da ce tuziti onoga tko skine...
Meni se čini da su to bile samo prazne prijetnje, ionako im je to gotovo nemoguća misija, pa kolko bi to bilo tužbi (s tim da ne brojimo ekipu s privatnih trackera i sl. kojima je još teže ući u trag)?
doky je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2011., 18:13   #289
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Trebam pomoć.
Ne mogu rješiti quest kada trebam trolov jezik.Imam DLC za trola.Znam gdje i kako nabaviti jezik a da neubijem Trola ali onaj Sandler mi jednostavno ne nudi opciju da igramo poker za glavu.Čak sam se vratio u sejvovima pa sam otvorio trol quest pa onda otišao odigrati poker al jednostavno ne nudi opciju da igramo za glavu.Ima li tko rješenje za ovo jel ja u nečemu griješim.
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 09:26   #290
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Pogledaj malo glavu zenke na zidu ("examine") pa onda s njim pricaj...
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 09:57   #291
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Ma skonto sam al kužim da je neki bug u pitanju.
Moraju biti otvorena oba questa(poker i troll) i Sandlera treba dobiti iz prve u pokeru samo tako mi je ponudio da dobijem glavu ako ga nisam dobio iz prve nema glave.
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 12:21   #292
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Staro 29.05.2011., 15:54   #293
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Evo tek 3.chapter,24 sata nakupio,malo-pomalo blizim se kraju
I,usput zna tko ime one glazbe u Vergenu sto se pojavljuje dok setas,ne mogu nikako naci,ona nekako umirujuca melodija?
Evo ovo,samo trebam ime
http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y
Staro 29.05.2011., 16:27   #294
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Može 2 pitanja ako netko zna:
1. jeli netko proba odigrat ovu igru s HD4850/4830 na XP-u a da se ne vuče ko krepalina?
2. koji je level cap(usput kad već pitam ovo prvo )?
Zahvaljot

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 18:23   #295
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

1.Igram sa HD 4850,sve ultra postavke tj.skoro sve slidano do kraja,40fps u gradu,25-30 u borbi,iako se ne zamjecuje toliko pad FPS-a.
Naime,toliki mi je FPS i sa low postavkama,tako da se ne obazirem,navodno novi driveri i 1.1 patch dizu perfomanse.
4gb ddr2,x3 AMD 8450@2.6ghz,rezolucija 1680x1050.
Staro 29.05.2011., 21:18   #296
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
1.Igram sa HD 4850,sve ultra postavke tj.skoro sve slidano do kraja,40fps u gradu,25-30 u borbi,iako se ne zamjecuje toliko pad FPS-a.
Naime,toliki mi je FPS i sa low postavkama,tako da se ne obazirem,navodno novi driveri i 1.1 patch dizu perfomanse.
4gb ddr2,x3 AMD 8450@2.6ghz,rezolucija 1680x1050.
Super, zahvaljujem. Onda će to letit i kod mene na 1280x960@85Hz, doduše u tebe je i "trojezgrenjača" potaknuta s 4gige RAMine, te nijansu jači GPU (više shadera i texturnih jedinica)
Povremeni pad ispod 30 FPS-a mi je prihvatljiv za RPG hack&slash žanr, glavno da nije slideshow.
Eh usput moram privest kraju prvog Witchera, pa zaigrat ovaj 2. dio da me ne pribiju na stup srama

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 23:09   #297
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Još se ufuravam u igru pa me zanima malo savjeta oko borbe.....Recimo kad me napadnu šestorica (u dvorcu) kako ih se može srediti?? (uvijek me par puta zakače i ubiju)....
I kako staviti neke napitke na neku tipku ili shortcut....imam recimo onaj "swallow" al ne znam kako ga uzeti uopće....
I još jedno kratko - što se može staviti u one slotove gore desno??
denied je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2011., 00:14   #298
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Ovako,sto cesce koristi space da izbjegnes udarce,i koristi queen sign takodjer cesce jer ti on daje zastitu od udaraca,i probaj s ledja udarati heavy armor jedinice.
Napitke ne mozes koristiti trenutno,u "zaru borbe" vec trebas prije borbe uci u Mediation,udjes tako da pritisnes Ctrl i u sredini se nalazi pa desno i odaberi Drink Potions.
U slotove stavljas zamke,bombe koje kasnije sam craftas,nozeve te mamce za odredene zivine(lures).
Staro 30.05.2011., 00:32   #299
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Thanks blava
Staro 30.05.2011., 18:23   #300
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Jel zna kako bi se riješio mouse laga u igrici odn.što ga stvara....Kad okrenem miša treba malo da se lik okrene. Znači nije stvar frame rate-a nego nečeg drugog...
U svakoj igrici mi je neš drugo - npr. u L4D2 sam isključio vert sync i onda mi je nestao...to kod ovog nije slučaj...
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na