|
![]() |
#2462 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
U principu ne treba, ali uvijek je dobro odraditi backup svega prije takvih stvari kao sto je update. Nikad ne znas sta moze poci krivo. |
![]() |
![]() |
#2463 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2464 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2465 |
Premium
|
Spominjao sam ovdje bug na Desire gdje nemože primiti dugačke vcard (duže od 160 znakova) poruke preko SMS-a sa Nokia i nekih drugim mobitela. To su u novom 2.3 romu popravili. Skinuo Leedroid 3.0.5 i sve radi bez greške. |
![]() |
![]() |
#2466 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Za one koji nisu upoznati: CyanogenMod 7 je napokon upotrebljiv na Samsung Galaxy S mobitelima! http://forum.cyanogenmod.com/topic/1...uild-20110304/ Što znači da i MIUI napokon radi kako treba ![]() http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=992251 Eto, pa tko voli, nek izvoli! Isproba sam oba. Prije instalacije se STROGO preporučuje instalacija EZBase roma. Radi kamera, rade sve kartice, radi bluetooth, radi video, wifi, 3g... nisam isproba radio, ali mislim da on još ne radi.
#2467 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Ha, Q2 je vec na otprilike polovici, DZ i DHD vec su poceli dobivati 2.3, valjda ce vrlo skoro i za D...
#2468 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam X10 i mislim da imam nekih problema s punjačem a vidim da isti imaju i neki drugi korisnici ovog mobitela. Naime kad ga doma spojim na USB normalno mi se prikaže na mobitelu spajanje,punjenje,a kad probam na faksu ili poslu onda se ukljuci lampica na njemu kao da se puni,međutim to je samo znak da je usb spojen,ali ne želi puniti bateriju.Taj problem mislim da je samo na original SE kablu dok sam probao s nekim unknown normalno je radio. Sad je li probelem u kabelu ili je to do određenog računala? Hvala,lijep pozdrav. Tomislav. |
![]() |
![]() |
#2469 |
PRO
|
A čini se da je problem u oboje. Da li su potrebni driveri za punjenje? Da li taj neki unknown kabel preskoči neku zaštitu koju ima originalni kabel?
#2471 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() @ Ivo_Strojnica. Nisu potrebni. Nemam pojma zaista, baš ću probati još s nekim kablovima ... |
|
![]() |
![]() |
#2472 |
PRO
|
Evo imam i ja pitanje: Pretpostavljam da su korisnici SGS-a isprobali gingerbread, te da su nakon nekog vrimena osjetili battery drain. Zanima me da li znate neko rješenje ili stranicu s rješenjem, jer proba sam svašta, ali nikako da ga se rješim.
#2473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ima li kakva preporuka za dobar gingerbread rom za SGS? XDA je ono, u najmanju ruku nepregledan. Izgubih se, previse izbora ![]() romkitchen (beta) sa gingerbreadom je OK? Koje ste postavke izabrali?
#2474 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
postoji li neki remote software za android koji funkcionira preko bluetootha i ne treba server na kompu? Nesto sto slicnije "daljinskom upavljanju" sa Sony Ericsson mobitela. jako je pozeljno da moze kontrolirat windows media player. |
![]() |
![]() |
#2476 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1066040 To je oficial jvh 2.3.3 gingerbread i za sada jedini koji nema battery drain. Mob je brutalno brz s njim, ja još uvijek ne vjerujem kako sve savršeno radi.
![]() |
#2479 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš 2.1 tvornički od LG-a, te nekolicinu 2.2 i 2.3 custom ROM-ova. Ja sam trenutno na 2.3.4 Mur4ik M4 sa data2system modom. Jedino što nisam uspio podesit jest MMS. Ali baterija od 3-4 dana te brzina i stabilnost u radu su odlične naprema 2.1. Jedini 2.1 ROM koji mi je bio dobar jest Super Optimized (custom ROM isto) jer se nije usporavao nakon 1 dan uptime-a. No 2.3.4 je responzivniji od njega gro. Počni si čitati - http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=773
#2480 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Danas cu podhitno onda napraviti upgrade posto mi sada baterija traje mozda 2 dana a mobitel je star oko 2 mjeseca. Negdje sam cuo da se gubi garancija ako upgradeam dali je gubim ako stavim ovaj 2.1 tvornicki? Zadnje izmijenjeno od: perozelina. 04.06.2011. u 09:37. |
![]() |
![]() |
#2481 |
Moderator
|
Ak staviš tvornički 2.1, onda ne. Moja preporuka je da to radiš preko KDZ Updatera, a ne preko onoga LG-evog updatera. Imaš nekoliko tutoriala na netu kako to uraditi. Za custom ROMove se gubi garancija, a povratak na tvornički 2.1 je moguć u rijetkim slučajevima (tj. rijetki nisu brickali mobitel dok su to pokušavali; iako je to po meni glupost jer postoji normalni 2.1 i sa fastbootom).
#2482 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Probao sam upgradat preko LG softvera ali nemogu nikako instalirati driver na Win 7 ne kuzim u cem je problem. Probat cu taj KDZ samo me strah da nest ne zahebem ![]() Zadnje izmijenjeno od: perozelina. 04.06.2011. u 09:37. |
![]() |
![]() |
#2483 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#2484 |
Guest
|
Jel ima neki tehnički članak. Ono šta sam na prvi glance pohvatao iz ovog ne-tehničkog članka jest da se tu radi čisto o unencrypted prometu. Samo mi nije jasno kako to utječe "samo" na android pošto je isti drek dal se spajam unencrypted na wireless preko windowsa, linuxa,iOS-a... Odnosno, nakon spajanja komuniciram bez zaštite sa recimo gmailom... |
![]() |
#2485 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da,i meni je bilo malo nejasno, mislio sam da je do mene ocito je do članka ^^
#2486 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni je frend jucer preko wirelessa pratio koje stranice posjecujem na mobitelu preko wirelessa, ali da nebu sada price kako android ne valja.. njuskao je svoj iphone 4.. bio je spojen na kucni wireless.. procitali smo sa mobitela mrezni ip da ga ne mora trazit i samo filtrirao promet na osnovu ip-a da ne gleda cijeli kupus.. ali nije uspio citat kad sam isao preko opere mini.. kaze da tako moze i saznat sifru maila ukoliko ide preko pop3 |
![]() |
![]() |
#2489 |
Suit up!
|
Ogromna preporuka za LeeDroid 2.3.3 - Desire postaje novi mobitel ![]() Jedino treba flashati Radio prije pokretanja jer je inače HTC screen stuck.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 21.05.2011. u 02:18. |
![]() |
![]() |
#2490 |
Premium
|
Koja je to verzija!? Ja vidim samo 3.0.6-R2 (gingerbread) i 2.4.1 froyo verzije? |
![]() |
![]() |
|
|