|
![]() |
#2433 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yep, za njega i Incredible S (za nas totalno nebitno obzirom da nije ni došao ovamo). Ubrzo bi na redu trebali biti Desire 'vulgaris' i DZ. http://www.htc.com/europe/support.aspx http://www.gsmarena.com/htc_desire_h...-news-2601.php
#2434 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#2436 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Super, drago mi je da mogu portati Sense 3.0 Ja ću sačekati još keo vrijeme da izađe original Desire rom za ginger i da na njega netko stavi kako treba sense 3.0 ili kombinaciju. Pa da isprobam kako to izgleda. |
|
![]() |
![]() |
#2437 |
|
Ne vjerujem da ga ima u nekoj trgovini. Zašto je toliko bitno kupiti mobitel bez ugovora? Na oglasniku češ naći novi i nekorišteni mobitel, koji nije ni upaljen za manju cijenu nego što bi bio u trgovini bez ugovora. OK, na oglasnicima se mora biti oprezan ali sa imalo pameti u glavi neće biti problema sa neupaljenim i zapakiranim mobitelom.
#2439 |
|
Ima mobitela koji i pod ugovorom nisu zaključani. ![]() Što se tiće ovog drugog, to stoji, ali opet bi se našao na oglasniku po vrlo sličnoj cijeni, samo treba vidjeti dal je zaključan
#2440 |
Premium
|
Ja ne bi uzeo Optimusa 2X. Čitao sam recenzije i Galaxy II je daleko bolji izbor u tom hardverskom rangu jer je bolji u svakom pogledu od LG-a. Jedno je sigurno - čim se pojavi u trgovinama, bit će ga i u oglasnicima i to otključan i jeftiniji. Zapravo, već ga ima po 3.800kn na Njuškalu što je samo 200kn skuplje nego kod teletine. http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/opt...-oglas-2712001 http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www...aid&mobile=716
#2441 |
Premium
|
Ekipa...kaj preporučate po pitanju navigacije za HR i da radi na Gingerbread/Desire kombinaciji? Sa Froyo sam koristio Navigon al više ne šljaka odkad sam Oxygen 2.02 gore stavio...
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
#2442 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ha probaj Igo ili Sygic Mobile Maps 10. Rade na Gingerbreadu, a daju jako slične rute kao Navigon. Igo, barem stariji ima super sučelje (tipa da brzo moš promijeniti postavke rute (autoput, cestarina i sl), no spor je relativno.
#2448 | |
|
Citiraj:
Ja na FF4 vidim samo prazan post ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2011. u 18:39. |
|
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2450 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jedno pitanje, mozda je vec bilo pa svakako isprike...uzeo sam od starog galaxy 5 i prva stvar odma sam pogasio ove gluposti da mi se nebi slucajno zakacio na net pa spicio sve pare, ali odjednom je pocela ikonica 3G i H stalno raditi, znaci drzi malo na 3g pa prebaci na H pa se opet vrati na 3g...te ja bez daljnjeg razmisljanaj skinem ApnDroid i blokiram sve konekcije no to opet tak radi...e sad tko je tu lud briga me za te ikonice ako nece pocet nis skidat dali je to normalno?? hvala unaprijed
#2453 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.androidcentral.com/htc-se...ay-19-delivery @viper: vidiš sliku jer je imaš u cacheu ![]()
![]() |
![]() |
#2455 |
Premium
|
DZ dobiva upgrade do kraja slijedećeg mjeseca http://www.eurodroid.com/2011/05/htc...y-end-of-june/
#2456 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2457 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Upravo sam otkrio još jedan zanimljiv feature koji sam dobio sa ovim romom (Gingerbread 2.3.3, Sense 2.1 + neke aplikacije od Sense 3.0). Gallery, odnosno player koji dolazi sa romom je dobio mogućnost reprodukcije divx videa. Radi i mkv ali ovaj koji sam probao je bio ipak preveliki zalogaj. Ali to nije sve, već od ranije (mislim od Sense 2.0) je postojala DLNA podrška, tj. WLAN streaming videa na podržane uređaje i softver (npr. Windows Media Player u sedmici). Logično, osim što streama fotografije, glazbu, video, sad streama i divx. Ali ni to nije sve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2458 |
Premium
|
Nabavih nesto dosta zanimljivo za Desire Z, a vezano za moj zadnji post. Ne bih bas javno to kacio na forum, pa ako ima tu vlasnika Z-a neka se slobodno jave na PM. |
![]() |
![]() |
|
|