|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() Ljudi, trebam pomoć ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Mislim da moja susjeda ima stančić u svojoj kući, poseban ulaz i sl. Samo ne znam je li prazan, nisam već dugo nikog vidio tamo. Inače, ulica je Dravska, odmah na početku, 2. kuća. Bolnica je 7min pješke. Da pitam i za cijenu ako je slobodno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#7 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav Zagrebcani ![]() imam jednu zamolbu, uslugu, pa se nadam da ce mi netko nekako moci pomoci.. Doslo vrijeme da polak odem u zg, i et, doslo vrijeme da si trazim stan.. Posto nemam volje bavit se njuskalom i oglasnicima, vec vise volim ovaj forum i donekle znam ljude na njemu... Da se nepatim po oglasnicima i idem na nest provjereno.. Ugl, treba mi(nam) nest s tri odvojene sobe(za 3 studenta), za cca350-400Eur, tam negdje na potezu tresnjevka-maksimir, samo da je tramvaj blizu... Idealno bi bilo nest na pola puta izmedju tvza i pmfa... Pa ak netko ima tak sta, il zna nekog nek mi se javi na pm... Unaprijed puno hvala, i lijep pozdrav ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 27.08.2011. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
e, sad si puno rekel ![]() svaki odsjek pmf-a ima svoju zgradu (nisam jos videl 2 odsjeka u istoj zgradi), a tvz uprava je na vrbiku, nastava se obavlja u prostorijama FSB-a (i sjeverna i juzna zgrada) i u Voltinom. ![]() ovak kak mi se cini, tebi bi najvise odgovarale tramvajske linije 3 i 5, pa gledaj po tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premuim
|
Je, sad skuzio da nisam sve napisao... Ugl, tvz u voltinom(ja) i pmf fiz tam gore u gornjem gradu... A i cesto se ici do dubrave, pa da i to bude donekle blizu, heh... Pa et, bilo sta na potezu tresnjevka-maksimir, uz tramvaj odgovara... Jel ti imas kakav stanic viska, il znas nekog da ima? ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
heh, rado bi imal viska stanova, al nist od toga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Tebi bi najviše odgovarao nekakav stan u centru, no pošto su oni skuplji, gledaj Črnomerec koji je dobro prometno povezan s ostatkom, a nije tako skup.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
350E trosobni stan na crnomercu/centru? kakve su ti pregovaracke sposobnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premuim
|
Neocekujem stan za 350E-400E na crnomercu, nit u centru, a sumnjam da se i u maksimiru moze nac... Al onaj dio ispod, blize savi, tresnjevka, trnje, pescenica, ugl gdje prolaze tramvaji br 3, 5 i 9.. Valjd postoji tak nest, i da netko s pce zna osobu koja iznajmljuje ![]() Nije valjd zg tak skup.. A pregovaracke sposobnosti, cuj, zivim o toga ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 27.08.2011. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i ja zbog posla trebam neki kratkoročni smještaj u Zagrebu, ne znam koliko dugo, ali mislim da neće biti više od pola godine jer ću onda kupiti nešto svoje. Najviše bi mi odgovarao Buzin ili blizina Buzina ili obilaznice. U stanu bih boravio uglavnom kasno popodne, večer i noć jer ostatak dana radim. Uredna sam osoba, ne pijem, ne pušim i lako se prilagođavam bilo kakvim zahtjevima. Ako netko ima nešto za ponuditi, bio bih mu beskrajno zahvalan. Unaprijed hvala.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|