![]() |
Stan na dubravi / ZG
Ljudi, trebam pomoć:D zna li netko za kakav stan na dubravi da je blizu avenije gojka šuška (dakle blizu bolnice / policijske akademije) a da nije preskup i da je provjereno jer mi se bas ne ide na kombinacije iz oglasnika ako bas ne moram, vama ipak vise vjerujem :) trebam stan na 2 mjeseca, u zg dolazim u subotu :fala:
|
Mislim da moja susjeda ima stančić u svojoj kući, poseban ulaz i sl.
Samo ne znam je li prazan, nisam već dugo nikog vidio tamo. Inače, ulica je Dravska, odmah na početku, 2. kuća. Bolnica je 7min pješke. Da pitam i za cijenu ako je slobodno? |
može :) to bi bilo odlicno, dosta je blizu :chears:
|
Citiraj:
Reći ću staroj da pita popodne ako ih ulovi, pa javim navečer. |
Pitao sam dvoje susjeda oko sebe, sve zauzeli studenti.
|
ok, thx sto si pitao ;)
|
Pozdrav Zagrebcani :D
imam jednu zamolbu, uslugu, pa se nadam da ce mi netko nekako moci pomoci.. Doslo vrijeme da polak odem u zg, i et, doslo vrijeme da si trazim stan.. Posto nemam volje bavit se njuskalom i oglasnicima, vec vise volim ovaj forum i donekle znam ljude na njemu... Da se nepatim po oglasnicima i idem na nest provjereno.. Ugl, treba mi(nam) nest s tri odvojene sobe(za 3 studenta), za cca350-400Eur, tam negdje na potezu tresnjevka-maksimir, samo da je tramvaj blizu... Idealno bi bilo nest na pola puta izmedju tvza i pmfa... Pa ak netko ima tak sta, il zna nekog nek mi se javi na pm... Unaprijed puno hvala, i lijep pozdrav :chears: |
e, sad si puno rekel :D
svaki odsjek pmf-a ima svoju zgradu (nisam jos videl 2 odsjeka u istoj zgradi), a tvz uprava je na vrbiku, nastava se obavlja u prostorijama FSB-a (i sjeverna i juzna zgrada) i u Voltinom. :) ovak kak mi se cini, tebi bi najvise odgovarale tramvajske linije 3 i 5, pa gledaj po tome ;) |
Je, sad skuzio da nisam sve napisao... Ugl, tvz u voltinom(ja) i pmf fiz tam gore u gornjem gradu... A i cesto se ici do dubrave, pa da i to bude donekle blizu, heh...
Pa et, bilo sta na potezu tresnjevka-maksimir, uz tramvaj odgovara... Jel ti imas kakav stanic viska, il znas nekog da ima? :D |
heh, rado bi imal viska stanova, al nist od toga :D
|
Tebi bi najviše odgovarao nekakav stan u centru, no pošto su oni skuplji, gledaj Črnomerec koji je dobro prometno povezan s ostatkom, a nije tako skup.
|
350E trosobni stan na crnomercu/centru? kakve su ti pregovaracke sposobnosti :D
|
Neocekujem stan za 350E-400E na crnomercu, nit u centru, a sumnjam da se i u maksimiru moze nac... Al onaj dio ispod, blize savi, tresnjevka, trnje, pescenica, ugl gdje prolaze tramvaji br 3, 5 i 9.. Valjd postoji tak nest, i da netko s pce zna osobu koja iznajmljuje :D
Nije valjd zg tak skup.. A pregovaracke sposobnosti, cuj, zivim o toga :D |
Evo i ja zbog posla trebam neki kratkoročni smještaj u Zagrebu, ne znam koliko dugo, ali mislim da neće biti više od pola godine jer ću onda kupiti nešto svoje. Najviše bi mi odgovarao Buzin ili blizina Buzina ili obilaznice. U stanu bih boravio uglavnom kasno popodne, večer i noć jer ostatak dana radim. Uredna sam osoba, ne pijem, ne pušim i lako se prilagođavam bilo kakvim zahtjevima. Ako netko ima nešto za ponuditi, bio bih mu beskrajno zahvalan. Unaprijed hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |