|
![]() |
#22142 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo, upravo me nagovaraju na roshtilj, pa si mislim, dali da idem ili ne? ![]() Edit: Vratio se sa roshtilja tezi 2 kg. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 18.04.2011. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22143 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas suha hrana-kranjske, hrenovke, kuhana jaja+hren, senf i raženi ![]()
![]() |
#22146 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Juce baka za ručak faširance i gravče,potom frend slavi diplomu,odojak i gravče..... a ja vodim nove topničke dnevnike ![]() Danas za čakru osto faširanac,2 jajca na oko i sir-vrhnje..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22148 |
Guest
|
Jučer sam si tjesteninu sa tunjevinom u bijelom umaku od vrhnja za kuhanje sa šampinjonima. Dodao 2 fefača da bude malo više ljuto! Danas štrukli. Zalio ih odozgora sa 200ml vrhnja za kuhanje i ubacio u vrhnje još 2 mliječna namaza. Tako su se fino zapekli, hrskavi, fini. Ufff! Dugo mi nisu uspjeli tak dobri. Mora da je do mliječnih namaza u kombinaciji sa ovim! -- Bila neka akcija u konzumu. 8 i neš kuna 3 kisela vrhnja i mislim 16 kuna 3x200g vrhnja za kuhanje. Pa imam kombinacija sira i vrhnja te jela sa vrhnjem za kuhanje zadnjih dana :P -- Htio sam pitat. Vidio sam na plakatu nekom akciju u plodinama, lidlu ili kauflandu. Ne znam točno. Mislim da je lidl u igri bio. Neko njihovo vrhnje za kuhanje. Pol kile za mislim da je bilo 8 i neš kuna. To je full jeftino pa htio pitat ak je netko probao i dal valja. Jer mi je to velika ušteda naspram "preskupih" zbregov i dukat... |
![]() |
![]() |
#22149 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Neznam za taj, ali probaj K-plus vrhnje za kuhanje. Skroz je gusto nije onak rijetko ko dukat, meni odlično Danas na poslu oslić, pomfi i salata. Doma njoki u umaku sa zdenka sirom, vrhnjem i običnim sirom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22151 |
našikan pravim haos
|
Danas imamo isto iz škrinje,diviziju jadranskih lignjuna,ulov jesen-zima 10-11(znaci ovece),dio će na roštilj a dio na moju inicijativu u fritezu(lignje bez prženja i vagona tartara su FAIL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22152 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Sitno nareži kisele krastavce, jedno plavo vrhnje, češnjak u prahu prema želji i dodaj majoneze dok ti nebude OK. Netrebaš niš soliti. Ostatak tokom tjedna potrošiš u sendvičima.
![]() |
![]() |
#22154 |
Guest
|
Ali brate. Jadranske lignje u fritezu! Grijeh! ![]() |
![]() |
![]() |
#22159 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22160 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo prebačeno sve na komp, pa krećem redom. Žderanje je počelo jučer sa picom za ručak + sok. Nastavilo se navečer, a na repertuaru je bilo janje moje malo ![]() ![]() ..... Spavanje .... Pola 10 misa pa nakon nje doručak. Kuhana šunka, prilozi, sir, .... kolači. ... Obiteljsko druženje ... Ručak opet jankić ![]() ... Odmaranje od silne hrane i g... hmm ne, oni ne utječu na umor koliko duga noć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22162 |
Super Moderators
|
Danas doručak ko i jučer-šunka u kruhu, rotkvice, mladi luk...treba pojest da se ne posuši ![]() Kuha se juha, treba malo oporavit želudac od Žderanja ![]()
![]() |
#22164 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
@timmy kruh je fantastičan Dakle evo i mog ne savršenog kolača, ali da ga ipak podijelim s vama. Prefini je, mekan, sočan, dupla čokolada i svi oduševljeni ![]() http://www.pohrani.com/f/2d/Ip/FhHGTFe/1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#22166 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam ja, stara je pravila, al znam i ja napravit. Voda, germa, brašno i sol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22168 |
Super Moderators
|
Danas omiljena Žderačina-pire, paradajz-sos i junetina iz juhe ![]() Ubil bum se ko zadnji sacpra ![]()
![]() |
#22170 |
Guest
|
Papa francuska ![]() |
![]() |
![]() |
|
|