|
![]() |
#154 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ljudi imam jedan problem...kada malo duze igram igra mi se zamrzne i moram je preko Task Menagera rusit, a nakon takva 2-3 rusenja izbaci mi bluescreen famozni i ispise dxgmms1.sys. Jedino sto znam da je to vezano uz DirectX ali nije mi jasno jer je to tek odnedavno pocelo...Grafa je XFX 9800GT sa najzadnjim driverima i updateom za DirectX (sa Microsoftove stranice)
![]() |
#155 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Never Forgetti
|
Imam taj patch v1.01...
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
Moraš pomagati onim ljudima koji su u nevolji odnosno koje vojnici kao napadaju ako si došao do toga.
Imaš na karti... I onda kako god pomogneš jednom po jednom tako oni postaju tvoji assasins koje treniraš i možeš ih pozvati kada god hoćeš. |
![]() |
#158 |
Never Forgetti
|
Igra je vrhunska samo sto me upravo sada ova kamera koja se cudno izvrne kada skacem toliko nazivcirala.... [EDIT:] Upravo presao, jedva cekam nastavak price ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 30.03.2011. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
i ja prešo,igro sa logitech chillstremom i dobro se može odigrat snjim samo na ponekim mjestima malo kamera blesava kao u npr u 9.sequencu drvo mi smeta i kroz krošnju drveta vidim samo ikonicu od ezia dok se mačujem sa borgijom, i malo kraj jadan ili ih ima više, moj kraj ubio onu plavokosu žensku
nego kak napravite onaj spoiler klik Evo ovako
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 30.03.2011. u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Dali vi mozete igrati sa frendovima tj. dali se mozete joinati njima. Ja i frend smo otvorili portove: 1000, 12000,55674, 49928, 12001 i 9100 te kada se zelimo joinati ili ja njemu ili on meni izbaci error unreacable. Ponekad ude ali nas onda razdvoji. Mene baci u neki drugi server, a njega ostavi u prethodnom. help!!!!!
![]() |
#162 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Jucer izasla prva pilot epizoda nove Showtime-ove serije, The Borgias ![]() Cini mi se da bi mogla biti odlicna serija http://www.sho.com/site/borgias/home.sho tko zna mozda se i Ezio pojavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
|
Cekajte,jesam ja lud ili sta?Dok sada na pocetkus secem Romom cujem nekakav zenski glas nesto sapce,ezio tako nesto? Nadam se da su ostali isto zamijetili ili sam ja previse gledao horror filmova? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Malo me muči neobično loša optimizacija za PC hadver. Čovjek bi pomislio da će stvari biti savršeno u redu s obzirom koliko smo trebali čekati da izađe verzija za našu platformu. Na mojem kompu igra se vrti sasvim solidno na nativnoj rezoluciji od 1920x1080 i sa svim detaljima na maksimumu (uz 8xAA) i uključenim v-syncom, ali iritiraju me učestali padovi frameratea na kojih 40fps bez nekog posebnog pravila. Izmjerio sam zauzeće GPU-a i ono je najčešće oko 60-70%, a skokovi blizu 100% vrlo su rijetki. Mjerenjem CPU nemalo sam se iznenadio kad sam vidio da je jedna jezgra gotovo cijelo vrijeme blizu 100% dok se ostale odmaraju na kojih 30. Uzmite u obzir da je CPU OC-an na 4GHz. Vrlo neobična raspodjela opterećenja. Jel još netko primjetio isto i što bi trebao podesiti za glađi rad? Probao sam modificirati AA i smanjivati različite postavke, ali bez nekog efekta. AC se baš zalijepio za tu jednu jezgru i čini se da ga ostali (slobodni) resursi ne diraju previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
Sve ok, ali pad fps-a na 40 te nebi trebao zamarat, mislim ono, wtf ![]() Meni nekad zna zaštucat ali vise manje samo kad krca memoriju prilikom ulaska na neku novu mapu/prostor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
♪☺☼☻♫
|
Evo vam jedan "tip" za brze pokretanje igre. Ovako shorcut direktno pali SP ili MP. Desni klik na shorcut od igre i zatim klik na Properties, i u "Target" dio dodajte na kraju /launchedfromotherexe /onlineUser:**** /onlinePassword:**** Umjesto zvjezdica stavite vas username i password. I to bi trebalo izgledati onda ovako ... "C:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\ACBMP.exe" /launchedfromotherexe /onlineUser:**** /onlinePassword:**** Ovaj boldani MP zaci da ce pokrenuti MP, ako tu stavite SP onda ce pokrenuti SP. I nemojte zaboraviti s vremena na vrijeme pokrenuti onaj updater, jer s ovim "fixom" se preskace onaj login screen i update checker. hf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Premium
|
Može li jedan od mojih 12-orice Assassina poginuti? (pa se ponovno mora regrutirati kandidat).. Pri tome ne mislim ako moze poginuti dok ga šaljem na zadatke po Europi već prilikom borbe kad ga pozovem? Do sad mi nisu pogibali ali valja znat.. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
|
Pa što je ovo? guštam polako, sve obavljam a full malo glavnu radnju a kad ono 7,8,9 sekvenca totalna linearnost, i onda kraj nakon kojeg se nemože nastavit.. Pa čovječe praktički nisam ni u Vatikanu bio (nisam pokupio zastavice, onaj zadnji 6. ključ Romulus), čuvao sam Vatikan za kraj i sad je stavarno KRAJ ![]() Super igra ali pred kraj prebrzaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Mislim da je trebalo 10ak puta stisnuti exit-exit-exit po onim animusima i menuu. ![]() Rekoh ajde odgledat ću, šta ima veze par minuta, a i dobra glazba je bila. 3-4 pjesme su se odvrtile dok je završilo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Yep, znala sam popizdit dok sam iz igre izašla, nikak i nikak... Kad se sjetim kolko puta sam alt f4 stisnula, dođe mi muka. ![]()
![]() |
#180 |
Premium
|
valja li ovo išta? ![]() igrao sam prvi dio i (opet!!) mi se ponovila stvar specifična za ubisoftove igre, a manifestira se tako da gameplay ima neku foru koju nemilice exploita tijekom igre pa mi se igra popne navrh glave i uopće je ne završim, svi splinter cell-ovi i PoP-ovi funkcioniraju na taj način (npr. jedan nastavak princa ima element smrzavanja vode i ono brate u svakoj jebenoj prostoriji ima minimalno 5 fontana, samo pljucaju vodu u različitom smjeru...a u prvom je creedu to većina misija koje sliče ko jaje jajetu, još kad pribrojimo loše rješen fight sistem, eto dovoljno opravdavajućih elemenata za brzi uninstall...jel se šta popravilo u ovom novom ili da se uopće i ne trudim? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|