![]() |
Assassin's Creed Brotherhood
Dečki iz Ubisofta ne gube vrijeme, samo neka se okane DRM-a u novom nastavku i sve 5, ne očekujem ni nekakvu revolucionarnu grafiku, samo neka priča i gameplay budu na visini dosadašnjih nastavaka :)
http://kotaku.com/5531849/gamestop-p...rhood-+-update |
mi lajks... :) mi hardli vejts... :)
kako je drugi dio zavrsio, nekako je i logicno da se igra nastavi u rimu... rece minerva da treba nac i ostale "sefove", da ima jos neprijatelja, ovo ono... a rim je puuuuno veci od firence i venecije, tako da ima safta za setanje okolo... Za multiplayer ne znam ni sam, ovaj SP me se tolko dojmio da ni sam ne znam jel bi htio uopce krenut u tom smjeru... |
hmmm...ovo mi je nekako prerano...jesen 2010...
uglavnom nekako mi je prerano za treći nastavak...možda ovo bude samo neka ekspanzija sa sside missionima ? |
Ja ovo ne prihvaćam, ovo je espanzija kraj rasprave. Punokrvni nastak će biti u sadašnjosti i igrat ćemo kao desmond, ali izgleda da ubisoftu idu ljepe pare od dotičnog pa bi oni malo više od 3 nastavka fuj fuj.
|
Citiraj:
Ali obzirom da se navodi Rim kao destinacija, imas pravo, potencijalno to i je jedna malo veca (nadam se) ekspanzija... |
Predooobro!
Rim ima još zanimljivih razdoblja, ali renesansa će biti dovoljno dobra:) Modern age je izvediv, ali neće to biti to... Pokraj sve tehnologije koja postoji skakanje i atletika iz prve dvije igre će biti jednostavno zastarjeli i to će biti neka potpuno druga igra. Plus što se templari dobro uklapaju u historical setting prve dvije igre, a napraviti čitavu igru u modernom dobu oko toga je malo prenategnuto... Zato su ti elementi lijepo dozirani u zadnje dvije igre. Doduše, završni obračun u modernom dobu je neizbježan. |
|
Ako napravi napredat ko dvojka naspram jedinice biti će to vrhunska igra. Nešto se spominjo i multiplayer ali mišljenja sam da je to za igru ovog tipa potpuno nepotrebno.
|
|
Citiraj:
|
Brotherhood nije trojka vec expansion i nastavlja se tocno tamo di je 2 stala.
Tko ne vjeruje nek mejla ubisoft Sto se tice 3 ne vjerujem da ce biti u sadasnjosti kad treba desmond nac one hramove a to ce najbolje napravit kroz neke pretke kroz povijest. Slazem se da ce se kraj igre odvijat u sadasnjosti tj. bliskoj buducnosti jer je to neizbjezno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo se nadam da ce ubisoft dobro izvest 3 dio posto je teško prenest čar koju igra ima u prošlosti u budućnost al vidi cemo. A za brotherhood se ne bojim samo nek se ubisoft drži istog sistema ko u zadnje dvi igre i biće ok od viška glava ne boli:D |
Ja se nadam da ce biti vise kao expansion, makar po traileru sumnjam da oce, jer mi je nekako preblizu dvojci....
|
"Lead your own brotherhood of assassins, as Ezio, and conquer Rome."
expanzija ili ne.....meni se svida...:) |
Evo jos jednog trailera
http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-...r-4341-27.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iskreno, meni ovo izgleda kao mogući neki pack gdje će biti AC 1 i AC2 + neki dodatni sadržaj.
|
Citiraj:
ma nije to nikakav ac3,samo expanzija jer je prebrzo za 3 nastavak. |
trailer je vrhunski....nista prostaje nam cekanje 11 mjeseca, ako se sta ne odgodi u meduvremenu i naravno nastavak price ac3....zanima me di ce smjestit radnju u trojici...
|
|
da, jos samo to je falilo....da cijelu veneciju mozes sravnat do temelja...:)
|
Vidi se neka puša ili samostrijel na leđima, moguće da će to biti ingame.
|
Zar nije samostrel bio posebno oružje u AC 1?
Znam da se i tamo nešto skupljalo i da kada si sve skupi dobio si samostrel ako se ne varam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije bilo samostrela u jedinici, doduse bio je u jednom traileru od jedinice ...
|
Evo odgovora http://wiki.answers.com/Q/Can_you_ge...ssin%27s_Creed
Da ja sam negdje bio čitao kao da se za zastavice sve dobi crossbow, al izgleda da je to bila samo patka. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |