|  | 
| 
 Assassin's Creed Brotherhood Dečki iz Ubisofta ne gube vrijeme, samo neka se okane DRM-a u novom nastavku i sve 5, ne očekujem ni nekakvu revolucionarnu grafiku, samo neka priča i gameplay budu na visini dosadašnjih nastavaka :) http://kotaku.com/5531849/gamestop-p...rhood-+-update | 
| 
 mi lajks... :) mi hardli vejts... :) kako je drugi dio zavrsio, nekako je i logicno da se igra nastavi u rimu... rece minerva da treba nac i ostale "sefove", da ima jos neprijatelja, ovo ono... a rim je puuuuno veci od firence i venecije, tako da ima safta za setanje okolo... Za multiplayer ne znam ni sam, ovaj SP me se tolko dojmio da ni sam ne znam jel bi htio uopce krenut u tom smjeru... | 
| 
 hmmm...ovo mi je nekako prerano...jesen 2010... uglavnom nekako mi je prerano za treći nastavak...možda ovo bude samo neka ekspanzija sa sside missionima ? | 
| 
 Ja ovo ne prihvaćam, ovo je espanzija kraj rasprave. Punokrvni nastak će biti u sadašnjosti i igrat ćemo kao desmond, ali izgleda da ubisoftu idu ljepe pare od dotičnog pa bi oni malo više od 3 nastavka fuj fuj. | 
| 
 Citiraj: 
 Ali obzirom da se navodi Rim kao destinacija, imas pravo, potencijalno to i je jedna malo veca (nadam se) ekspanzija... | 
| 
 Predooobro! Rim ima još zanimljivih razdoblja, ali renesansa će biti dovoljno dobra:) Modern age je izvediv, ali neće to biti to... Pokraj sve tehnologije koja postoji skakanje i atletika iz prve dvije igre će biti jednostavno zastarjeli i to će biti neka potpuno druga igra. Plus što se templari dobro uklapaju u historical setting prve dvije igre, a napraviti čitavu igru u modernom dobu oko toga je malo prenategnuto... Zato su ti elementi lijepo dozirani u zadnje dvije igre. Doduše, završni obračun u modernom dobu je neizbježan. | 
| 
 | 
| 
 Ako napravi napredat ko dvojka naspram jedinice biti će to vrhunska igra. Nešto se spominjo i multiplayer ali mišljenja sam da je to za igru ovog tipa potpuno nepotrebno. | 
| 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Brotherhood nije trojka vec expansion i nastavlja se tocno tamo di je 2 stala. Tko ne vjeruje nek mejla ubisoft Sto se tice 3 ne vjerujem da ce biti u sadasnjosti kad treba desmond nac one hramove a to ce najbolje napravit kroz neke pretke kroz povijest. Slazem se da ce se kraj igre odvijat u sadasnjosti tj. bliskoj buducnosti jer je to neizbjezno | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Samo se nadam da ce ubisoft dobro izvest 3 dio posto je teško prenest čar koju igra ima u prošlosti u budućnost al vidi cemo. A za brotherhood se ne bojim samo nek se ubisoft drži istog sistema ko u zadnje dvi igre i biće ok od viška glava ne boli:D | 
| 
 Ja se nadam da ce biti vise kao expansion, makar po traileru sumnjam da oce, jer mi je nekako preblizu dvojci.... | 
| 
 "Lead your own brotherhood of assassins, as Ezio, and conquer Rome." expanzija ili ne.....meni se svida...:) | 
| 
 Evo jos jednog trailera http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-...r-4341-27.html | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Iskreno, meni ovo izgleda kao mogući neki pack gdje će biti AC 1 i AC2 + neki dodatni sadržaj. | 
| 
 Citiraj: 
 ma nije to nikakav ac3,samo expanzija jer je prebrzo za 3 nastavak. | 
| 
 trailer je vrhunski....nista prostaje nam cekanje 11 mjeseca, ako se sta ne odgodi u meduvremenu i naravno nastavak price ac3....zanima me di ce smjestit radnju u trojici... | 
| 
 | 
| 
 da, jos samo to je falilo....da cijelu veneciju mozes sravnat do temelja...:) | 
| 
 Vidi se neka puša ili samostrijel na leđima, moguće da će to biti ingame. | 
| 
 Zar nije samostrel bio posebno oružje u AC 1? Znam da se i tamo nešto skupljalo i da kada si sve skupi dobio si samostrel ako se ne varam. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Nije bilo samostrela u jedinici, doduse bio je u jednom traileru od jedinice ... | 
| 
 Evo odgovora http://wiki.answers.com/Q/Can_you_ge...ssin%27s_Creed Da ja sam negdje bio čitao kao da se za zastavice sve dobi crossbow, al izgleda da je to bila samo patka. | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |