|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
office problem....
Evo ovako: Na dolje stavljenoj slici vidite hijeroglife koji mi se pojavljuju u officu umjesto matematičkih formula,. Kako se toga riješiti.?? Naime kad printam , isprinta mi sve normalno onako kako treba biti, (bez tih čudnovatih znakova). slika: http://img709.imageshack.us/i/unledno.jpg/ fala društvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Hihi stezni i zavareni spoj? ![]() Jesi probo oznacit jednadžu -> equation tools -> design -> tools -> normal text. Pada mi na pamet još i select all pa promijenit font. Koji word imaš, a u kojem je rađen proračun? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ma probao sam po jednadžbi mrdati i ništa ne postižem , stvarno neznam u čemu je problem, Imam trenutno Office 2010 koji sam instalirao da probam tako riješiti problem i nisam uspio, prije toga sam imao 2007, i probao sam i Office Enterpise i neide. I u svakom isti problem... Program je spremljen u Officu 97-2003... Probat ču sada stviti 2003 da probam s njim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ništa ne pomaže, probao sam obrisati stavljati isti, druge i nista ne dobijem, probao win update i opet ništa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|