![]() |
office problem....
Evo ovako:
Na dolje stavljenoj slici vidite hijeroglife koji mi se pojavljuju u officu umjesto matematičkih formula,. Kako se toga riješiti.?? Naime kad printam , isprinta mi sve normalno onako kako treba biti, (bez tih čudnovatih znakova). slika: http://img709.imageshack.us/i/unledno.jpg/ fala društvo :chears: |
Citiraj:
Hihi stezni i zavareni spoj? :D Jesi probo oznacit jednadžu -> equation tools -> design -> tools -> normal text. Pada mi na pamet još i select all pa promijenit font. Koji word imaš, a u kojem je rađen proračun? |
Ma probao sam po jednadžbi mrdati i ništa ne postižem , stvarno neznam u čemu je problem, Imam trenutno Office 2010 koji sam instalirao da probam tako riješiti problem i nisam uspio, prije toga sam imao 2007, i probao sam i Office Enterpise i neide. I u svakom isti problem... Program je spremljen u Officu 97-2003...
Probat ču sada stviti 2003 da probam s njim |
Ista stvar i sa Office 2003, pitao sam kolegu i njemu na 2007 otvara bez problema. Izgleda da nije stvar u Officu, ima li tko kakvu drugu ideju??
|
probaj sa reinstallom officea, to ti je 15 min posla...
|
Ništa ne pomaže, probao sam obrisati stavljati isti, druge i nista ne dobijem, probao win update i opet ništa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |