|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
u čem je fora?6800Le Vs GT
pa evo frend ima Le otključu sve i score u petom marku je 4778? kako, ja svoju GT dignem skoro na Extreme 444/1820 i dobijem kako kad oko 500 više?kakt, dal onda Le ne radi dobro u nečem drugom il šta? I da još nešto,di se ulazi u Bios od grafičke i kaj se tam može napravit da bi bolje radila i kakav je rizik ![]() i još nešto, kaj mislite dal ću moć igrat novi Morrowind-Oblivion? To mi je jako važno,vidio sam grafiku pa se bjim da mi grafička ne bi posustala na njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Imate isti proc, mem, hdd...?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Inače, ako se 6800le otključa na 16 pajpi, i ako su sve ispravne, čip je praktički jednak kao na 6800 Gt, još ako se klokne... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: u čem je fora?6800Le Vs GT
Citiraj:
Koliko jaku-to ćemo još vidjeti ![]() Ali mora delati na GT kak god okreneš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Samo što se eto - grije! :burn:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Dobio si šrotan primjerak i kaj da ti ja radim... Meni temp ne prelazi 58 C šta god joj radio... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ma nema potrebe ulaziti u raspravu, samo sam malo tuzno ironican, kada kazem da se je uloga kartice od 1800kn u tome da se grije... kartica radi bez daljnjeg ali neodusevljava... barem ne sa stock coolerom (NV referentni) ako bilo ko ima 6800 seriju, i voli svoje usi malo vise od blata na tenisicama, onda ce staviti NV5 silencer |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
jebo vas cooler, meni se na Gainwardu ventilator niti ne čuje !!! znate od jednog neispravnog ventilatora učiniti cjelu seriju kao loš posao ! NV5 ...isti qrac hladi nešto bolje, ali Sam Fišer ima oko 60 , a meni s orginalnim cca 65 ! ...pa gdje je isplativost te investicije , a podizanje clocka jezgre nema veze koji cooler imaš kada je jezgri svejedno do 135 stupnjeva ako se neki žele hladiti frižiderom neka to i plate , ali u praksi nema apsolutno ništa bolje perfomanse od najobičnijeg tvorničkog coolera ! na svoju sam montirao hladnjak od P3 ima ga podosta i krajnji rezultat je nikakav,...isto se grije !!! jedino u mirovanju je temperatura 5 stupnjeva manja i kreče se oko 50 stupnjeva, a pod opterečenjem ide isto do 65 ...tako da se ne isplati NV5,...nema potreben ...bolje kupiti sendvič s pršutom i dobro se najesti ! Usput, imam dva Codegenova 480Watna napajanja pa vjerujte,...ne čujem ništa iz unutrašnjosti !; a ,kamo li taj mali pikavac od propele ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Meni je i jedno glasno (bar ono jedno koje sam imao prilike cuti kod frenda)...a ti imas 2 pa nis ne cujes? :confused:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
...govori glasnije !,...ništa ne čujem.... da...imam dva ...da Codegena 480W.... jesu li glasna,....ne znam,....ali zadnji put kada se srušio boing na krrov moje kuče ipak sam vidio nekakav plamen !? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
he, kad smo kod tišine, bolje si kupit dobro ozvučenje sa Subinom i to je to Ja imam Leadtekovu karticu i Levicom napajanje sa dva ventilatorčića i i jako je tiho,ali i da se čuje nebi čuo jer mi stalno basevi čiste to malo kaj je ostalo od mozga i bubnijća ![]() pa onda je bolje kupit zvučnike za oko pola kile kuna nego platit novi cooler,uzet Papsta,nova napajanja i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma buka nije vazna toliko AKO NE RADIS PO NOCI!!!!. Ja radim nocu (za sada) i nemate pojma kako mi buci originalan cooler od 9800SE kartice. Onaj crni.AAAAAAAAAAA. Stavio sam ultratihi noname vent na sink od JET7 coolera i napajanje neko srot UBER TIHO!!!!! 400w. Ja zadovoljan sa 9550 Connect3d (no vent). Prodao i kupio 9800SE i JEEEEEEEbOTE kako se cuje po noci. Iritira toliko da imam osjecaj da me nesto pika u mozak. Ne mogu se ni na posao koncentrirati. Dusu dam za moj prodani silencer -.....smrc ![]() ![]() @SKY Poslat cu ti nekog kao sto je Mitzek da te nauci da ne smijes siriti bolest naokolo. Dobio sam od tebe tishinus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja mogu spavat 2m od kompa, bočna strana otvorena ![]() Znam kako pile stock ati cooleri bez brige. zalman me je rješio muka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
|