|
![]() |
#21961 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#21962 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Srdela danas ![]() -12kg od 9.1.2011. do danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21963 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Doručak u 08:30 komad pize iz Mlinara. Gablec u 11:00 špek, šunka, domaći kruh sa bučinim sjemenkama, stepka i dva gembaća. Pa još litra i pol mineralne jer je bio nekak suhi zrak. ![]() 15:00 ručak, ponvno špek, šunka, domaći kruh sa bučinim sjemenkama, stepka i jedan gembać. Dovlekel se doma oko pet i ubio jedan Tuborg pa otišao pretočit pivu i pripremit za drugu fermentaciju. Naravno da sam moral malo degustirat. Sad sam stvarno gladan i mogao bih nekaj konkretno pojest. ![]()
![]() |
#21964 |
Super Moderators
|
Krme pijano ![]() Ja sam si već složil večeru-domaći kruh, sir, vrhnje, zigorska sapunjara i jabuka ![]()
![]() |
#21965 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
francuski krumpir sa špekom, vratinom i čilijem iz mlinca...jedva cekam da okusim ![]() evo i slika, zenka me natjerala da ju pohvalim ![]() http://www.pohrani.com/f/9/sC/2VlRMqkC/dsc00776.jpg znam da treba to raditi u vatrostalnoj, al jbg...nemam vatrostalne...studentski zivot ![]() i desert, panakota s visnjama http://www.pohrani.com/f/1W/13A/3T6P3q1a/dsc00777.jpg oprez. 7 megapikselne slike ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 26.03.2011. u 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21966 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kako smo ja i frend digli jednu pofinu svotu na kladari odlučili smo se odabrat najbolji zagrebački u našoj županiji,nakon 5komada u najpoznatijim odredištima(međi njima i famozni Ribic) i obostrani glas je pao na Zelenjak i njihovog prvaka. Nije najveći,nije najeftiniji ali je napravljen od finijeg mesa i u stilu rolade stoga održava kontinuitet od bar centimetar sira tokom cijele dužine i definitivno je u kombinaciji sir-šunbka-meso...najukusniji od svih. Al ispod 120kn po obroku prošli nebute....warning. Danas smo se zaigrali u Ragusi malo,Wraže,da te podsjetimo ![]() Prekosutra se priključujem repki u jednom perverznom hotelu u Parizu(malo na grbaču Vlatka ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.03.2011. u 20:54. Razlog: nema veze sa temom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21967 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ja ću sada graha ala Syssa, ali sa monogo mesa. ![]()
![]() |
![]() |
#21968 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
A i onaj ogroman znak kao da su Bauhaus ispred je odvratan.
![]() |
![]() |
#21969 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@amdejac... onaj sa grah juhom? viš' nisam to dugo spravljao, baš bi moglo past koji dan ![]() danas odlučio malo počastiti ženu sa prvim ovosezonskim roštiljem: ![]() - predivnu vratinu našao u merkatoru, zmiksana marinada od soli, vegete, papra, ulja, sojinog umaka, pola limuna, senfa i crvenog tabasca... mazano još na roštilju sa ostacima marinade ![]() - desno gotovi ćevapi i pljeska sa sirom, lijevo krumpir spreman za papa asada sa pripadajućim umakom ![]() - krumpir (stvarno mu dugo u žaru treba), umak (veliko vrhnje, dva abc namaza od vlasca i malo majoneze), vratina za poludit dobra i ljuti fefač... peče me guzica u vražju mater ![]() ![]() - salata od crvenog i bijelog graha, rotkvica, mladog luka i bučinog ulja i gotovi krumpiri ![]() - polako nestaje skupina veselić ![]() sve skup zabili po rastegnutom krevetu i udri brigu na veselje uz mehaničara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21970 |
Moderator
|
Malo sam modificirao tvoju verziju. Dva poveće šnicle od vratine na kockice i malo špeka na trakice sam prepekao na malo ulja. Meso sam napacao sa mrvicom vegete, žličicom ljute tucane paprike i malo ulja, tako da prilikom pečenja nije potrebno stavljati ulje. Obavezno radim u zepteru ili nekoj rajngli sa debelim dnom tak da ju mogu dobro zagrijat pa u nju hitit mesinu. Kasnije klasika. 6 dcl hladne vode, juha od graha. Od začina peršin, češnjak i luk u granulama, crvena paprika. U grah dodajem malu piksu kukuruza, piksu crvenog graha i jednu piksu crvenog graha sa kukuruzom u ljutom umaku ili u onom paradajz meksičkom. Nisam imao kiselog vrhnja pa sam stavio vrhnje za kuhanje. Volim da mi to ispadne malo gušće. ![]()
![]() |
#21971 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sparoge+spek+jaja ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#21972 |
Super Moderators
|
Od sinoć su teleća jetrica u mlijeku-još malo pa idu u tavicu ![]() Uz to pire-krumpač i matovilac.
![]() |
#21974 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21975 |
Super Moderators
|
![]() |
#21976 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21977 |
Super Moderators
|
![]() |
#21978 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21979 |
Super Moderators
|
![]() |
#21982 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#21983 | |
Moderator
|
Citiraj:
Isto sam danas skuhao 17 litara iz Back extrakta. Već je počelo kipit. Flašice od petka fermentiraju na ugodnih 22 stupnja. A složio sam si i drobilicu za slad pa sam danas pripremio 4 kg novogradiškog slada i kilu karamel slada. Kak bi bilo da to iskombiniram sa pšeničnim sladom ili pšeničnim neslađenim pahuljicama? Ili da ostavim čisto, a drugu rundu kombiniram. ![]()
![]() |
![]() |
#21984 |
Super Moderators
|
Suha hrana-špek, feta, par maslina i rajčica+raženi ![]()
![]() |
#21985 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Danas za ručak je mama kuhala knedle sa šljivama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21988 |
Registered User
|
@Šole ja ću samo strpljivo stat u red ![]() Dakle danas, šta reć. Kak me boli zub nisam imala mira, pa sam napravila 2 vrste kruha, jedan je onaj kaj dugo stoji ili sa velikim rupama, a drugi je bijeli, ali sam napravila 2 štruce, jedan za šogoricu i jedan za moje starce, ma jesam dobrica ufff ![]() A desert, pa mislim kaj reć, slike govore sve..... http://www.pohrani.com/f/2Y/Zu/3rXC0Sks/001.jpg http://www.pohrani.com/f/1V/io/af8jZmE/002.jpg http://www.pohrani.com/f/1A/132/1lKNQkQx/003.jpg http://www.pohrani.com/f/2y/yh/3BlNu9NO/004.jpg Stvarno lagani desertić, mislim za napravit, inače okusom i kalorijama bomba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21989 |
Super Moderators
|
Kelj, faširanci ![]()
![]() |
#21990 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001