|
![]() |
#211 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Jel treba neke postavke namjestit dodatno lili?
![]() |
![]() |
#212 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
ne treba nikaj drugo namjestat EDIT: HRTovci ne nastupaju sutra jer nisu unutar 107% ![]() A Sutil je imao vise srece nego pameti, izvrtio se u ciljnoj ravnini jer kada je ulazio u nju je stisnuo DRS i KERS u isto vrijeme i ostao bez gripa i izvrtio se Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.03.2011. u 07:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Energetsko piče ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ovaj RB je vanzemaljac za sve u kvalifikacijama ![]() treba vidjeti kakav ce im biti race pace sutra, ferrari me je razocarao, iznenadjenje mi je petrov na 6om Sto se tice HRTa mislim da ce oni bzvze putovat na trke, pa samo danas moraju naci oko 3 sekunde da budu ko Virgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja zaspao na ovaj uvodni dio, iskreno se nadam da ce biti na reprizi popodne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
neznam dal ima veze s preglednikom al i meni se isto pojavilo na FF, međutim napravio sam reinstalaciju programa i sad sve šljaka
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
vettelovo vrijeme vez kersa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#221 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pa normalno, pretekli bi ih u 5. krugu za krug, samo smetaju. Što se expat shielda tiče, jutros se konektao čim sam lap upalio prije kvalifikacija, BBC one je zakon, odlični komentatori, čovjek na terenu, Eddie Jordan je bio gost. Iako iskreno, meni fale Blažićko i Novak, znali su zanimljivih priča ispričat, ponekad su bili prave babetine s tračevima. I naravno, Ferrari me totalno razočarao!
![]() |
#223 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ja sam ujutro prvo upalio RTL i nisam mogo podnjet onaj njemacki, onda prebacio na slovence, a tamo slika onak sva stisnuta i onaj slovenski, bolje sam kuzio njemacki ![]() i odusto od telke i upalio komp i gledo na BBCu prijenos Sutra na njemu gledam trku i nadam se da nece stekat prijenos |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Ma kak imam staru telku onda mi je slika radi kompresije stisnuta na cijeli ekran, jer nisu htjeli rezat signal. to je isto imao i neko vrijeme hrv. RTL i to je radila NOVA tv kada su prenoslil LP. Gledam na BBCu jer komentiraju Coultard i Jordan i pricaju zanimljive stvari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Super Moderators
|
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To sam vidio, haha, jos kako se Ron Dennis smijao, tog covjeka je tesko uopce vidjeti nasmijana, a kamoli da zbija sale sa Jordanom. Jos Jordan rece da od Rona nikad nije nista dzaba dobio. ![]() A Button se sjebo, zaboravio sta je pricao kad je Ron naisao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Super Moderators
|
![]() |
#228 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nije da se i Nico nešto proslavio ![]()
![]() |
![]() |
#229 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedino sam ja imao sreće pa sam gledao Q1 i Q2 na engleskom, a Q3 na ruskom ![]() ![]() Perez i Kobayashi bi mogli bit iznenađenje sutra. Od Heidfelda sam više očekivao, a Petrov je ugodno iznenađenje. Samo da se Kubica što prije vrati, Renault je zvijer ove sezone.
![]() |
#230 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...am/default.stm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Super Moderators
|
Možda i Prasićko uleti u fušu, kad plati kredite ostane mu jadnom samo 7 somova čistog a to mu nije ni za špeceraj ![]()
![]() |
#233 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
UJ super, već sam si danas gruntao kako je gotovo nevjerojatno što neću moći pratiti F1 preko B.netovog osnovnog paketa na engleskom, već samo na njemačkom (Sport1), pošto Eurosport International ne prenosi F1... Neka komentira tko god želi i hoće, inače uopće ne slušam što komentiraju, samo neka ne bude previše reklama i neka komentator ne govori za vrijeme team radija i ja sretan ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
FIA je gomila nesposobnjakovica. Svako moze vidjeti da se to krilo savija, svako zna da se savija, ali ne, ono prolazi njihove testove. Obzirom da ih optuzujem kao gomilu neposobnjakovica, evo kako bi to trebalo rijesiti: Par senzora na dno krila koji ce pratiti udaljenost od podloge, te propisati minimalnu udaljenost. Pravilo prilagoditi pojedinim zahtjevima staza, jer nije svugdje isto. Preostaje samo pratiti tu udaljenost tokom GP vikenda i to je sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#237 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Malo mi je cudna ova izjava i usporedba, Schumacher nije vozacki mozda kao sto je bio (iako je lani imao odlicnih trenutaka, kao prvi krug u..ne znam di, netko je postao youtube video tu na forum, gdje je oprao petoricu) i pitanje je hoce li ijednom doci do podija, ali je (uz bolid koji ima) solidan, zasto bi se povukao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() prvo, rijec-dvije, cijela stvar meni funkcionira savrseno na FFu 3.6.16, NOD32, Adblock. savrseno. e sad, sami postupak je jednostavan, kliknes i sejvas ovo sranje od download instala, povuces sami program koji se sam instaliran, ali ne kako treba. uglavnom meni isto nije sljakalo prvi put, pokusam deinstalirati - patka. i pojma nemam zasto sam opet pokrenuo istu instalaciju (samog programa koji je skinut, 5 i nesto MB), isto me pitao za ono nesto da li da instalira ili ne (onaj dodatak za browser nisam instalirao), i drugi put ocigledno duze instalira - i instalira kako treba. na kraju se mora pojaviti RUN PROGRAM / CREATE SHORTCUT. i nakon toga - savrsenstvo, na dva kompa streama 5/5, a dijele vezu od citavih ~2Mbps........... uglavnom - stvar radi, ja se veselim sto se ovi regionalni prenositi kod nas, ali i ovo preko BBCa je definitivno jako jako dobra stvar, pogotovo s obzirom da je kvaliteta slike zaista na razini + komentatori.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |