|
![]() |
#1351 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovisi što ćeš radit na njemu, osobno kod mene je ovakva situacija: Mail (kom 3), neke stvari za posao- običan surf, vijesti, ponekad google maps, rijetko nešto skidam (skidam doma prek wirelessa), traženje raznih gluposti po netu, i to max max 200 Mb mjesečno ![]() Imam paket od 2 GB koji ne znam na koji način bi mogao potrošit.
#1352 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nijedan se novi iPhone 4 iz VIP-a ili T-MOBILE-a ne moze otkljucati. Kazu da bi trebao izaci unlock kad izadje 4.3,ali to je ustvari kad izadje dobar JB za 4.3,znaci mozda ces cekati i mjesec i vise dana za unlock a mozda 10. Iphone 3g/3gs se moze svaki otkljucati,ali na novom 3gs-u gubis garanciju jer se mora staviti BB od ipad-a na njega ali se vise ne moze vratiti na iphone-ov original BaseBand. JB radi na svim modelima. |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo copy/paste sto je novo Citiraj:
![]() |
#1355 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ja bi ga doma i ako kupim iphone sto trositi mrezni promet kad bih mogao wireless doma. dakle sto mi treba, neki specijalni modem i sto? trenutno imam neki grbavi i onda jos neki razdjelnik koji daje izlaze za 3 kompa u stanu. i takodjer cuo da ima upada u wireless kradje prometa i tako kako se zastititi |
|
![]() |
#1356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za doma ti treba wireless router. Bilo bi dobro da pročitaš koji je model taj što imaš i tko ti je ISP (ne pašu svi routeri na sve ISP-ove). On ti šalje signal po kući na koji se spojiš sa svojim iPhonom. Zaštitu možeš podesiti u postavkama routera (WEP zaštita je sasvim dovoljna). Pri prvom spajanju moba na tu mrežu, bit ćeš upitan za password koji si upisao u postavkama routera. Mob će je zapamtiti i više te neće pitati za nju već će se automatski spojiti na kućnu mrežu. Wireless modem možeš kupiti po raznim oglasnicima za 100-200kn. Više detalja o svemu ovome imaš u ADSL bibliji u podforumu Mreže. Za lovljenje signala po gradu, sistem je sličan. Upališ wireless na mobu, potražiš mreže koje su u dosegu moba i spojiš se na neku od njih. Ta mreža mora biti otvorena tj. bez zaštite jer se bez njenog passworda nećeš moći prikopčati.
#1359 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
#1360 |
Guest
|
a ocu znati ja to nije nis prekomplikovano? il da kazem liku iz b neta da napravi odmah sve WPA ako ce znat, donjet ce kroz par dana novi router... |
![]() |
#1361 |
Premium
|
Nije komplicirano. Ukoliko će ti netko drugi raditi wlan, zapiši negdje WEP/WPA šifru jer ako je zaboraviš bit će frke.
#1362 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
I-phone 4
Dakle, uz opasnost da pitam nešto što je već negdje postano molio bi da mi netko od veleštovane svekolike populacije foruma objasni sljedeće: Jel moguće da mi frend donese ajfon iz SADa zaključan na neku od njihovih mreža i da ga ja tu mogu koristiti(otključati, jailbreakati) recimo na tele2 mreži?I jel bolje da on tamo već kupi neki otključani ili je bolje da ja to tu probam? unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Trenutno se Iphone4 ne da otključati. Jailbreak može. Ako imaš priliku bolje kupi tvornički otključanog.
#1364 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
znači u ameriki da kupi ajfon koji nije vezan uz neku mrežu njihovu? to može? i takav će raditi u HRV? |
![]() |
![]() |
#1365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Koristim 3GS vec godinu i pol, iako mi je pal nekolko puta na pod, cestu, i dalje radi kak se spada ![]() I, trebao bih pomoc, el netko zna za navigaciju sa topografskim kartama za iPhone, a da sadrze zagreb i okolicu? |
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
#1368 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1369 |
The mighty pirate
|
Ne? http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-SEALED...ht_3229wt_1139 Naravno, većina smrdi na fake, ali lako u tom moru nađe nekog koji je u blizini pa ga osobno pokupi kad je već gore.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.03.2011. u 01:18. |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1371 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
imam par pitanja, trebam par odgovora ![]() 1. Kad spremim novi broj dali broj ide na sim ili memoriju telefona? pitam jer sam primjetio kad sam ga kupio da sam morao prvo importirati kontakte,,, ako ide na mem telefona, kako ih bez JB (dakle bez cydia app) prebaciti na sim kad mob odlucim prodati? 2. ako spojim frendov i4, 4.3 na svoj komp dali ga itunes prepoznaje kao jos jedan moj uredjaj i koristi podatke od moje kreditne kartice ako bi kupovao app ili ide 1 uredjaj za jednu kreditnu karticu a kod dodavanja novog mogu opet dodati istu karticu? 3. kad odlucim prodati mob dali novi vlasnik dobiva i sve moje placene i free app sa mogucnoscu updatea posto nece imati pristup mom itunes acc, odnosno hoce li imati kakav konflikt sa svojim acc koji napravi posto su app kupljene na moj? 4. gdje ode mail poruka kad se ode na opciju archive, ne vidim ni u gmail skicama ni u memoriji uredjaja. ![]() ////////////// e jbg trebao sam prije pitati, bio mi je frend i sincao se i pokupio mi sve app sto sam poplacao -.- a lijepo sam itunesu rekao da to nije moj novi mob... dobro pa nije i imenik prekopirao a htio je ^^ na koliko se jos uredjaja moze syncati moje app bez placanja? Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 14.03.2011. u 21:05. |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Po toj cijeni više se isplati postati dužnik domaćem operateru na dvije godine. |
![]() |
![]() |
#1375 |
Premium
|
Vodila se ovdje i na drugim forumima polemika o otključavanju iP-a nakon isteka ugovora. Netko je pisao t-scumu i oni su to odlučno odbili, kao nemaju dozvolu, ne znaju i slične spike. Da li je netko pitao direktno Apple ili njihovog ovlaštenog distributera/servisera u HR?
#1377 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Dali netko zna gdje se može nabavit iphone sa basebandom 01.59.00??? vidio sam u prijašnjim postovima da se u hrvatskoj prodaju samo na 4.2.1 firmware-u... e sad još jedno pitanje vidio sam da su u svim t-centrima imaju iphone sa 4.0.1 firmware-ima to znaći da su na 01.59.00 baseband-u e sad je pitanje dali se može zatražiti kako da mi prodaju taj uređaj? |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Neznam na kojem si softweru ako si na zadnjem 4.2.1 ili 4.3 samo u postavkama isključi celular data ili ti podatkovne veze, a ako to nema SBsettings. |
![]() |
![]() |
#1380 |
Xulos :)
|
nece.Pitat ce te dali zelis backup ili set as new ![]()
|
|