|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Partition Magic 8
Imam Particioniran disk na tri particije. Jedna je skrivena, odnosno u njoj se nalazi instalacijski softver za ponovnu instalaciju windowsa – ona je nedodirljiva. Druga je particija C: koja je FAT32 i ima 10 Gigabyta, Treca je D: koja je NTFS I ima 46 Gigabyta. Ja bi htio vratititi na pocetno stanje koje je bilo ovako: Particija C: - FAT32 – 26 Gigabyta; Paticija D: - FAT32 – 30 Gigabyte. Mozeti li mi reci kako sa Partition magic 8.0 to ide – neki mali tutorijal ili nesto slicno bi bilo dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
"Dodirljiva" je ta particija,ne brini ti ![]() Ako češ nju ostavljati onda D: moraš formatirati u FAT32 i onda je smanjiti na 30GB a onaj free space što ostane dodijeliš C: i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Sve ostalo stoji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
partition magic
Dajem prijedlog da netko od moderatora napiše kratki ili još bolje duži prilog o radu s navedenim programom. Mislim da bi mnogima koristilo
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam problem.. radio sam nesto u partition manageru i zeznuo sam cijelu particiju. Nisam je mogao otvoriti i pisalo je da je unformated.. isao sam na backup wizard i napravio image od cijelog diska.. formatirao sam taj disk i kad sam pokusao vratiti sve podatke sa tog imagea uz pomoc restore wizarda nije mi htjelo i govori mi kako nece zato sto se radi o velikoj kolicini podataka.. fileovi od tog imagea su neki .PBF i pojma nemam sta dalje.. MOLIM VAS pomozite mi jer sam imao dosta vaznih podataka na disku i lud sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zadnji post u ovoj temi (prije tvoga) @01.02.2005., 06:36 kul! ![]() Get data back ili Easy recovery pro pa izvlaci podatke.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|