![]() |
Partition Magic 8
Imam Particioniran disk na tri particije. Jedna je skrivena, odnosno u njoj se nalazi instalacijski softver za ponovnu instalaciju windowsa – ona je nedodirljiva.
Druga je particija C: koja je FAT32 i ima 10 Gigabyta, Treca je D: koja je NTFS I ima 46 Gigabyta. Ja bi htio vratititi na pocetno stanje koje je bilo ovako: Particija C: - FAT32 – 26 Gigabyta; Paticija D: - FAT32 – 30 Gigabyte. Mozeti li mi reci kako sa Partition magic 8.0 to ide – neki mali tutorijal ili nesto slicno bi bilo dobro. |
"Dodirljiva" je ta particija,ne brini ti:D
Ako češ nju ostavljati onda D: moraš formatirati u FAT32 i onda je smanjiti na 30GB a onaj free space što ostane dodijeliš C: i to je to. |
Citiraj:
Sve ostalo stoji. |
Citiraj:
|
partition magic
Dajem prijedlog da netko od moderatora napiše kratki ili još bolje duži prilog o radu s navedenim programom. Mislim da bi mnogima koristilo
|
Imam problem.. radio sam nesto u partition manageru i zeznuo sam cijelu particiju. Nisam je mogao otvoriti i pisalo je da je unformated.. isao sam na backup wizard i napravio image od cijelog diska.. formatirao sam taj disk i kad sam pokusao vratiti sve podatke sa tog imagea uz pomoc restore wizarda nije mi htjelo i govori mi kako nece zato sto se radi o velikoj kolicini podataka.. fileovi od tog imagea su neki .PBF i pojma nemam sta dalje.. MOLIM VAS pomozite mi jer sam imao dosta vaznih podataka na disku i lud sam
|
Zadnji post u ovoj temi (prije tvoga) @01.02.2005., 06:36 kul! :)
Get data back ili Easy recovery pro pa izvlaci podatke.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:15. |