|
![]() |
#92 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
I za onog koji prelazi s modema...ali pazi. Na dslu ti je pogled na net drukciji.Mozes ti ostat po starom, OK, ali kad se vidi mogucnost flatratea(ako se obistini), pa ovo, pa ono...pa teski flash stalno, pa webTV, pa internet radio, razni streamovi... TAJ internet je, gotovo bih rekao, "drukciji ko nebo i zemlja" od onog na kojem si ti sada.Ako ikada uzmes...shvatit ces sto govorim.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
A znam - ti mu daš prst, a on bi cijelu ruku ![]() Imam još jedan kompjuter na donjem katu na kojem je sad ISDN (na ovom je sad modem), tako da ako otkažem ISDN uštedim 50 kuna pretplate i mogu realizirat nekakvu Wi-fi mrežicu ta lagani gaming i sharanje DSLa, pa možda nagovorit starce za 5GB, ipak mi je flat preskup, a realno gledano uopće mi ne treba. Samo što nisam baš upućen u bežične mreže, ali sve se može naučit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
hajke oko cijenika me ne zanima, ali ovaj paket 384/64 + 5Gb za nešto manje od 200kn bi za moje potrebe bio idealan...ovako potrošim više od toga na fu*king dialup-u :mad: "velike" stvari (veće od 100Mb) ionako mogu dobiti iz drugih izvora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Može se naučiti.Ti treba pomoć?Najzgodnije bi bilo uzeti neki wifi router, a na ostale kompove wifi kartu.Za dva kompa however su dovoljna karta i karta(ali zbog dijeljenja veze i mnogoceg drugog, da sad ne ulazim u detalje je PUNO BOLJI ROUTER).Radi jako dobro...verzija s routerom kod mene.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
Još se samo nadam da će brzo to i u moju ulicu (2 kilometra od Splita - tako blizu a tako daleko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Siemens SE515 DSL wifi router, koji T-com nudi za 99kn uz ugovor na 18mjeseci... uredjaj je skroz dobar, kvalitetan WIFI chip u njemu, u njemu je integriran i ADSL modem, tako da nemas 3 "kutije" nego je sve u jednoj (ADSL modem, ADSL router i WLAN AP) mislim posto ionako uzimas DSL na duzi period, svakako se isplati ubosti to cudo za 99kn... jedini je problemcic ako zelis spojiti vanjsku antenu za wlan... moze se to izvesti, ali moras lemiti pigtail kabel (a time se gubi garancija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
ČLAN FKTa
|
TNX. To onda dođe puno jeftinije nego uzimat sve zasebno, još samo treba nadodat za 2 wifi kartice, ako sam dobro razumio. A i ne planiram baš neke antene jer ne znam s kime bi, u ulici možda 2-3 ljudi ima malo suvremenije kompjutere, neću stavljat oglase na autobusnim stanicama da tražim klijente za mrežu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
yay. al još uvijek stoji ovo: za 680 kn u T-Comu dobijem 1,5 Mbit Flat Rate za 530 kn u Lakisatu dobijem 16 Mbit Flatrate lakisat.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Za sve postojeće korisnike MAXadsl usluge (uključujući i WLAN) nove cijene će se početi primjenjivati počevši od 1. veljače 2005, a korisnici će biti direktno obaviješteni o novim cijenama i uvođenju novih paketa putem e-pošte i promotivnih letaka. ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Premium
|
Nadam se da su se svi pesimisti razocarali ugledavsi nove cijene. 188kn za 384/64 s ukljucenih 5GB je super cijena za nase prilike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
a za one koji ne čitaju mala slova... "Ovdje valja reći da, u sklopu tzv. fair use dogovora, MAXadsl Flat pristup podrazumijeva načelo razumne uporabe mrežnih resursa, pri čemu T-HT zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() šta je 10.000 odvjetnika na dnu oceana u društvu 10.000 političara ? Dobar početak ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pitanje je samo na koji će se način to određivati u Rvata (razumna upotreba mrežnih resursa) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Premium
|
Citiraj:
međutim, kao što je vrlo uobičajeno da ti t-ht ispostavi račun od preko nekoliko tisuća kuna sa objašnjenjem da si nazvao jamajku 10 puta u 3 i pol sekunde, tako mi se čine vrlo mogućim 'neobjašnjive nemogućnosti' u pristupanju flat-rate-u mislim, čisto da ljudi znaju kaj ih čeka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ljudi se baš ne daju veslat ko prije, dižu se tužbe, zakoni se moraju pod hitno uskladiti sa EU itd... Jebiga Choby-po toj logici bi moral cvikati i hoćeš li ili nećeš uplatiti obični telefonski priključak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nego, danas sam vidio na nekom od portala da navodno t-ht bude by-by, da će samo t-mobile preživjet. kao konkurencija ovo-ono, puno ljudskih resursa (čitaj previše para za potrošit). ne bi me začudilo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
do you speak it?
|
nove cijene su out, divno... ajmo sada realno vidjeti sta smo dobili HT ima ukupno link "debljine" nekih 500mbita prema svijetu (kada se sve zbroji 489mbita kako kazu moji izvori u T-Comu (ex HTnet)) sada uzmimo 500 ADSL korisnika sa najjacim paketom 1,5mbit/192kbps upload... neka njih 500 pusti da se cucla nesto i sta se dogodilo NEMA NETA PREKO HTNETa ![]() doduse bice 100.000 adsl korisnika, to je cilj ove akcije, tako da mozete racunati da onaj fine print na dnu ce itekako imati svoju vaznost... bice vjerojatno privremenih banova, odspajanja, zakljucavanja accounta na odredjen period i slicno... ali ajde, barem smo ugledali flat rate i na Balkanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
dozivili i ovo... ![]()
![]() |
#117 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
|
Malo sam kalkulirao i ono :"...HT zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav..." HT nemože uvest jer kao prvo ne postoji već postoji T-com ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
pa... vidit cemo kako to u praksi izgleda? ![]()
![]() |
|
|