![]() |
T-Com nove cijene maxADSLa
Nove cijene MAXadsl-a vazece su od 1.1.2005. godine.
1. Instalacija MAXadsl usluge: . Aktivacija usluge se ukida . Instalacija - 450,00 kn (549,00 kn sa PDV) . Modem bez ugovora na 12 mjeseci - 400,00 kn (488,00 kn sa PDV) . Modem sa ugovorom na 12 mjeseci - 50,00 kn (61,00 kn sa PDV) . Preseljenje MAXadsl prikljucka - 250,00 kn (305,00 kn sa PDV) 2. Mjesecna naknada za pristup MAXadsl-u: . MAXadsl 384/64 - 64,75 kn (79,00 kn sa PDV) . MAXadsl 768/128 - 163,11 kn (199,00 kn sa PDV) . MAXadsl 1536/192 - 302,46 kn (369,00 kn sa PDV) 3. Mjesecni pristup MAXadsl internetu: . MAXadsl 2 GB - 48,36 kn (59,00 kn sa PDV) . MAXadsl 5 GB - 89,34 kn (109,00 kn sa PDV) . MAXadsl 10 GB - 163,11 kn (199,00 kn sa PDV) . MAXadsl FLAT RATE (neogranicen promet) - 245,08 kn (299,00 kn sa PDV) 4. MAXadsl (postojeæi paketi po prometu) . Inicijalni inkrement (512MB) - 13,93 kn (17,00 kn sa PDV) . Dodatni inkrement od 512 MB - 13,93 kn (17,00 kn sa PDV) 5. Svim postojeæim i novim korisnicima MAXadsl usluge pristupa internetu definira se: . Mail box velièine 100 MB . 25 MB free web usluge . 5 email adresa Mjesecno se naplacuje mjesecna naknada ovisno o brzini pristupa + mjesecni MAXadsl promet ovisno o paketu + ako se prekoraci paket od 2, 5 ili 10 GB po paketima od 512 MB. Skinuto s hr.comp.adsl... za sada je to nesluzbeni cjenik, al' mislim da je samo pitanje vremena kad ce osvanut na T-Com stranicama (nedjelja je pa ce valjda sutra)... Ako je istina - ZAKON. |
thumbs up!
|
Re: T-Com nove cijene maxADSLa
Citiraj:
|
Re: Re: T-Com nove cijene maxADSLa
Citiraj:
Odo ostatku svoje mreze doma prezentirat ideju o 500 kuna mjesecnog flatratea na 768 paketu :D |
Sad su oni koji su uzeli DSL za 0 kn debelo preveslani pošto moraju godinu dana plaćati skupe pakete i pretplatu, potez u duhu HT-a, nema šta :D
|
Citiraj:
|
A jel ? Pročitaj ugovor molim te, pa već je bila diskusija o tome na forumu i čak su ljudi zvali T-Com i lijepo je rečeno - ti si potpisao da plaćaš cijene sa ugovora 12 mjeseci, mislim da je pod ISP ta tema...
Drugim riječima = pušiona... :( |
A možda budu dobri i naprave kolektivnu izmjenu ugovora :)
|
ja sad imam 768, i uzeo sam ga ono ko fol besplatno. znači ak sad uzmem:
MAXadsl 1536/192 - 302,46 kn (369,00 kn sa PDV) MAXadsl FLAT RATE (neogranicen promet) - 245,08 kn (299,00 kn sa PDV) __________________ 666,00 kn imam 1,5 Mbps flat rate?!? |
Citiraj:
|
jebem ih majcicu ako mi to naprave, ali se moze raskinut ugovor i napravit novi s novim cjenama, jer to stvarno nije fer!
|
Citiraj:
Članak 7. Uvjeti plaćanja (1) Mjesečna naknada te sve ostale cijene za ADSL uslugu koje HT zaračunava na temelju ovih Općih uvjeta utvrđene su Cjenikom HT-a. (2) HT je ovlašten mijenjati Cjenik HT-a te se obvezuje objaviti ga i učiniti dostupnim svojim pretplatnicima sukladno zakonu. Cjenik HT-a će biti dostupan na svim ovlaštenim prodajnim mjestima HT-a. (3) U slučaju da HT bude obvezan retroaktivno primijeniti cijene ADSL usluge na temelju odluke nadležnog tijela tako da nove cijene za ADSL uslugu budu niže od onih koje je Pretplatnik dotada plaćao za ADSL uslugu, HT će Pretplatniku nadoknaditi razliku u istoj vrijednosti korekcijom mjesečne naknade za ADSL uslugu na sljedećim računima HT-a. (4) Mjesečnu naknadu za pristup ADSL usluzi HT zaračunava za tekući mjesec putem računa za javnu govornu uslugu u nepokretnoj mreži HT-a, za pripadajući Pretplatnički broj priključka (u daljnjem tekstu: HT račun). Naknada za korištenje usluge pristupa internetu putem ADSL usluge zaračunava se od strane davatelja usluga pristupa internetu. |
A.k.a. CatKilller prica nelogicne pizdarije. Promisli malo drugi put... :rolleyes:
Zahvaljujem Elven. :beer: |
kakve ce tek onda cijene lupiti Iskon i ostatak ekipe? trebale bi biti nize nego kod T-Koma :)
ali razmislite, 668kn mjesecno sa PDVom za 1,5mbit flat rate!!! pa to je skoro 100eura, 5x skuplje nego u slo, slovenci za 20eura imaju 1mbit flat... no zivi bili pa vidjeli :) |
- uskoro dolazi novi operater, onda cemo vidjeti kaj budu napravili, do tad niš od DSL, barem kod mene..:)
|
Citiraj:
a to što su u sloveniji manje cijene... raspitaj se zašto su tamo manje cijene. u ostatku europe? jebiga. kakve je stanje nekad bilo ovo je super. kakve će tek cijene biti kad dođe konkurencija ako su sad ovakve dok je još uvijek monopol. mislim da su sad cijene došle u neke prihvatljive granice i da se nema smisla više bunit. mislim i ja bih se htio bunit što nemogu u hrvatskoj kupit NEC mobitele i servisirat ih, što na našem tržištu nema istih gadgeta, tehnikce i sličnog ko u japanu, što kod nas ne možeš kupit dellov centrino laptop za 999$, što litra nafte nije 3 kune, što plaće nisu 4000$.... |
Elven nema potrebe toliko pametovati, samo sam rekao da je ovo smanjenje cijena T-Coma samo dekorativna kozmetika... a realne cijene DSLa i ostalih usluga mozemo ocekivati tek kad budu na trzistu 3 operatera u punom zamahu... tada ce korisnicima biti bolje...
|
Citiraj:
npr: dekorativna kozmetika? kaj ti piješ da i ja probam? 100 kuna manja pretplata ili ti za više od duplo na najeftinijem modelu. flat rate za 300 kuna? 1.5 mbps flat rate za 700 kuna? to će mnogim firmama uštedit hrpu love. nije to nikakva dekorativna kozmetika a tvrdnja da će cijene pasti kad dođu novi operateri? mislim ko tog nije svjestan blago njemu. |
Citiraj:
za tvoju informaciju dekorativna kozmetika =šminka, smatram da su ovo šminkerske korekcije cijena! zašto kada je sve 2 ili 3 puta jeftinije? zato što u slo dobiješ DSL za 1 euro, mjesečno plaćaš 20eura za 1mbit ili 30eura za 2mbita, sve flat naravno... dok u RH nebudem u poziciji da imam DSL za max 40eura flat (pa neka to bude i 384/64) dotada ga necu uzimati! |
Citiraj:
1. sa slovenskim DSLom se ne možemo uspoređivati. jel znaš zašto? ne znaš? raspitaj se. 2. ti bi za 40€ flat? uh da, HT nudi za 50€, big deal. 3. koliko sad plaćaš svoj WISP flat rate? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zatim, treba im veci upload jer valjda firme i razmjenjuju podatke, a ne samo leechaju od ostalih. Kaj se tice brzine (za po doma) - nje nikad dosta. Svasta mi sad pada napamet i ne samo P2P kako neki puritanci ovdje misle. S ovim paketima i cijenama necu ni u ludilu uzimati DSL, makar to mozda ispalo jeftinije od troska za dialup! Kad lokalni direktorcici ne ispune zacrtani plan, naljutit ce se gazda u Njemackoj jer oprema koju sad ugraduju, a ocito ju financiraju sadasnji ADSL korisnici, zjapit ce neiskoristena i uz pravu konkurenciju (u nadi je spas) morat ce ponuditi cijene kao u Europi jer Hrvatska je Europa, zar ne? Zalosno je da korisnici te usluge, najvise financiraju daljnji razvoj mreze - koju smo svi vec masno platili 80-ih godina. Da je VIP '99 radio kao HT danas, to bi izgledalo ovako: Pokrili bi s odasiljacima pola Zagreba, pa kad nesto zarade nakon 3-4 mjeseca, drugu polovicu grada. Onda nakon 6 mjeseci Split, pa jos nakon 3 mjeseca Osijek...kuzite? |
@elven: i 10eura treba zaradit. U slo za 120 kn imaju flat rate preko arnesa (nešt slično našem carnetu).
|
Citiraj:
naravno da neće M-San, Recro i kompanija preći na ovu tarifu. upload? ako se ne varam kod te tarife je upload 256kbps. sasvim dovoljno za veliku većinu stvari kojima se bave ciljane firme. opet napominjem, nije to tarifa za velike firme. jer da sam ciljao na velike firme ne bih se obazirao na to što će oni uštediti koju tisuću kuna, jer to takve firme ne bi baš osjetile. |
Citiraj:
u slo je DSL jeftin zato što su jeftini stalni linkovi i zasto sto slo ima ogromne kapacitete prema backbone-u u Becu i Frankfurtu... kako znam, pa tako što surađujem sa direktorom najjačeg slovenskog privatnog ISPa koji radi i u RH!!!! slovenci nude i fiksne IP adrese u ADSL paketima za business korisnike, mislim ADSL je prevazidjena tehnologija za firme u ljubljani i slo, sada svi imaju (ili uzimaju) 100mbit LAN connection (full duplex) direktno na net! ako jedna ozbiljna firma uzme 1500/192kbps onda je to u najmanju ruku smijesno... recimo da treba suradnicima ili partnerima poslati neki veliki project file (500mb+), zna se zasto firme uzimaju sinhrone linkove! |
Citiraj:
|
Citiraj:
same here Citiraj:
naravno, sa svojim poznanstvom ćeš ti to lako provjerit i jednom za svagda riješit to pitanje jeftinog slovenskog DSLa. Citiraj:
|
*uzima pistolj u ruke i krece u napad na HT::Mostar* : CoolRamb : Machineg : DualWiel :rambo:
|
Meni to sasvim lijepo zvuči,sada plaćam oko 200kn dsl(incijalni paket+1 dodatni),a sad ću po novom imati za cca 180 kn 5gb prometa,meni je to dosta a ako uspijem se dogovorit sa frendom možda uzmemo flat i udri brigu na veselje.
Mislim da je to više nego pristojno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:49. |