|
![]() |
#7261 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Uf skoro sam zaboravio spam serverskih poruka, kao i cinjenicu da chat ubije igrivost tj. sta vise chatas=lag je veci, da ta debilana je u top 10. sigurno. Nije ni za bacit cinjenica (bar za HC only igrace kao ja) da u HC-u , noob sa 870 sa slugsima predstavlja skill ekvivalent necijih godinu dana igranja (to bi tek trebala vidjeti ekipa koja cmizdri o CG-u i ostalim legit stvarima). Ma mogao bi zauvjek, al kad bolje razmislim: Ovo mozda i nije tako losa vjest, iduci patch bi mogao donjeti sta? ovim tempom bug kojim nozem uzmes dogtag tenku vjerojatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7262 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ako ne znas koristi oruzje, ne znaci da je sugavo, l2p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7263 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#7264 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#7265 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Rekao sam da meni OSOBNO odudara od ostalih, jednostavno mi ne paše, tako s tim forama l2p samo odhebi. Što se grafa tiče, to su osobnosti oružja na papiru, to u toj igri nečeš baš primjetiti, zbog hit rega ali i zbog toga jer dice za to boli k kako se bi neko oružje trebalo ponašati. Ovo s godinama neču ni komentirati, jer kada čitam tu vaše komentare (kojih je ogromno obrisano jer su i admini to uvidjeli), i vaše 1337 postove, zapita se čovjek tko koliko godina ima; nađete se cjepidlačit za svaku riječ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koliko čitera ima u zadnje vrijeme pa to nije normalno. Sad zadnjih tjedan dana sam nabrojio valjda sve skupa 30-ak bannanih igrača - aimbot/gamehack. A hvala Bogu ima i onih nedetektiranih.
![]() |
#7267 | |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
ja sam se neki dan baš nasekiro, igrali smo Isla Inocentes mapu, attackeri bili. i sad malo dok je krenilo sve i malo poslje sa gliserom krenem i ubiju sa gustavom, tj sakrili se blizu mainbasea, oba dvojica sa inžinjerci. i ponovno ja krenem, dignem helić i malo nagnem naprijed, lik me tracea i pogodi odma i j kako sam padao uspijem izać iz helija i "sletim" pored njih, ubijem jednog, drugog skoro i kako me ubio ostala mi kamera prema njima uperena. tek jedan od njih revivea i deru dalje, meni tu neš prečudno, i ja krenem opet, trćim, odjednom pljus u lgavu metak, lik me ubio sa neki sniper oružjem... i ja totalno poludio al nije ni dugo trebalo da ih izbace.
![]() |
![]() |
![]() |
#7268 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
I ovo da me netko kokne pa da gledam killcam i ima 0 bodova, to mi nije jasno, treba li neprijatelja upucati da ima ono -1 health, vidim da je normalno da se trči sa 0 healtha?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7269 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7272 |
Banned
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se dešava (na dva različita kompa, a i frend mi kaže da je i kod njega isto) da kad pokrenem igru, login, spojim se na server, i kad sam na serveru, izaberem klasu i onda frejmdrop i gotovo da igra stoji cca 20-30 sekundi (mozda i više), pa me tek onda pusti i frejmovi se vrate u "normalu".. Kao da mi synca klijent sa serverom...tak' si ja to tumačim.. ili možda griješim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7274 |
Premium
|
Sinoc se spojim, ekipa me ceka: 1.Login=nemam oruzija, trckaram onako s praznim rukama....dotrcim do prvoga da me ubije. 2.Dizem se -sad imam oruzija, al lvl 1 oruzija....ajd bar nesto...par kilova poslje me ubija i vraca mi oruzija..yay!!!! 3.Sad kad napokon mogu igrati 4min poslije dobijam EA server disc u glavu.. 4. Spajam se, cekam quee (5/6) 5.Upadam ...gogogo...fuck...nema oruzija...rise,repeat. 6. 35 min poslije napokon igram kako spada s ekipom. Ovo nije bug ovo su comboi bugova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7277 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#7278 |
Premium
|
Sta je tu retardirano, ako jasno pise u pravilima servera? Ima samo jos 20 000 servera bez tako debilnog pravila, il igraj na njima il igraj losije. Il je bitno pohvalit se kako prasis na noobz only serverima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7280 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7282 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa kada malo promislim, nevidim smisao tom pravilu... neće spriječiti korištenje neke vrste oružija, neće spriječiti abusanje oružija, neće spriječiti kempanja, neće raditi balans među timovima, neće potaknuti timski rad, niti objective orjentiran gameplay... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7283 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Ono, 1.50. lol? I btw, nije n00b server, bilo je balansirano.Na svakoj strani po dva 50. levela, svatko je imao po jednoga 40. levela i ostalo se vrtilo oko 28-34. levela. Btw, po tebi nije retardirano ni što piše na pojedinim serverima da je max. rank 49, da će svi iznad biti benani? Ili, još bolje - max. rank 50 (50+ will be banned). *ave* *ave*
![]() |
![]() |
![]() |
#7284 |
Premium
|
Ne kazem da nije debilno(jer je fakat besmisleno),vec ako je debilno kako je cemu padat u afekte? Mogu stavit pravilo "no big black d." ,jer je njihov server, i kickat/bannat te iz istog razloga, sta sad. Igrao sam na no recon,cg, and rest camper wpns serveru jednom. Uzmem m14 i c4 sa assaultom standardno, dobijem kick "no camper wpns" poruku. Hvala i vise me server ne vidi, nek se gadaju kamenjem bez mene. Par puta me kickalo jer imam aimbota (valjda debili to utvrduju po K/D kako epic glupo), hvala, dovidenja. Mislim nije da igra ima 10 servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7285 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ok, glupo je ograničavati k/d. Šta ako kresnem zgradu i odjednom umre njih 5 kampera a ja imam samo jedan death? Ograniči level ako želiš, to je ok, napravi infantry only, opet ok, ili ograniči na 3 recona na Heavy Metal-u, opet ok, al ovo bananje jer misli da imaš aimbot je kretensko. Ja sam njubara, al desi se i meni da izroštiljam njih 7-8 u minuti i onda me kiknu zbog aimbota. Pa pogledajte mi statse, jebemu. Da imam aimbot, ne bih imao takvu statistiku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7286 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Od svih pravila po serverima ovo je definitvno jedno od najglupljih koje sam do sada vidio -.- U zadnje vrijem igram sam na nekim gdje su klase ograničene i to je to, ne kika te, nego ako uzmeš neku koje već ima dosta te ubije. To mi je ok, jer se igra malo balansira. Al ovo gore nema smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#7289 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#7290 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
na twiteru, zh1nt0 ih je djelio prije dva tjedna (mislim da sam pisao na forumu da ih djele) Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|