|
![]() |
#7233 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlična stvar za exploitanje ![]() ![]() Spoji se nekada na TS sutra/prekosutra... pa ti i demonstriram ako hoces... ...a ionako te trebam pitati nešto za jednog od tvojih klanovaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7234 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Što imaš pitati, očigledno je.
![]() |
![]() |
#7236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#7237 |
Guest
|
triumph=mine whore. gadis mi se ![]() |
![]() |
![]() |
#7238 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#7240 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da,heli je potpuno beskoristan mom timu,isto kao i hrpa tenkova koju unistim skoro svaku rundu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7241 |
Addicted to music.
|
Samo da Vam se pohvalim kako imam radosnu vijest. Naime, saznao sam od nekih izvora kako je Zh1nt0 rekao da DICE više nema namjeru raditi patcheve za BFBC2, iako navodno još testiraju R11 klijent. Eto, uživajte u smeću!
![]() |
![]() |
#7242 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jučer navečer je hitreg bio očajan i nešto mi nije valjalo sa igrom, očigledno. Primjer: arica harbour, osvojili skoro sve baze, osim najbliže američanima, svi su tamo i kokne me snajper (sve normalno). Problem nastaje kad se spawnam u ru bazi da uzmem tenk. Nema nikog, ja uzmem tenk i vidim da sam preduhitrio nekog tko ga je mislio maznut. Ispalim jednu na njega, on umre (naravno) i nikom ništ. Nit bodova, nit poruke da sam ga ubio. Ništa. Njemu isto nepromijenjeni statsi ostali. Nekoliko puta me koknuli i gledam ih na kill-cam kako trče okolo a imaju 0 posto health. Mislim ono, wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7243 |
Guest
|
pa tako je svaki dan, hitreg je vec 2-3 mjeseca sranje, a lag se samo povecava. bilo bi najbolje da jednostavno ugase servere ako nemaju namjeru fixat igru. (nije da mislim kako ju uopce mogu fixat) |
![]() |
![]() |
#7244 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nikako mi ne ide u glavu... Svi vajnaju igra ne valja, ne radi hitbox, sve je zabugano itd. a svi imaju 500+h igre. Prodajte, ne igrajte i doviđenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7245 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Da mi se ne igra, ne bih igrao. Igra mi se, al ako nešto ne valja, onda ne valja i treba popravit. Igrat ću i ako ne poprave, al to što sam napisao je baš pretjeran bug. Ne smeta mi što ponekad moram ispalit more metaka da neko umre, al mi smeta kad umre a ne bude zabilježeno nigdje, ili kad me ubije i ostane živ, a ima 0 posto health-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7246 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Nije do nas. Fly away.
![]() |
![]() |
![]() |
#7248 | |
Guest
|
Citiraj:
znaci ti tvrdis da sve radi? mi igramo prakticki od prvog dana i svjedoci smo razvoja situacije, tj. srozavanja bolje receno. koliko ti igras? aha, njub spiking. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7249 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7252 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ja nisam do sada imao vecih problema,lag je ponekad tu,ali ne bas cesto,a na hitreg sam navikao da faila nekad,ali ni to bas nije toliko cesto da smeta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7253 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo kupio i ja konačno origigi pa se upustio jučer u svijet online igranja :=) Ne znam kak je bilo prije pošto svi wajnaju da je igra pokvarena silnim patchanjem, ali meni je i sad skroz ok, je da mi je k:d 0.4, ali nebitno, tek sam počeo igrati. Zasad mi najbolje odgovaraju team deatmatch i rush mape, igrao sam na nekoliko hc mapa, to mi je još zanimljivije nego obične. Patnja mi je jedino što sam tek počeo pa su oružja banana zasad.
![]() |
#7254 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7255 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
A vi svi stalno igra je sranje, sranje i sranje... Ko da je nasilu igrate... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7256 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#7257 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Al da igras od bete, i da gledas kako lagano propada, bas zato bi i ti whynao... Od prvoga dana do danas, iz patcha u patch: 1.lag je sve gori 2.supermegadebilni EA server random disc sve ucestaliji 3.hitreg sve tragikomicniji 4.ako si sretnik da sve to imas preko steama uzivas u njihovom shareu bugova tipa igras bc2 i sve umire od laga jer steam downloada patch za vietnam???!!! (EA+STEAM=gg pameti) 5. Pojavljivanje novih debilnih bugova iz vedra neba...pr. u 9 mj. mi je nakon jednoga patcha scope svaki 30ti put kad zumiram sam od sebe odzumirao 6.Kad se bug jednom pojavi, ide samo na gore pr. za istu stvar od 11 mj. svaki 10 put....... Mogu ovako do 150. sta se mene tice....alternative nema naravno do bf3 valjda, tako da ako volis igru sve sta ti ostaje uzivat/zvcirat s u isto vrijeme, whynat po forumima, koristiti svaku priliku da crnis COD naravno(jer bc2 igraci cvrsto vjeruju da su svi njubovi koji kvare teamplay migrirali s coda obv.), a jedno s cim mogu usporediti igranje bc2 nakon 1g. je sa biti vlasnikom Alfe (ono u k. je, al nemos bez nje, jer das auta nemaju to nesto.....). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7259 | ||
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ upoznaj se sa cinjenicama prije ovakvih posteava ![]() btw. F2000 ima svoju namjenu kao i sva oruzja, moje statistike su eklatantan primjer Citiraj:
broj 5. nikad nije propravljen kao ni vecina sitnih bugova, ali s tim se moze zivjeti necu ni spominjati retardirane admine sa spamom poruka tipa"noob XY se pocesao po jajima" (po mogucnosti po sredini ekrana), a svi vide da spam laga server do neigrivosti i tako ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7260 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nemoj mi molim te ovakve grafove ili sto ja znam sve ne nabacivat; a f2000 mi je stvarno sugavo oruzje, jedino od assaulta koje mi odudara od ostalih. U praksi to nema neke razlike, barem ne meni, isti k mi ako igram sa vintovkom ili abakanom, tako i sa ostalim klasama, osim aj kod snipera i medica. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|