|
![]() |
#7201 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
BF1943 i BFBC2 Onslaught službeno otkazani za PC. Code:
We know some of you eagerly have been awaiting Battlefield 1943 and Battlefield: Bad Company 2 Onslaught on PC. I’m sad to say that these two titles are now officially cancelled. Instead, our talented teams will focus on delivering the greatest possible gaming experience in our next behemoth release. We’re confident this will lead to an even better experience in Battlefield 3, not only on PC, but on all platforms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7203 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa da, baš šteta.Kao ne igramo dovoljno protiv botova svaki dan.
![]() |
![]() |
#7204 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7205 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
[56k warning]
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 06.02.2011. u 11:05. Razlog: Dodavanje SS-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7206 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znam da dosta vas igra preko teamspeka, pa kome bi se trebao javiti za to... nikad nisam igrao preko teamspeaka ali definivno bi htio probati, ne mogu vise ovako igrati kada ima toliko neinteligentnih igraca Moze na PM pa da se dogovorimo, sta treba za kvalifikaciju i slicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7207 |
Addicted to music.
|
Pošalji privatnu poruku osobi koja se krije pod nickom Deadman+.
![]() |
![]() |
#7208 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() I prisjetio se masovnog eksplojtanja pronea ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7209 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
jedno pitanjce. jel postoje serveri sa custom mapama, odnosno dali su izašli toolsi za izradu mapa? i ako nisu, dali ih se planira ikada izdati? pretraživao sam malo po netu i nisam ništa uspio pronaći. nisam još počeo igrat jer čekam novu grafičku pa me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7210 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nabavio sam igru za 130 kn prek ebaya unatoc upozorenjima da ce mi štekat. I stavio detalje na low i rezoluciju 1024*768 i igra leti na nekih 50 slicica u sekundi. Ne izgleda bas najbolje al grafika mi ionako nije bitna u igrama. Sve u svemu, prezadovoljan sam. Zabavniji multiplayer u zivotu nisam igro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7212 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne postoje niti DICE ikad planira izdati/odobriti,što li več,map editor i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7214 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ovo na g2play.net što prodaju znači preko EA verzije, to je sigurno za uzeti? Imao sam jednom neugodno iskustvo s njima nadam se da su se poboljšali? Ima paket BBC2 + Vietnam za 200-njak kn. tenk ju, krecem u nabavu Zadnje izmijenjeno od: Starsailor. 06.02.2011. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7215 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
da, ali ovdje se radi o console portu i nikad se nije ni radio plan da se daju bilo kakvi mod tools zajednici jer je engine i sve oko njega prekomlicirano (Michael Kalms je u jednom poduzem postu objasnio sto je sve potrebno za napraviti neki sadrzaj u igri), zato i patchevi izlaze svakih pola godine i vise stvari pokvare nego sto poprave Citiraj:
Vietnam ti ne treba, barem ne u startu (a meni osobno je losiji od vanille), prvo vidi kako ti se igra svidja onda lako kupis Vietnam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7216 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kad smo vec kod g2playa,nesto sam kupovao jucer i sad vidim da imam 660 reward pointsa,kako to iskoristit i jel uopce vrijedi sta to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7217 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7218 |
Premium
|
Stalno me bez ikakvog razloga punkbuster počeo izbacivati s porukom tipa "punkbster.exe handshaking failed", tak nešta?? WTF, jel zna netko o čemu se radi..jutros sam normalno igaro, nisam ništa mjenjao na kompu..samo odjednom počelo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7219 |
Addicted to music.
|
Apdejtaj pankbaster?
![]() |
![]() |
#7223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Vise ne,prije jesam,ali sad samo vss,c4,pistolj i noz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7224 |
Addicted to music.
|
Haha, još jedan Hrvat se podvukao pod nož estetskom kirurgu. ![]() Ovaj puta je najfalo Balotu[CRO] ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cUxsh...ailpage#t=146s
![]() |
![]() |
#7226 | |
Pr0d1gy
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |