|
![]() |
#21661 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas fast food-domaći pomfač, pohanci, paprika punjena zeljem. Slana štrudla od sira ![]()
![]() |
#21663 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
nja nja,trouble je generacija odojena sa žujom i prekomandirana na Becks ![]() Cijeli dan nish nisam jedo osim dve snite kruha sa pekmezom od kupina il neceg tamnog.... Zato će za večeru 2 lijepe gacke pastrve u brašno i tavu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21664 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Upravo poZderao domacu pizzu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#21666 |
Super Moderators
|
Jopet brza hrana-Argeta pikant, ostatak mini rajčica, špek i raženi. Hladni Fresssh ![]()
![]() |
#21668 |
Super Moderators
|
![]() |
#21671 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gdje blizu krizanja Vukovarske i Drziceve ima nesto kuhano za pojesti? 'bem ti Zagreb, vec treci dan zderem sendvice i bureke... Trabli, zovem te sutra da mi kuhas grah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21673 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ostalu aparaturu imam. Čak sam riješio i održavanje konstantne temperature prilikom vrenja. Jedino neznam s onim kvascem koja bi bila idealna temperatur? Tj. da li ima razlike u okusu između sporijeg i bržeg vrenja.
![]() |
![]() |
#21674 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas večera pizza ![]() Desert sladoled...punooooo sladoleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21675 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Usporedi tipične Engleske i Belgijske pive gornjeg vrenja i Češke donjeg vrenja. Uostalom, sve naše pive su donjeg vrenja. O svoj sili kuruze u njima neću ni misliti...
![]() |
![]() |
#21677 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#21679 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Jebi ga,dok se vragić ne udostoji nazvat osuđen sam na ostatke punjenih paprika.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21680 |
Super Moderators
|
![]() |
#21681 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imaš u Lastovskoj (blizu) restoran ti se zove "mačak". Nije spektakularna klopa ali nije ni loša. Ako ti se jedu čevosi odeš na plac savica (odmah pored mačka) i pronađeš (na prvom katu) pečenjaru koja se zove "saraj". Uzmi si pljesku punjenu kajmakom. ![]() ![]() Jučer sam prvi put jeo gyros. Naručili smo iz catteringa "Tigrić" (barem brijem da se tak zove). Ne znam jesu li ga loše složili ali je bio užasno loš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21682 |
Super Moderators
|
Pita žena dal da radi kakav kolač za Valentinovo, rekoh mesna rolada sa jajima bu legla ko budali šljaga ![]()
![]() |
#21684 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zena spekla kobasice i onda krumpir u istom ulju. Sve smazo, sad rokcem na trosjedu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#21685 |
Super Moderators
|
![]() |
#21686 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21687 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Hvala ekipa! Evo Trabl dolazi po mene za par minuta pa idemo zderati nesto a i reci ce mi gdje je ovo sto ste mi nabrojali ![]() Jos sam tjedan dana tu, pa ce ovi savjeti gore dobro doci. Jel ima u ovom Mercatoru u Vukovarskoj onaj njihov restoran? Jel valja tu klopa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21689 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Znači E klasu. ![]() Maloprije se ubili u roštilju i pomfriju. Bio je to prvi roštilj ove godine. Za prvi put nabacili smo samo vratinu i pljeskavice punjene sirom (onak malo šarf). Popil bi si pivu, ali se bojim da bum se presaugal, a obečal sam doć u jednu garažu na kuhanje domaće pive. Naravno uvijek netko donese svoju na probu. ![]()
![]() |
#21690 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Malo nize, na Radnickoj je restoran Mostovi, dosta ga hvale, meni je izvan ruke pa nikako da se zaletim. U crvenoj zgradi na radnicka/vukovarska, prije mercatora, ima i kineski restoran, u zagreb toweru je arapski restoran. Pa Palmeta (kod Voje) na Vukovarska Heinzelova. Eto, nadje se toga ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|