|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Call of Juarez: The Cartel
"This first-person shooter brings the lawlessness of the Old West into present day. You'll embark on a bloody road trip from Los Angeles to Juarez, Mexico immersing yourself in a gritty plot with interesting characters and a wide variety of game play options. Take justice into your own hands in this modern Western shooter." moderno doba, ![]() http://callofjuarez.ubi.com/the-cartel/en-US/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Dobra zamisao, bas me zanima realizacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Što se mene tiče, ovo je sranje što najeravaju napraviti, jer da igra nije imala takav setting kakav ima nikada se ne bi tako proslavila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
Mislin meni dobro zvuči tj. jako dobro, a svako ima svoje viđenje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Da su samo ubacili dodatne mape bija bi hapy, ili napravili igru ko Red Dead Redemption to bio pun pogodak (ali iz 1. lica) + sta Red Dead R. nece ni izac nikad (vjerojatno ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
upravo je Wild West setting ono što je i jedinici i dvojci davalo posebnu čar. imale su obje nedostataka, dakako, no ovako ćemo dobiti samo još jedan generički "moderni" FPS koji će se po malo čemu (ako i to) isticati od ostatka pripadnika žanra. bezveze.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
jedva čekam , bili su mi odlični i prvi i drugi!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=338409 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Kad vidim kako su to (ovako na prvi pogled) iskasapili, nije me zapravo ni briga sta ce bit s njom. Ako pak dodje na PC, posudit cu je (virtualno) za dispet, i vjerojatno zaboravit da je uopce postojala za 2-3 tjedna. Ocekujem nista manje nego (mucho-macho) preseravanja i "red-neck" ekipu (slicnu Kane&Lynchu), te cu utjehu naci u ponovnom igranju 1. & 2. dijela. Odoh sad na Dead Space 2 srce napumpati adrenalinom ![]()
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
moćna mjuza ful ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Koja glupost! U COJ-u je bilo sve oko atmosfere i priče koja je bila odlična no sad mi ovo ne izgleda ni najmanje zanimljivo, zapravo ni taj trailer nisam pogledao do kraja jer jedino što vidim je akcija i ušminkana grafika. Priča o braći McCall i Juarezu je bila fantastična i ne znam zašto su odustali od toga. Bound in Blood mi je bio jedan od boljih SP igri zadnjih par godina upravo zbog te atmosfere i priče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa neznam prvi dio mi se pravo svidio drugi jos nisam imao prilike odigrati mislim da cu ga nabaviti ovih dana ali ovo mi se nekako cak i necini prelose mozda bi moglo ispasti dobro ako dobro smisle pricu i nacin igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
kupujem ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
izlazak igre 19.7 , preorder je već moguć , doduše trenutno su "out of stock" , ali 30€ , http://www.cdkeyhouse.com/video-game...the-cartel_361 |
![]() |
![]() |
#25 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
vrlo vjerojatno ste čuli da je PC verzija odgođena za cca 2 mjeseca, no .. koga uopće briga? http://www.gameinformer.com/games/ca...20/review.aspx sasvim lijep ekvivalent pucanju u stopalo.
![]() |
#26 |
Guest
|
nažalost da..a puno sam očekivao...neću napravit preorder ipak.. |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
ma...nije nešto..al ima i gorih ...ako je full jeftin key..onda da..nekih 30€...ne |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ja sam probao igru danas na PC-u, i ne paše mi nikako, očaj. Nije mi uopce jasno sta su napravili s igrom COJ, di je ta igra ? Igra nema nikakve veze s prethodnicima, a što je najbitnije nema veze nit s westernom, nikad necu zaboravit vremena kad sam s uzitkom igrao CoJ 1 i CoJ 2 Bound and Blood, i cijelo vrijeme sam cekao COJ 3 da i to s uzitkom igram, al eto, katastrofa, jednostavno su sami sebe pokopali tako losom igrom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|