![]() |
Call of Juarez: The Cartel
"This first-person shooter brings the lawlessness of the Old West into present day. You'll embark on a bloody road trip from Los Angeles to Juarez, Mexico immersing yourself in a gritty plot with interesting characters and a wide variety of game play options.
Take justice into your own hands in this modern Western shooter." moderno doba, :stoopid:? http://callofjuarez.ubi.com/the-cartel/en-US/ |
Dobra zamisao, bas me zanima realizacija.
|
Citiraj:
nadam se da nece zasrat :DualWiel: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se mene tiče, ovo je sranje što najeravaju napraviti, jer da igra nije imala takav setting kakav ima nikada se ne bi tako proslavila. |
Citiraj:
Mislin meni dobro zvuči tj. jako dobro, a svako ima svoje viđenje... :beer: |
uuu baš me zanima, coj2 mi je odličan bio, bit će zanimljivo, samo neka ubace neki melee jer mi je to najviše falilo u prošlim xD odličan engine, plot također. možda naprave nešto rodriguez đira :zdero:
|
Citiraj:
Da su samo ubacili dodatne mape bija bi hapy, ili napravili igru ko Red Dead Redemption to bio pun pogodak (ali iz 1. lica) + sta Red Dead R. nece ni izac nikad (vjerojatno :hitthewal:) za PC, pa nema direkt konkurencije i usporedbe. |
Citiraj:
upravo je Wild West setting ono što je i jedinici i dvojci davalo posebnu čar. imale su obje nedostataka, dakako, no ovako ćemo dobiti samo još jedan generički "moderni" FPS koji će se po malo čemu (ako i to) isticati od ostatka pripadnika žanra. bezveze. |
jedva čekam , bili su mi odlični i prvi i drugi!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=338409 |
Kad vidim kako su to (ovako na prvi pogled) iskasapili, nije me zapravo ni briga sta ce bit s njom.
Ako pak dodje na PC, posudit cu je (virtualno) za dispet, i vjerojatno zaboravit da je uopce postojala za 2-3 tjedna. Ocekujem nista manje nego (mucho-macho) preseravanja i "red-neck" ekipu (slicnu Kane&Lynchu), te cu utjehu naci u ponovnom igranju 1. & 2. dijela. Odoh sad na Dead Space 2 srce napumpati adrenalinom :D |
|
ovo izgleda kao zesca glupost... CoJ je bio super vestern igra sa super singleplayom, a sad ovo... sljedeci CoJ ce biti smjesten u 2200 god CoJ:Space cowboys:hitthewal:
|
|
Citiraj:
upravu si ..no i za call of duty je bilo sumnje pa je modern warfare bio ka kraju pun pogodak :goood: |
moćna mjuza ful :D
|
Koja glupost! U COJ-u je bilo sve oko atmosfere i priče koja je bila odlična no sad mi ovo ne izgleda ni najmanje zanimljivo, zapravo ni taj trailer nisam pogledao do kraja jer jedino što vidim je akcija i ušminkana grafika. Priča o braći McCall i Juarezu je bila fantastična i ne znam zašto su odustali od toga. Bound in Blood mi je bio jedan od boljih SP igri zadnjih par godina upravo zbog te atmosfere i priče.
|
|
GTA. :) Čisti GTA. :) No možda ispadne dobro. ;)
|
pa neznam prvi dio mi se pravo svidio drugi jos nisam imao prilike odigrati mislim da cu ga nabaviti ovih dana ali ovo mi se nekako cak i necini prelose mozda bi moglo ispasti dobro ako dobro smisle pricu i nacin igre
|
kupujem:D na temelju viđenog
|
izlazak igre 19.7 , preorder je već moguć , doduše trenutno su "out of stock" , ali 30€ , http://www.cdkeyhouse.com/video-game...the-cartel_361
|
vrlo vjerojatno ste čuli da je PC verzija odgođena za cca 2 mjeseca, no ..
koga uopće briga? http://www.gameinformer.com/games/ca...20/review.aspx sasvim lijep ekvivalent pucanju u stopalo. |
nažalost da..a puno sam očekivao...neću napravit preorder ipak..
|
Jeli valja ovo sta ili ne ? Ja sam zaboravio potpuno release date xD
|
svi kazu da je ocajno.... ja cu probat cisto da vidim....
|
ma...nije nešto..al ima i gorih ...ako je full jeftin key..onda da..nekih 30€...ne
|
Evo ja sam probao igru danas na PC-u, i ne paše mi nikako, očaj. Nije mi uopce jasno sta su napravili s igrom COJ, di je ta igra ? Igra nema nikakve veze s prethodnicima, a što je najbitnije nema veze nit s westernom, nikad necu zaboravit vremena kad sam s uzitkom igrao CoJ 1 i CoJ 2 Bound and Blood, i cijelo vrijeme sam cekao COJ 3 da i to s uzitkom igram, al eto, katastrofa, jednostavno su sami sebe pokopali tako losom igrom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |