|
![]() |
#91 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ma to se sve skuži, ali sam jedamput bio u nekom selu kod Barbana, nisam tipa skužio skoro pa ništa ![]() Te star tip, te nema zubi, te brzo govori...i to nekim ludim dijalektom.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
A ako si ikada čuo za selo žejane:tamo ti se priča nekim polu čakavskim-polu rumunjskim i mislim sa malo taljanskog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#94 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Priznan da j lakše ovo čitat, ali mogli bi se mi jedanput si nać kadi na tancih. ja san sad malo vriti z vrimenon, ali ča ćeš. Inače ja san van ovdi poseban. aš san gromičan. mi govorimo se na I, a vi date se na E... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Registered User
|
mogli bi,ku školu reš ili si šal?znaš morda stjepana jelaša? |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Zagrepčani klonite se Sljemena... Strašno.Odvratno.Neviđeno. Bio sam gore 3 sata i u ta 3 sata sam se 3 puta spustio. Zatvoren Crveni spust zbog onih picajzli iz FIS-a, i još hrpa one retardirane dječurlije iz jebene skijaške škole "Žuti Mačak"--- Katastrofa, čekaš (stojiš) sat vremena na žičaru, a gore -13C, Smrznulo mi se sve što imam.:mad: :mad: :mad: (ona stvar included) |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Ex-Gastarbajter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Registered User
|
ja san elektro-industrijska,2 razred-trebal san 3.ali jebi ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Probaj stavit jaja na radijator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo opet je pocel padat u ZG-u, zasad ga ima cca 1-2cm novog a do jutra tko zna ![]() A sta se tice skijanja na sljemu kod mene je situacija takva da nas ide min 4 ako je gore guzva onda zvlecemo sanjke iz karavana i spustamo se po lojsteku dole dok zene vise u zlatnome medi i čakulaju. p.s: ovo sa sanjkama neke ne pokusava svatko jer znalo je biti frkovitih situacija a i bez dva para rukavica nemojte ici jer jedne cete sigurno na kraju voznje morati bacit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Džabe si krečio!
|
Sljeme.Jao
Ta situacija na Sljemenu nije normalna. NEvjerojatno.NIkad više.Opet sam popizdio, ide nas 3 frenda na skijanje, i jedva nagovorio starig da nas odveze se autom. Kad dođemo mi tamo, žičara zatvorena,ceste neprohodne ( u autu smo malo prije slušali na radiju kak su obadve ceste pročišćene i puštene u promet)... NEmreš doć gore...Užas Ljudi neki iz Splita došli, a ono nemože se gore nikak. Bravo za Sljemence--- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Sljeme.Jao
Citiraj:
![]() na sljeme se nikad nejde dan/noc poslije mecave jer staze nisu uredjene i promet je u kurcu a to sto kazu na radio mos objesit macku o rep jer je prije dva dana bilo receno da radi bijeli, zeleni i crveni kad ono kara, specijalci cuvaju dio staze i nemres se vozit na tom mjestu ![]() p.s: opcenito izbjegavaj vikende za skijanje na sljemenu jer je strasna guzva, bolje je otici preko tjedna (naravno ako imas vremena) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Re: Sljeme.Jao
Citiraj:
![]() ![]() ne kužim ovog tipa šta je dobio koncesiu za Platak. On ser nakupovo topova koje nije koristio jer je bilo pretoplo da bi sad pao snijeg i da mu ljuudi gore nemogu doć jer on nema za ralicu a grad očito ne šalje svoje koje bi očistile snjeg,... prijedlog za Platak je da se dole sagradi veliki parking a onda da par ski buseva voze do gore jer *ebeš topove i snjieg kad nemoš do gore ![]() -bilo je dosta istrijana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Ex-Gastarbajter
|
Topi mi moru delat do +5C. Najnovije šta ima. ali mu nema vode gore u bazenu ![]() A šta se tiče čišćenja pon i uto je i mladenović (koncesionar staza) isto bio doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() snijeg od petka... iman ih i od danas , ali moran ih smanjit..uff koja tlaka...
![]() |
#113 |
Premium
|
evo ljudi par slikica maksimirskog jezera http://img120.exs.cx/my.php?loc=img1...pred8003zk.jpg http://img5.exs.cx/my.php?loc=img5&i...oiza8002ow.jpg jel neko za kupanje? ![]() http://img5.exs.cx/my.php?loc=img5&image=kupanje3ju.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Faraon
|
nesto za sve vas vozace, kad je 0°C i ispod smijete voziti koliko god zelite brzo, kad vas policajac i radar zaustavi samo mu recite da po zakonu njegovo mjerenje ne vrijedi jer je takva temperatura ![]()
![]() |
#115 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Ima toga hrpu--- Isto tak možeš odbrusit onog kaj naplaćuje HTV pretplatu, na neku fintu i nemre ti niš--- ![]() Ne znam sad točno, al baš se sjećam kad mi je sestra pričala. 4. godina pravnog fakulteta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#118 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
To se može reć pajkanu (za mjerenje) tak na temperaturama ispod -10°C jer su oni pištolji testirani do tih temperatura, tako nešto. Uglavnom, na ovim vulgaris temperaturama, oko nule, ne pali takav spika ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#120 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Neki dan ti je bilo u Večernjem na dvije stranice ta tema. Imaju uređaje koji delaju i na -10 i -15. Pa se ti onda žali na presudu kad te odrape i uzmu ti vozačku. Ista je stvar i sa forom da ti možeš ne dozvoliti pregled automobila, murja ako hoće može pozvati kamion koji će odpeljati tvoj auto na njihov deponij gdije ćeš "malo" pričekati na pregled...(koji tjedan), pa ti onda pobijaj "sumnju" policajca i žali se pravnoj državi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|