|
![]() |
#91 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jasno, pa Zagreb je svima dobro znan. ![]() Rijeka je dosta jednostavna sto se tice ulica. Vozio sam prije za jednu firmu djirade po Hr, posjetio sam dosta gradova, i moram reci da je Rijeka jedan od najjednostavnijih gradova sto se tice snalazenja, Sisak takodjer, Karlovac isto ima par ulica, lako se snadjes. A pak u Osijeku - e tamo sam zaista lutao po jednosmjernim ulicama. ![]() Zagreb je OK, samo sto je velik pa ima dosta nacina za doci do odredista. Takodjer ima dosta jednosmjernih, pa se zagubis, no nije nista strasno, ipak je to grad ogromnih proporcija, a i svaki ptua se sve bolje i bolje snalazim. Recimo da sam u Zg oko 5 puta godisnje.
![]() |
#92 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Rijeka zasigurno nije komplicirana, ali kada ne znaš napamet svaku ulicu i ovosoš o znakovima, može biti jako zbunjujuče. Osobito ako se znak koji ti kazuje gdje trebaš skrenuti nalazi na mjestu gdje trebaš to učiniti, iza zavoja, na vrhu brda, na trećoj traci od one po kojoj se ti voziš. Naravno da bi pribavio kartu za snalaženje kada bi bila normalna situacija ali svaki puta sam u Rijeku ušao neplanirano i na sreću. Ostatak gradova lijepe naše su jednostavni ako ne treba tražiti kvartovsku birtiju. Uglavnom pitaš prolaznika i za čas si na odredištu. Nema puno komplikacija jer ima svega dvije glavne ulice koje su jednosmjerne. Zagreb je priča za sebe. Veći je grad i ima svoje zakonitosti. Ako se nađeš na krivom mjestu u krivo vrijeme, tu i ostaješ u gužvi. Teško da netko tko ne živi u njemu može odrediti kuda je bolje ići. Svi se drže glavnih prometnica i zapnu u gužvi. Barem zato vidim znak za skretanje na vrijeme.
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ajde dosta o cestama, zaobilaznicama, znakovima, putevima, jednosmijernim i dvosmjernim ulicama i njima sličnim ![]() Idemo napraviti novi meeting ![]() neka netko lupi datum, meni sve odgovara osim srijede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
poslije 14.6. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Ex-Gastarbajter
|
khm, da. onda ja drugi put idem zadžabe u ZG sunce vam vaše ![]() kako vam je teško doć do centra to je strašno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Mislim da je bilo krajnje vrijeme da se pokrene ovakav thread i za nas Riječane pa da započnemo tradiciju meetova i tu kod nas ![]() Predlažem da se nađemo negdje sredinom 2. mjeseca na cugi/večeri pa neka se zainteresirani kolege forumaši s područja Rijeke (putnici namjernici uključeni naravno ![]() Forza Fiume! ![]()
![]() |
#104 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Eto i ja sam za. Meni odgovara bilo gdje, može i ispred dućana ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
btw ako cemo jest ja bi predlozija buffet "zonu" na kantridi, srpski rostilj, meni odlican, s umjerenim cijenama, bar je bilo kd sam zadnji put bija tamo (prije jedno 10. miseci) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Rasvjetno tijelo
|
e to ne znam, raspitat cu se svakako ili otic pa se osobno uvjerit, prije sam cesce isa tamo i bili su stvarno vrhunski |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]() |
#112 |
Rasvjetno tijelo
|
Meni odgovara bilo koji dan do otprilike 10.02., od 10. cu vjerojatno izbivat iz ri misec dana, pa mi onda opet pase od polovice 3. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
evo doink me nagovorio, pa kad utanačite vrijeme očekujte i mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
dada fkors (i dalje očekujem onaj hamburger i colu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Bio sam u Zoni prije par mjeseci i bilo je kao i uvijek - odlično. Meni odgovara bilo koji termin.
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jedan praktičan savjet (iz osobnog iskustva) za onog tko bude vršio rezervaciju. INZISTIRATI da stol bude u onom dijelu lijevo prema 3. maju, a NE nasuprot ulaza. Prije godinu-dvije sam bio s kolegama iz firme tamo, a stol je bio nasuprot ulaza. Kako je netko ulazio u Zonu, tako smo se mi smrzavali k'o p**ke od vjetra koji je ulazio skupa s njima.
![]() |
#119 |
Ex-Gastarbajter
|
ajd, samo je 5 godina proslo od kad sam pokrenuo topic ![]() ako budem u Ri, doc cu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|