|
|||||||||||
|
|
#6931 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
radije uzmi još jednu 5850, dobit ćeš puno bolji rezultat u performansama u odnosu na 6950 i manje češ love potrošit, moja ti je preporuka da uopće ne pališ AA i AF na takvim rezolucijama, framedrop je znatno veći a nije vrijedno toga. |
|
|
|
|
|
#6932 |
|
Guest
|
s takvim kompom bi trebao imat 100 konstantno. dakle 50 je lose jer vise fps znaci brze updatanje situacije u igri=manja latencija. sa 6970 ne bi dobio nista znacajno, zato ti je najbolje da smanjis detalje i/ili rezoluciju, za mp nije bitan eye candy nego vidljivost i sto veci broj fps-a. Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 14.01.2011. u 12:53. |
|
|
|
#6935 |
|
Guest
|
typo ocito. vidim da se radi o 3 monitora, ali to nije najsretnije rjesenje za igranje u FPS u MP, da se blago izrazim. |
|
|
|
#6937 |
|
Guest
|
pa prvo ubije aa i af, hbao i bloom te stavi na medium imao bi. |
|
|
|
#6939 |
|
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
jel itko uspio naci gdje ima za kupiti ova podloga: http://planetbattlefield.gamespy.com....php?id=164103 ![]() ? |
|
|
|
|
|
#6940 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Barem ne za sada, jer to je očito napravljeno isključivo za nagradnjaču!
|
|
|
|
#6941 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
http://www.corporate.qpad.se/modules...p?storytopic=5 |
|
|
|
|
|
|
#6942 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ne znam jesi li probao ili ne, ali meni je ok, al svakom njegovo.Ne želim ništa stavljat na medium, to radim cijeli život. Sad, kad više nemam vremena, sad imam love za takve stvari, pa me veseli kad uhvatim par sati u tjednu i uživam u igranju sa ekipom i prelijepoj grafici. Jedino što bi isključio (kao što sam radio u 2142) je magla, ostalo je ok. Znam da se magla ne može isključit baš iz tog razloga iz kojeg bih ju ja htio isključit. ![]() Uglavnom, jel netko ima sličan komp kao i ja, a da unutra ima 6970, pa da kaže iskustva? |
|
|
|
|
|
|
#6944 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
BAS TAJ! ruter imam, jel ima ko kaki predlog za povoljan i dobar ruter koji moze podrzavat bez ikakih problema 2maxtva i 2 neta (naravno sa wirelessom ruter)
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic.
|
|
|
|
|
|
#6945 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ja sam u protisu kupio za nekih 600 kn taj dlink ruter, ima 3 antenice, i na njemu su 2 dreambox satelite recievera, 2 kompa sa žicom, 1 wireless laptop i wireless iphone, 6 trošila stalno spojeno i nikad ništa ne šteka, savršena investicija
|
|
|
#6946 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6948 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
jel ima negdi bfbc2 vietnam ost ili barem puna lista pjesama?
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic.
|
|
|
|
|
|
#6949 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ne budeš dobio ni na 4Ghz uz opterečenje 66% CPU usage. Igra nije ni optimizirana kako treba. Niti najača grafička niti CPU neće donijeti ništa. To je ravno na nuli. Uz nadogradnji ispada porez na budale. ( nije da vrijeđam nekoga )
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#6950 | |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I kad to zbrojis imas maltene jedan monitor samo prazno ( citaj : plastika od monitora ) .Toliko i perfiernom vidu i vidnom polju ![]()
|
|
|
|
#6952 |
|
Guest
|
nije to OT, na stranu sto je eyefinity izvrsna stvar, ali igrat FPS na 3, budimo realni, losa monitora, i nije neki blagoslov. prvo imas ogromne rubove izmedju monitora, drugo ne sjedis dovoljno daleko da bi sva 3 ekrana imao u vidnom polju. |
|
|
|
#6953 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ne ulazim u to kakve monitore D1viry koristi no imati dva dodatna monitora sa svake strane osim u praktičnom smislu donosi bolji doživljaj. Sa takvom dijagonalom slika dolazi do samih rubova igračevog vidnog polja, jasno da fokus nemože biti na sva tri no niti u stvarnosti nemate fokus takvog raspona. U svakom slučaju zadovoljstvo je veće i ja se sigurno nikada neću vratiti na jedan monitor, Eyefiniti ili Nvidia Surround, svejedno. |
|
|
|
|
|
#6954 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, ništa od igranja dok ne nabavim još jedan adapter jer je AMD odlučio drugi dvi napravit samo kao DVI-D . |
|
|
|
|
|
|
#6956 |
|
Premium
|
Joj, ma ne da mi se objašnjavat šta znači kad na jednom monitoru povećaš FOV i kad imaš fizički 3 puta veći FOV. Mislim da će svi shvatiti ako malo ilustriram. Igranje na jednom monitoru vs 3 (ili više), bez obzira na veličinu, je isto kao vožnja auta bez da išta vidite kroz vozačev prozor i kroz suvozačev dio šoferšajbe. Eto, nema boljeg objašnjenja. Samo fali da se još počnete žalit zbog A-nosača u autu. Uostalom, šta vas boli k.... kako ja igram. Jel ja serem vama što igrate na jednom monitoru? Ne. Zašto se onda vi osjećate dužni srat meni? A niste ni probali. U 99% slučajeva, onaj koji sere po Eyefinity-u, zapravo ga nikad nije ni probao. Ljudi igraju na taj način već godinama (matrox 3head2go), a vi ni ne znate za to. Ovo je previše OT i mislim da nema smisla uopće diskutirat o broju monitora u temi koja je vezana uz Bfbc2. Isto tako, mislim da bi trebalo otvoriti novu temu, vezanu samo uz vietnam, jer to ipak nije ista igra. |
|
|
|
|
|
#6958 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
ima neko skinut patch 602574? trebo bi filelove patch11.p patch80.p patch84.p patch97.p da ne skidam ponovno 2.5gb patcha a imam crc error u ovim fileovima |
|
|
|
|
|
#6959 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
|
|
|
|
|
#6960 | |
|
Guest
|
Citiraj:
jebacka prednost 3 mala monitora s niskim brojem fps-a i nabijenim detaljima btw, matrox i gaming ![]() |
|
|
![]() |
|
|